• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leke mi regl mi

HandB

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
149
167
18
Kızlar bu sabah iç çamaşırımda kahverengi lekelenme vardı yarın regl olmam lazım regl kanı mı yoksa yerleşme kanaması mı nasıl anlarız? Hafif kasık ağrım var onun harici bir belirtim yok. Regl olacağım zaman kasık ağrım hafif olmazdı daha şiddetli olurdu ve kan hemen gelmezdi

Kızlar bu sabah iç çamaşırımda kahverengi lekelenme vardı yarın regl olmam lazım regl kanı mı yoksa yerleşme kanaması mı nasıl anlarız? Hafif kasık ağrım var onun harici bir belirtim yok. Regl olacağım zaman kasık ağrım hafif olmazdı daha şiddetli olurdu ve kan hemen gelmezdi
Normalde adet öncesi lekelenme yaşıyor musunuz?

Normalde yaşamam yaşarsam da açık pembe bir kan gelir ama sürekli gelir. Bu sefer koyu kahverengi gelmiş ve durmuş gece olmuş sabah fark ettim
Benim her adet öncesi lekelenmem olur ilk hamileliğimde o ay lekelenme olmamıştı öyle anlamıştım hamile olduğumu. Ama her hamileliğin dinamiği farklı birkaç gün bekleyin derim

Bende de normalde hiç lekelenme olmaz bu ay olmuştu ama 5 gün öncesinden. İstersen bekle yarın olmazsan test yap inşallah hamilesindir ☺️

reglim 2 gün gecikti 1 damla bile kan yok aksine akıntım arttı sıvı akıntım var sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı :(

Back