Lekelenme mi başka bir şey?

ilkmar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2021
5
3
Merhaba kızlar umarım iyisinizdir. Biliyorum bir çok konu var bu lekelenme ile alakalı fakat benim durumuma yakın bir şey bulamadığım için size sormak istedim. Temmuz sonuna kadar yasmin kullanıyordum, sonrasında çocuk istediğimiz için biraktım. Bıraktığım zaman adet döngülerimde çok dengesizlik yaşadım ama son adet başlangıçım 23/10 ve 5 gün sürdü, sonrasında 6/11de akşamında hafif açık saydam pembe renginde kan geldiğini gördüm ama çok az, sonraki üç gün açık kahverengi renginde devam etti, bazen kan gibi bazen kurumuş bir şey gibi (😂) . Yani 6-7-8-9/11 tarihlerinde devam etti ve daha da kan gelmedi. Sizce yaşadığım yerleşme kanaması mıdır? Yoksa kist falan mı var? Regl tarihime daha çok olduğu için size sormak istedim emin olabilmek için. Lütfen bana yardım edebilir misiniz?

** İnternette olan lekelenme fotoğraflarına baktım benimkiler de aynıydı (açık pembeler)

Merhaba canım ben daha önce gebelik yaşadım ve 26 haftalık iken bebeğimi kaybettim maalesef. Önce ki hamileliğimde hiç kanama yaşamadım. Ama şuan 3 gündür kahverengi leke ve kanama var adetim çok düzenlidir eminim olmayacağından adetim daha 5 gün var, yumurtlama sonrası ağrı ve lekelenme oldu ben de senin gibi çok merak ediyorum bir yandan da korkuyorum dış gebelik felan mı diye. Ben yarın zaten kadın doğuma randevum vardı kesin doktorum bakıcak inşallah korktuğum başıma gelmez.
Sen de regl gününe yakın erken gebelik testi al yap bence.

Merhaba canım ben daha önce gebelik yaşadım ve 26 haftalık iken bebeğimi kaybettim maalesef. Önce ki hamileliğimde hiç kanama yaşamadım. Ama şuan 3 gündür kahverengi leke ve kanama var adetim çok düzenlidir eminim olmayacağından adetim daha 5 gün var, yumurtlama sonrası ağrı ve lekelenme oldu ben de senin gibi çok merak ediyorum bir yandan da korkuyorum dış gebelik felan mı diye. Ben yarın zaten kadın doğuma randevum vardı kesin doktorum bakıcak inşallah korktuğum başıma gelmez.
Sen de regl gününe yakın erken gebelik testi al yap bence.
Merhaba canım üzgünüm 😔 cevabın için çok teşekkür ederim. Gidebildin mi doktora? Umarım korkulacak bir şey yoktur. Evet test aldım regl geciktiğinde yapacağım. Ne olduğunu bilmediğim için çok korkuyorum :s

Bana yumurtlama kanaması gibi geldi regly tarihinize daha var ise o döneme denk gelmiş olabilir okuduğum kadarıyla yerleşme kanaması bu kadar erken olmuyor diye biliyorum ama
Cevabın için çok teşekkür ederim. İlk defa olduğu için gerçekten korkuyorum. Evet normalde bu kadar erken olmaz ama ilk defa olunca merak ettim açıkçası. Regl gecikirse test yapacağım.

Merhaba canım üzgünüm 😔 cevabın için çok teşekkür ederim. Gidebildin mi doktora? Umarım korkulacak bir şey yoktur. Evet test aldım regl geciktiğinde yapacağım. Ne olduğunu bilmediğim için çok korkuyorum :s
Evet gittim ama ultrason baktı doktor çok erken bir tarih olduğu için sonra gelmemi söyledi. Bu arada regl üzerinden 3 gün geçti ama olmadım henüz, gebelik testim negatif çıktı. Şuan beklemedeyim biraz zaman geçsin bakıcam duruma göre

Evet gittim ama ultrason baktı doktor çok erken bir tarih olduğu için sonra gelmemi söyledi. Bu arada regl üzerinden 3 gün geçti ama olmadım henüz, gebelik testim negatif çıktı. Şuan beklemedeyim biraz zaman geçsin bakıcam duruma göre
Umarım her şey istediğin gibi olur. Benim de regl üzerinden 2 gün geçti ama henüz olmadım. En iyisi bir hafta beklemek diye düşünüyorum.

Umarım her şey istediğin gibi olur. Benim de regl üzerinden 2 gün geçti ama henüz olmadım. En iyisi bir hafta beklemek diye düşünüyorum.
Ben de bi 10 gün kadar bekleyeceğim stres yapmamaya çalışıyorum regl ağrısı var ama gelmedi. Geç döllenme ihtimali de olabilir. Hayırlısı olsun hakkımızda.

X