Evlimisiniz?evliyseniz yeni mi evlendiniz?Merhaba bi konuda yardımınıza ihtiyacım var bilen yaşayan varsa bana da bilgi verir misiniz ?
Günlerdir bi lekenmem var bazen koyu kahve geliyo damla damla kan geliyo afedersiniz sümük şeklinde oluyo günlük bu şekilde bi haftadır var neredeyse adetim düzensiz ama adet gibi değil bilmiyorum bu neden oluyo acaba ?
Evet evliyim 1.5 yıl oldu evleneliEvlimisiniz?evliyseniz yeni mi evlendiniz?
Acaba enfeksiyon mu kaptiniz, eş yoluyla bulaşan hastalıklarda malesef kanama yapabiliyor kadın doğum uzmanının bu konuda yetersiz kaldığını düşünüyorum bence doktoru değiştirerek tekrar gitmelisiniz çünkü normal bir durum gibi gözükmüyorEvet tabiki istiyoruz ama olmuyordoktora da gittim kaç sefer yumurta tembelliği var dedi rahim filmi istedi onuda şuan çektirtmiyorum maddi durumdan dolayı
Tutunma kanaması bi ka gün sürüyormuş galiba benimki bi haftada böyle leke kan karışık anlamadım korkuyorum da açıkçası bi sorun mu diye
Bu ay kasımın 1 inde benim de lekelenmem başladı ve hala devam ediyor .. ama ben soğan kürü yapmıştım o yüzden olmuş.. bence bi doktora gidip muayene olmalısın .. bende çok korkuyodum bişeyim mi var acaba diye ama çok şükür yokmuş.. şimdi Yasmin kullanıyorum lekelenme bitsin diye..Evet tabiki istiyoruz ama olmuyordoktora da gittim kaç sefer yumurta tembelliği var dedi rahim filmi istedi onuda şuan çektirtmiyorum maddi durumdan dolayı
Tutunma kanaması bi ka gün sürüyormuş galiba benimki bi haftada böyle leke kan karışık anlamadım korkuyorum da açıkçası bi sorun mu diye
Bilmiyorum bu 3.doktor oda rahim filmi istedi bebek olmuyo o yüzden bu da ilk defa oldu anlamadım bendeAcaba enfeksiyon mu kaptiniz, eş yoluyla bulaşan hastalıklarda malesef kanama yapabiliyor kadın doğum uzmanının bu konuda yetersiz kaldığını düşünüyorum bence doktoru değiştirerek tekrar gitmelisiniz çünkü normal bir durum gibi gözükmüyor
bende soğan kürü yaptım ondan mı acaba bilemedimBu ay kasımın 1 inde benim de lekelenmem başladı ve hala devam ediyor .. ama ben soğan kürü yapmıştım o yüzden olmuş.. bence bi doktora gidip muayene olmalısın .. bende çok korkuyodum bişeyim mi var acaba diye ama çok şükür yokmuş.. şimdi Yasmin kullanıyorum lekelenme bitsin diye..
Evet kuzum soğan kürü yapabiliyomuş böyle.. bana bi daha böyle saçma şeyler yapma diye kızmıştı biraz.. Yasmin evet doğum kontrol hapı.. bende hiç kullanmak istemiyorum çünkü bir buçuk senedir çocuk olsun diye uğraşıyoruz zaten.. ama inan öyle bi hale gekdim ki bir aydır bunu çekmektense doğum kontrol hapını yutmaya razıyım.. günler eziyet gibi geçiyor çünkü.. ayrıca öyle sürekli kullanıcaksın demedi bana.. sadece 21 gün kullanıcam lekelenmem kesilsin diye.. sonra bırakıcam kaldığı yerden devam edicembende soğan kürü yaptım ondan mı acaba bilemedim
Ben Bebek istiyorum o Yasmin doğum kontrol hapı diye biliyorum o yüzden ilaç kullanmak istemiyorum rahim filmi çekindikten sonra doktor ilaç verecek galiba
Adet olmuştum 17 sinde o yüzden yapmadım zaten yapıp yapıp hayal kırıklığı yaşıyorum oda ayrı bi can sıkıyorGebelik testi yaptinmi bu ay peki?
