Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba 4 gündür pembe akıntım vardı, bugün ise 5.gün bir damla şeklinde kahverengi leke gelerek bitti adetime 3 gün var sizce yerleşme kanaması mıydı başına böyle bişey gelen var mı
Kızlar merhaba 4 gündür pembe akıntım vardı, bugün ise 5.gün bir damla şeklinde kahverengi leke gelerek bitti adetime 3 gün var sizce yerleşme kanaması mıydı başına böyle bişey gelen var mı
Benim de 5 gündür lekelenmem var son 3 günü kahverengi bel ve kaşık ağrım da vardı ama bugün geçti bel ağrısı ve bugün koku hassasiyeti yaşadım midem bulandı adetime de 1 hafta on gün var yaklaşık