tatlım nasıl gidiyor iğneli epilasyonun yüzün düzeldi mi. birde kaçla çalışıyor uzman benim 3 le çalışıyormuş da az mı acaba diye düşündüm. kılım koyu renk fakat ince ince
Kaçla çalıştığını bilmiyorum ama bu cumartesi tekrar randevüm var ilk işim bunu sormak olucak,bugün ilk seansımın üzerinden 9 gün geçti ama aralıksız 2 saat çalıştı hala kabujlar duruyor ve aşırı kabuk var ,düşen kabukların altında ise kırmızımsı bir deri var sanırım cildim çok hassas,birde çalışıyorum öğretmenim öğrenciler hep suratımı soruyor,sürekli sivilce problemi deyip geçiştiriyorumPeki epilasyon sonrası ne kullanıyorsun,ben pudra dışında bir şey kullanmıyorum epilasyon yapan bayan tavsiye etmedi ama iz için bir şey kullanmam gerekiyor hissine kapıldım ne tavsiye edersin yoksa iz kalıcak gibi geliyor malum aynı kaderi paylaşıyoruz yaza düğünüm var ,inş. hem kıllardan kurtuluruz hemde iz kalmaz
Buarada benim kıllarımda çok ince ve gri renkte ama aşırı yoğun
canım kabuklarına hiç dokunma......kırmızılar üç günde bir çok az süreceğin acnelyse adlı soyucu kremle geçer......bepantene de sürersin birşey kalmaz.....birkaç ay sonra aynaya yakından baktığında nerde kıl vardı seçemezsin bile....biraz sabır......kabuklarının olduğunu şimdi unut kendine bir meşgale yarat
kabukları asla yolma . ben neler yapıyorum bir bilsen iz kalmasın diye önce yatak çarşaf felan değiştirdim hemen epilasyondan sonra 30 saat hiç su deyirmedim sabah akşam terramicyn sürüyorum mikrop kapmasın sivilce olmasın diye zaten terramicinin içinde tetrasiklin diye bir antibiyotik var o sivilce tedavisinde kullanılıyor yara merhemi biliyorsundur. onun dışında bir defa fito sürdüm antiseptik o da mikrop kapmasın diye tamamen bitkisel. iz kalırsada madecassol süreceğim bitkisel içerikli bir pomat centella asiatica diye bi bitkiden elde ediliyor , bepantenin içindeki vitaminler yara onarımına felan yardımcı oluyor ama işte kıl köklerinide besliyor. özellikle sürüp gün ışığına çıkarsan iyice aktif hale geliyor bepanten. kabukları sakın soyma yüzünü antibakteriyel bir sabunka yada gerçekten kaliteli olduğuna inandığın bir yüz temizleme jeliyle yıka alkol içermesin ben clinique kullanıyorum mesela ama ilk 3 gün aktivex yada protex sabunla yıkıyorum yüzümü. sende bence onla yıka jeller pahalı şimdi gidip alsan bi ton bide ona masraf
Buarada bende Serpil hanıma gidiyorum aslında dolaylıda olsa sizin sayenizde oldu forumdan bir arkadaşa tavsiye etmişiniz bende ondan aldım Serpil hanımın telini,sanırım sizede iğneli epilasyonu o yapmışt di mi?
Sağol canım bilgilendirmelerin için,sanırım şuan yapmam gereken madecassol kullanmak ilk iş olarak kabuklar düşmeden madecassol kullanabilirmiyiz?,birde dediğin gibi daha kısa süreli çalışmalıyız aralıksız 2 saat çalışmak yanlış oldu sanırım dolayısıyla cildim kaldırmadı
Kabuklar düşmeden madecassol kullanma.......ben hepsini denedim inan bana.......kabuklar düşsün.....biraz madecassol kullan sonra izler için acnelyse ve bepanten kullanırsın
hep beraber kurtulalımdaa bitsin çilemizzz artık valla
madecassol cildin düzelince iz kalırsa kullanılır. bepantende kıl yapıyor demiştim kremini çok istiyorsanız az az sürün ben hiç sürmüyorum
Canım terramicyn i kabuklar düşmeden mi kullanıcaz yani epilasyon sonrası hemen kullanabilirmiyiz,tam olarak ne işe yarıyor?
tatlım ben hemen orda sürüyorum su sürülmüyor ya ilk gün ilaç sürebilirsin ama ben sürüyorum 2 seansıma gittim dün hemen kız sürdü ordayekn yüzüme akşam sabah günde 2 kere sürüyorum ince bir tabaka halinde yediriyorum onu . mikrop kapmasını ve sivilce olumasını engelliyor ben yukarda yazmıştım zaten ne işe yaradığını sen unutmuşsun...
Sağol canım yarın bende alıp başlayım ozaman:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?