- 25 Ocak 2020
- 8
- 1
- 16
- 28
- Konu Sahibi acemiblogger
Merhaba canlar
Aranızda hamilelikte lekelenme yaşayan var mı? Varsa belirtileri nelerdi?
Aranızda hamilelikte lekelenme yaşayan var mı? Varsa belirtileri nelerdi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üstüne görme deniliyor ya o türden. Yani gebelik belirtilerinden birisi. Ne kadarlık hamileydiniz kaç gün sürdü kanamanız ?Hamilelikte nasi bi leke. Ben hamileyken kirmizimsi lekelenmem oldu kan seklinde
Daha başlarındaydim. 7 8 haftalardı. 2 3 gün sürdü zaten hemen dr gitmiştim ilaç vermişti bi hafta içinde düzeldimÜstüne görme deniliyor ya o türden. Yani gebelik belirtilerinden birisi. Ne kadarlık hamileydiniz kaç gün sürdü kanamanız ?
Merhaba bende bu ay reglimin ilk günü kanla karışık bir akıntım oldu ardından 2. Gün gün içinde tekrar oldu kahve rengi akıntı şeklinde devam etti bugünde aynı şekilde devam ediyor test yaptım negatif cıktı ağrımda oluyor köydeyim kan testi yaptıramıyorum çok merak ediyorum .Ben regl oldum sandım ama koyu kahveydi rengi 3 gün sürdü az az geldi ped doldurmadı.
5 haftalık tan 12. Haftaya kadar ara ara devam etti.
Benim adetten 3 gün önce başlamıştı ve 3 gün sürmüştü daha sonra kasık agrısı yasadım test yaptım öyle ögrendim.Merhaba bende bu ay reglimin ilk günü kanla karışık bir akıntım oldu ardından 2. Gün gün içinde tekrar oldu kahve rengi akıntı şeklinde devam etti bugünde aynı şekilde devam ediyor test yaptım negatif cıktı ağrımda oluyor köydeyim kan testi yaptıramıyorum çok merak ediyorum .
Benim idrarda cıkmadı bugün reglimin 3. Günü olması lazımdı bilemiyorum ki varsa çıkardı sanırımBenim adetten 3 gün önce başlamıştı ve 3 gün sürmüştü daha sonra kasık agrısı yasadım test yaptım öyle ögrendim.
Yoksa adet oldum sanmıştım o ara spor çok yapıyordum çünkü idrar testinde cıktı.