Gerçekten her şeye umut bağlıyoruz yapıyoruz işteEvet kuzum soğan kürü yapabiliyomuş böyle.. bana bi daha böyle saçma şeyler yapma diye kızmıştı biraz.. Yasmin evet doğum kontrol hapı.. bende hiç kullanmak istemiyorum çünkü bir buçuk senedir çocuk olsun diye uğraşıyoruz zaten.. ama inan öyle bi hale gekdim ki bir aydır bunu çekmektense doğum kontrol hapını yutmaya razıyım.. günler eziyet gibi geçiyor çünkü.. ayrıca öyle sürekli kullanıcaksın demedi bana.. sadece 21 gün kullanıcam lekelenmem kesilsin diye.. sonra bırakıcam kaldığı yerden devam edicem
Ah bu soğan kürübende soğan kürü yaptım ondan mı acaba bilemedim
Doktor ne dedi size gittiniz mi
Ben Bebek istiyorum o Yasmin doğum kontrol hapı diye biliyorum o yüzden ilaç kullanmak istemiyorum rahim filmi çekindikten sonra doktor ilaç verecek galiba
Anlıyorum seni kuzum çünkü bende öyleyim çok yıprandım ve yoruldum.. uğraştıkça dibe batıyor gibi hissediyorum.. çok da üzülüyorum.. gerçekten sabır gerektiren bir mesele.. yoksa insan dayanamıyor tükeniyor.. Allah'ım bol bol sabır versin .. yakın zaman da da hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah bizim gibi tüm anne- baba olmak isteyen insanlara..Aynı bizde 1.5 yıldır istiyoruz olmadı bi türlü çok yıprandım bu süreçte çok kafaya taktım bakalım bende giderim bi kaç gün daha bakıyım da
Çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor bi şeylere umut bağlıyoruzAh bu soğan kürümalesef her kadında işe yaramıyor keşke yapmadan doktora danissaydiniz siz bundan sonra hicbirsey yapmayın Bu şekilde hiçbir kürü içmeyin,bundan sonra dinlenin, uzanın,ve sinirden stresten uzak durun beslenmenize dikkat edin kendinize vakit ayırın kendinizi motive edin çocuk olmadı dediniz ya şimdi onuda düşünüyorum çocuk olmama durumu sizde strese üzüntüye yol açmış olabilir kanama buna da bağlı da olabilir,Allah'tan ümidinizi sakın kesmeyin inşaallah hayırlısıyla sizinde bir evladınız olur ama bu filmi de biran önce çektirin umarım durumunuz bir an önce düzelir Keşke elimizden daha fazlası gelse yapabilsek
Ah İnşALLAH başlarda sıkıntı etmiyordum sonra herkes sordukça kötü hissediyor insan İnşALLAH bizimde bi gün yüzümüz GülerAnlıyorum seni kuzum çünkü bende öyleyim çok yıprandım ve yoruldum.. uğraştıkça dibe batıyor gibi hissediyorum.. çok da üzülüyorum.. gerçekten sabır gerektiren bir mesele.. yoksa insan dayanamıyor tükeniyor.. Allah'ım bol bol sabır versin .. yakın zaman da da hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah bizim gibi tüm anne- baba olmak isteyen insanlara..
Evet canım doktorumun biri de incir kürü yap iç demişti bana .. bende yaptım uyguladım .. sonra doktor değiştirdim başka birine gittim.. o araya insülinim yüksek çıktı şimdi ise ilaç kullanmak zorundayım malesef.. biraz geç oldu ama sonunda anladım kendi kafama göre asla bi daha bişey yapmicam.. duyduğunuz hiç bir şeyi yapmayın kızlar.. kimisinde işe yarıyor olabilir ama kimisin de de Keşke yapmasaydım dedirtiyor.. ben akıllandım.. zor olucak biraz ama olsun Allah'a bıraktım hiç bişey yapmicam sadece ilaçlarımı kullanıcam o kadar ...Ah bu soğan kürümalesef her kadında işe yaramıyor keşke yapmadan doktora danissaydiniz siz bundan sonra hicbirsey yapmayın Bu şekilde hiçbir kürü içmeyin,bundan sonra dinlenin, uzanın,ve sinirden stresten uzak durun beslenmenize dikkat edin kendinize vakit ayırın kendinizi motive edin çocuk olmadı dediniz ya şimdi onuda düşünüyorum çocuk olmama durumu sizde strese üzüntüye yol açmış olabilir kanama buna da bağlı da olabilir,Allah'tan ümidinizi sakın kesmeyin inşaallah hayırlısıyla sizinde bir evladınız olur ama bu filmi de biran önce çektirin umarım durumunuz bir an önce düzelir Keşke elimizden daha fazlası gelse yapabilsek
Bende kullanmam artık daha kötü filan olurda ALLAH korusunEvet canım doktorumun biri de incir kürü yap iç demişti bana .. bende yaptım uyguladım .. sonra doktor değiştirdim başka birine gittim.. o araya insülinim yüksek çıktı şimdi ise ilaç kullanmak zorundayım malesef.. biraz geç oldu ama sonunda anladım kendi kafama göre asla bi daha bişey yapmicam.. duyduğunuz hiç bir şeyi yapmayın kızlar.. kimisinde işe yarıyor olabilir ama kimisin de de Keşke yapmasaydım dedirtiyor.. ben akıllandım.. zor olucak biraz ama olsun Allah'a bıraktım hiç bişey yapmicam sadece ilaçlarımı kullanıcam o kadar ...
Ne demek ,burası sadece bilgi verelim diye değil her konuda destek alabilirsiniz burada,insanlar ne kadar da gaddar zaten üzülüyorsunuz bide onlar mı geliyor üzerinize sizde bu soruları sormalarina müsade etmeyin ,bu kimsenin haddine değil canınızı sıkmayın doktora gidin bu konuya yazın tekrar bizlerde iyi olduğunuzu öğrenelim inşaallah,Rabbim yad ve yardımcınız olsunÇaresizlik insana herşeyi yaptırıyor bi şeylere umut bağlıyoruzDaha içmiycem zaten
Evet ben çok üzüldüm stres yaptım bi yandan ailemiz sürekli soruyo bi yandan olmuyor üzüntüsü hepsi yıprattı
İnşALLAH olur bi gün gerçekten yoruldum artık
Rahim filmi içinde şuan maddi durumdan dolayı çektiremedik İnşALLAH bakalım denkleştirip yapıcaz teşekkür ederim ayrıca yazdığınız için