Lekelenme belirtisi

Hamilelikte nasi bi leke. Ben hamileyken kirmizimsi lekelenmem oldu kan seklinde

Üstüne görme deniliyor ya o türden. Yani gebelik belirtilerinden birisi. Ne kadarlık hamileydiniz kaç gün sürdü kanamanız ?
Daha başlarındaydim. 7 8 haftalardı. 2 3 gün sürdü zaten hemen dr gitmiştim ilaç vermişti bi hafta içinde düzeldim

Ben regl oldum sandım ama koyu kahveydi rengi 3 gün sürdü az az geldi ped doldurmadı.
5 haftalık tan 12. Haftaya kadar ara ara devam etti.

Ben regl oldum sandım ama koyu kahveydi rengi 3 gün sürdü az az geldi ped doldurmadı.
5 haftalık tan 12. Haftaya kadar ara ara devam etti.
Merhaba bende bu ay reglimin ilk günü kanla karışık bir akıntım oldu ardından 2. Gün gün içinde tekrar oldu kahve rengi akıntı şeklinde devam etti bugünde aynı şekilde devam ediyor test yaptım negatif cıktı ağrımda oluyor köydeyim kan testi yaptıramıyorum çok merak ediyorum .

Benim adetten 3 gün önce başlamıştı ve 3 gün sürmüştü daha sonra kasık agrısı yasadım test yaptım öyle ögrendim.

Yoksa adet oldum sanmıştım o ara spor çok yapıyordum çünkü idrar testinde cıktı.

Kızlar merhaba bende 3 Haziran Çarşamba çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım 18 Haziran kan verdim 1,20 çıktı 19 Haziran cuma önce pembemsi sonra kirmiziya dönen kanamam oldu çok şiddetli olmadi kanamam ve 20 Haziran dün geceden beri de kanamam tamamen durdu dün akşam en son kahverengimsi bı damla leke oluştu ondan sonra tamamen kesildi bugün de lavobaya gittiğimde yok denecek kadar az pempemsi kahverengi karışık biseyler oluyor temizlenirken ama aşırı derecede rahatsizim üç gündür ayakta duramıyorum belim kopuyor sol tarafımi hissetmiyorum nerdeyse sanki bı yumruk var solumda niye böyle oldum bilmiyorum hiç adet ağrısı nedir bilmezdim kızlar sizce gebe olabilir miyim benim gibi olan var mı iştahım da azalmış doğru düzgün bişey yiyemiyorum meyve su yiyip iciyom genelde canım bişey istemiyor hiç halim yok çok yorgun hissediyorum kendimi benim gibi olup ta gebe kalan oldu mu acaba

Bı bakıyorum üşüyorum bı bakıyorum sıcak basıyor fenalık geçiriyorum nerdeyse ama en çok şikayetçi oldugum şey sol tarafım daki ağrı ve bel ağrısı bugün de afedersiniz ishal oldum ne bilim çok tuhaf bı dönemden geçiyorum sanki

Geçen ay ilk defa tarlusal kullanmadan regl oldum 25 Mayıs'ti sanırım polikistik overli olduğum için ilaçla regl oluyordum normalde geçen ay ilaçsız oldum işte bu ayda telefonumdaki uygulama ya göre 22 Haziran gösteriyor yarın yani sizce yerleşme kanamasi olabilir mi yarın kan testi yapsam mı tekrar ya

Benim idrarda cıkmadı bugün reglimin 3. Günü olması lazımdı bilemiyorum ki varsa çıkardı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…