- 23 Nisan 2021
- 677
- 721
-
- Konu Sahibi Sakura1533
Olabilir mi ki dersinizSiz bir test yapın gene de ona göre doktora gidersiniz.
Azospremi olayı ile ilgili bilgim yok ama inşallah vardırOlabilir mi ki dersiniz
Anladım, teşekkür ederimAzospremi olayı ile ilgili bilgim yok ama inşallah vardır
İyi günler merak ettim sonucunuz nasıl oldu acabaKızlar merhaba
Sat 5 kasımdı. Döngümün 22 ve 23.gününde lekelenme gördüm. Çok çok az kahverengi bi lekeydi. Önce adet oluyorum sandım devamı gelmedi ben de daha yumurtlamada da leke gördüğüm için yumurtladığımı düşündüm. O günden beri sürekli adet olcak gibiyim ama olmuyorum bat 7 aralıktı 1 hafta geçti bahsettiğim leke yumurtlamaysa bile en geç 3 4 gün önce adet olmalıydım. 1 haftadır meme uçlarım çok acıyor iğne batıyor gibi.
Eşim azospermi tedavisi görüyor o yüzden gebelik beklentimiz yok ama neden böyle olabilir sizce
9 gün gecikmeyle bugün adet oldum :) lekelenmeden sonra 20.günde olmuş oldumİyi günler merak ettim sonucunuz nasıl oldu acaba
Ben hala olmadım9 gün gecikmeyle bugün adet oldum :) lekelenmeden sonra 20.günde olmuş oldum
Sizin durumunuz nedir acaba varmiymis gebelik ?Bir saat sonra felan çıktı böyle
Hayir gebelik yokmuş ama adet hala olmadı bugün yine akıntı içinde leke geldiSizin durumunuz nedir acaba varmiymis gebelik ?
Hayirlisi olsun hakkinizda insaAllahHayir gebelik yokmuş ama adet hala olmadı bugün yine akıntı içinde leke geldi
İnşallah sizin nasılHayirlisi olsun hakkinizda insaAllah