- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
evet evet ben dedi ikinci gittiğim doktor ama neden yayılıyorKardeşimin gözünde var. Benmiş. Fotoğrafını çekip kaydettiler kenarlarda dağılma var mı, büyüme var mı takip edilecek. İlk gittiğimiz bi kaç doktor önemsememişti. Aynı şey olabilir sizde de.
Kardeşimin yaşı küçüktü 11 filandı ben direkt özele götürdüm ay yakışıklılığını bozmaz bi şey değil ya dediler yolladılar. Başka özel aynısını dedi. Bana da dağıldı gibi geldi sonuncuda devlete gittim umutsuzca orda dediler ben bu diye. Bir değişim olmadı kardeşim 18 yaşını bitirmek üzere ama güneşte kaldıkça kızarıyor sanki kenardaki kılcal damarlar. Bence içiniz rahat etsin gidin tekrar.evet evet ben dedi ikinci gittiğim doktor ama neden yayılıyorhiç takip etmekten falan bahsrtmediler başka doktora da gitmelimiyim
evet aynen öyle diyolar goruntu için telaslandigimi düşünüyorlar tamam o da var ama her şeyi de düşünmek lazım...kardeşinize belli bı tedavi uyguladılarmi peki ilerleme varmı küçüklükten bu yanaKardeşimin yaşı küçüktü 11 filandı ben direkt özele götürdüm ay yakışıklılığını bozmaz bi şey değil ya dediler yolladılar. Başka özel aynısını dedi. Bana da dağıldı gibi geldi sonuncuda devlete gittim umutsuzca orda dediler ben bu diye. Bir değişim olmadı kardeşim 18 yaşını bitirmek üzere ama güneşte kaldıkça kızarıyor sanki kenardaki kılcal damarlar. Bence içiniz rahat etsin gidin tekrar.
Tedavi uygulanmadı bi değişim de olmadı.evet aynen öyle diyolar goruntu için telaslandigimi düşünüyorlar tamam o da var ama her şeyi de düşünmek lazım...kardeşinize belli bı tedavi uyguladılarmi peki ilerleme varmı küçüklükten bu yana
ilerlemediyse ona da şükür ozaman gerçekten kotu bı durumTedavi uygulanmadı bi değişim de olmadı.
Evet şükür. Çünkü diğer benlerle aynı riskte şekil değişimi kontrol altında olmalı daima.ilerlemediyse ona da şükür ozaman gerçekten kotu bı durum
doktora gidip gitmeyeceğinize biz mi karar vereceğizevet evet ben dedi ikinci gittiğim doktor ama neden yayılıyorhiç takip etmekten falan bahsrtmediler başka doktora da gitmelimiyim
öylemi canım merak ettim gözünü:d aynen banada öyle dedi güneş gözlüğü kullan diye çok gerekli durumda ameliyat dedi ..Benim gözümde de var. Bendeki göz bebeğimin dibinde. Koyulaşırsa, dağılırsa ameliyatla alınabileceğini ama şu an gerek olmadığını ve bir tehlikesi olmadığını söylemişti doktor. Bir de "Mutlaka güneş gözlüğü kullan" demişti.
Senelerdir gitmedim doktora ama olduğu yerde duruyor. Bir değişiklik yok, öyle yaşayıp gidiyorum.
İçinizin rahat etmesi için başka doktorlara da görünün tabii. Ama görünüş olarak kafaya takacak bir şey yok.
Benimki göz bebeğimin dibinde olduğu halde 30 senedir en fazla birkaç kişi sormuştur. Sevgililerimin hiçbiri ben söylemeden fark etmediler bile.
sevgili mune hanım neresi konu dışı yorum 2 kere doktora gittim gene gideyim mi diye soruyorsunuz tüm siteye ben de doktora gitmeye kişi karar verir site üyeleri neden karar versin uzman mıyız demek istedim .saygılarMune konu dışı yorum
sevgili mune hanım neresi konu dışı yorum 2 kere doktora gittim gene gideyim mi diye soruyorsunuz tüm siteye ben de doktora gitmeye kişi karar verir site üyeleri neden karar versin uzman mıyız demek istedim .saygılar
lütfen buna çare bulun konu açıp fikir danisamaz olduk , hemen üyeler atlıyor irite yorumlar ,saygısız hitaplar , eski konudan dem vurmalar ,lütfen bunla ilgili bir kural gelsin ..kk ya yakışmıyor bunlarLütfen rica ediyorum polemiği girmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?