Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bu sabah iç çamaşırımda kahverengi lekelenme vardı yarın regl olmam lazım regl kanı mı yoksa yerleşme kanaması mı nasıl anlarız? Hafif kasık ağrım var onun harici bir belirtim yok. Regl olacağım zaman kasık ağrım hafif olmazdı daha şiddetli olurdu ve kan hemen gelmezdi
Kızlar bu sabah iç çamaşırımda kahverengi lekelenme vardı yarın regl olmam lazım regl kanı mı yoksa yerleşme kanaması mı nasıl anlarız? Hafif kasık ağrım var onun harici bir belirtim yok. Regl olacağım zaman kasık ağrım hafif olmazdı daha şiddetli olurdu ve kan hemen gelmezdi
Benim her adet öncesi lekelenmem olur ilk hamileliğimde o ay lekelenme olmamıştı öyle anlamıştım hamile olduğumu. Ama her hamileliğin dinamiği farklı birkaç gün bekleyin derim