• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekelendim Testim negatif

minikmucizem22

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2021
136
18
13
24
Kızlar dün lekelenme tarzı bir akintim oldu kahverengine yakin kirli bir akintii test yaptim negatif boyle olan oldumu hic adetime daha 7 gun var ayrica dun adet olacakmisim gbi bir sanci oldu kadiklarim belim sonra lekelendimm gecti sadece iki kere oldu gecti anlamadm boyle olup hamile oldugunu ogrenrn varmidir lutfen tecrubeli olanlar yasayanlar banaa fikir verin cok istyorum

Kızlar dün lekelenme tarzı bir akintim oldu kahverengine yakin kirli bir akintii test yaptim negatif boyle olan oldumu hic adetime daha 7 gun var ayrica dun adet olacakmisim gbi bir sanci oldu kadiklarim belim sonra lekelendimm gecti sadece iki kere oldu gecti anlamadm boyle olup hamile oldugunu ogrenrn varmidir lutfen tecrubeli olanlar yasayanlar banaa fikir verin cok istyorum
belki se gec yumurtlamissindir. Yanino ahri ve leke yumurtlamadan kaynaklidir. Adetine daha varmis ustelik olustuysa bile 3 4 gun beklemen gerekicek minimum:)

Yerleşme kanaması olduysa bile 4 5 gün rahat beklemen gerekiyo. Çok erken davranmissin en erken gebelik testleri zaten adetten 6 gün öncesini gosteriyo. Bence sabret bekle biraz daha.

Yok canm ovulasyon testi kullandm gec yumurtlamadm yumurtlamayi degerlendrmistim😊
tmm ben de abuk subuk yazmısım 🙊 ama anlasılmıs olsun. O zaman eger yerlesme kanamasıysa bıle yumurtlamanın ustunden 10 11 gun gecmeden test yapma derım en erken gebelık testı bıle olsa hatalı cıkar vs canını sıkmasın.

İste negatif gorunce hayal kirikigi yasadm acicasi yumurtlamadan daha 6 gun gecti sanirim cok aceleci davrandm o kadar cok istyorumki🙊

Back