leke neden gelir???

Dragonsmom

sabır...dua...şükür...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
507
421
123
merhaba arkadaşlar benim bat 1 yada 2 şubat ama bu ay korunmadık ve yumurtlama dönemlerinde ilişkiye girdik ama bugün benden kahverengi lekeler gelmeye başladı daha önce benden hiç böyle leke gelmemişti adet öncesi , adet olmam olası değil çünkü 24 günde bir oluyorum bu kadar erken olmazdı bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı ?? acaba neyin habercisi kötü birşey mi ?

canım benimde başltan kahve rengi akıntı gelmişti ve hiçbir hamilelik belirtsi yoktu
fakat adetim 2 gün geçti idrar testi yaptırdım pozitif çıktı

ve şimdi 8 haftalık hamileyim

inş sende hamilesindir

umarım öyledir dün de okudum da adetten biraz önce görülen lekeler halk arasında yerleşme kanaması olarak bilinen rahime bebeğin yerleşme süreciymiş tabi ben bekleyecem 2 3 gün daha hiç bir belirtim yok adet belirtilerim var karnım ağrıyor falan o kadar beklemek zormuş gerçekten

evet benim de senin ki gibi oldu. ilişkiden sonra kahverengi leke geldi. ben de merak ediyorum. şubat 13 ü bekliyorum. ama hafif ağrılarım var. sizce bunlar normal mi???

benimde böyle olmuştu,adet gecikmesinden 4 gün önce koyu kırmızı lekelerim vardı,3 gün gecikti tes yaptım sonuç pozitif,inşallah hamilesindir

hadi hayırlısı :)

benimde böyle olmuştu,adet gecikmesinden 4 gün önce koyu kırmızı lekelerim vardı,3 gün gecikti tes yaptım sonuç pozitif,inşallah hamilesindir

hadi hayırlısı :)

malesef leke geldi sonra da adet oldum ama normalde 4-5 gün süren adet 1 bucuk gün oldu bide pütürcüklü şekilde oldu sıvı değildi kahverengi lekeler devam etti hemşire abla var ona sordum geç döllenme olabilir sen her ihtimale karşı bekle bir kaç hafta sonra belli olur dedi evde test yaptım test sonucu negatif çıktı kan testi yaptırmadım ama bir hafta daha bekliyorum allah herkesin gönlüne göre versin

evet benim de senin ki gibi oldu. ilişkiden sonra kahverengi leke geldi. ben de merak ediyorum. şubat 13 ü bekliyorum. ama hafif ağrılarım var. sizce bunlar normal mi???

hamile arkadaşlarım var hamileliğin ilk aylarında da sanki adet ağrısı gibi ağrılar oluyormuş

genelde adete yakın olurrr bendede kahverengi lekeler bu ay 3 gün gelsii sonrası hastalandımm ....gebelik ise günün geçtikten sonra gelen şeyse olurrr

genelde adete yakın olurrr bendede kahverengi lekeler bu ay 3 gün gelsii sonrası hastalandımm ....gebelik ise günün geçtikten sonra gelen şeyse olurrr

hmm ya insanın beklentisi olunca hapşursa gebeliğe yoruyor :) umut işte teşekkürler

merhaba adetimin başlangıç tarihinden itibaren 14. günümde eşimle ilişkiye girdik. ancak geçen bu 14 gün içerisinde hiç ilişkiye girmemiştik. ve girdiğimiz ilişki sonrasında bende hemen ve 3 gün boyunca da devam eden kahverengi lekelenmeler oluştu. bazı internet yorumlarında bu gibi ilişki sonrası gelen kanamaların (adete uzak bir zamanda ise) gebelik habercisi olabileceğini yazmışlar. ya da bir çok kişi bu şekilde olup da sonrasında hamile olduklarını öğrenmişler. acaba bu doğru bir bilgi midir? ilişkimizin üzerinden 10 gün geçmediği için testin bir anlamı olmaz ve ben şuanda antibiyotik kullanıyorum. eğer böyle bir ihtimal varsa antibiyotiği bırakmalı mıyım? acil cevap bekliyorum. teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…