Lekelenme ve sancım var lütfen yardım eder misiniz?

merykrc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2024
14
5
29
Merhaba kızlar,
Bir önceki açtığım konuda her şeyi detaylı anlatmıştım kısacası şuan adetime 6 gün var ve bugün mide bulantısı kusma karın ağrısı kramp ve az miktarda lekelenme yaşadım testlerim negatif çıkıyor ne yaşıyorum ben kafam çok karıştı bu konularda çok yeniyim tecrübeli arkadaşlara sorup öğrenmek istediğim için soruyorum lütfen yardımcı olur musunuz?

Bebek denemeye başladıysan stresden illa ki böyle durumlar oluyo bnde çok yaşadım zaten regline 6 gün varken belirti yaşanmıyormuş burdan okuduğum kadarıyla ama daha 6 günün var oladabilir içini ferah tut stres yapma ❤️ nasibinde varsa gelicek

Merhaba kızlar,
Bir önceki açtığım konuda her şeyi detaylı anlatmıştım kısacası şuan adetime 6 gün var ve bugün mide bulantısı kusma karın ağrısı kramp ve az miktarda lekelenme yaşadım testlerim negatif çıkıyor ne yaşıyorum ben kafam çok karıştı bu konularda çok yeniyim tecrübeli arkadaşlara sorup öğrenmek istediğim için soruyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
Stresten oluyordur ben her regl öncesi hamileymişim gibi mide bulantısı yaşıyorum yıllardır, testleriniz 6 gün önce negatif çıkabilir daha çok erken

Merhaba kızlar,
Kızlar tekrar merhaba,
Gecen ay ve bu ay ne yaşıyorum bilmiyorum adet günüm 18i, 12sinde sabirsizligim yüzünden kan testi verdim negatif çıktı. Hamile değilim dedim zaten idrar testlerim de negatif çıkıyordu 12sinden beri hafif hafif lekelenmelerim vardı zaten erken adet olacağım dedim dün biraz da belirginlesti yalnız koyu kahverengiydi bu sabahta çoğaldı kanamam erken adet oldum dedim kendi kendime ama sırf meraktan adetliyken gebelik testi nasil çıkıyor diye yaptım 5 dk sonra silik çizgi belirdi 🤷‍♀️ adetliyken bu testler pozitif mi çıkıyor sebebi ne ki kismete bak ikinci çizgiye normal de hasret kal ama kanamam varken teste çift çizgi var nedir bu aaa dostlar bir açıklayın lütfen 🤔
Merhaba kızlar,

Kimyasal gebelik olabilir beta HCG yükseliyor ama bebek oluşmadan değer düşmeye başlıyor ve adet görüyorsunuz bunu her kadın muhakkak yaşarmış ama çok kişi farkına varmazmis doktor böyle söylemişti bana bende yaşadım çünkü

Kimyasal gebelik olabilir beta HCG yükseliyor ama bebek oluşmadan değer düşmeye başlıyor ve adet görüyorsunuz bunu her kadın muhakkak yaşarmış ama çok kişi farkına varmazmis doktor böyle söylemişti bana bende yaşadım çünkü
Benim evlendiğim ay kimyasal gebelik yaşamıştım aynı bu şekilde oldu kanamalarım da yalnız tek farkı adet başlamadan kan testim 12,97 çıkmıştı şimdi ki gibi negatif değildi adet olduğumda da idrar testim negatif olmuştu ilk günde bu tam tersi kan negatif kanamam oldu idrar testi pozitif çıktı 🤷‍♀️

Adetime 10 gün kala ilk başta hafif pembe sonra çamur gibi koyu lekeler oldu bugünde dahil 6 gündür böyle yaşayan var mı lütfen yardımcı olun

X