İğneli Epilasyon Leke kalmasından korkuyorum

Bende yanaklarımı favorimi göz altımı ve çenemi yaptırdım inş. benimde bir daha çıkmaz yaa,şimdide boyun için gidicem ama korkuyorum şu kabuklar düşsede öylemi gitsem bilemedim sanki yüzüm toparlanmıcak gibi geliyor

Bence kabuklar dusunce git cunku boyun yuzden daha hassas.acele etme yani cimbizla cekerken hissetmiyosan zaten istedigin surede kurtulursun insallah.

yüzüm için bende başladım 10 dk sağ 10 dk sol 3 le çalıştı altın iğne . kıllar ince falak yoğun olduğundan şimdilik farketmiyor tamamı 4 defa gitmekte ancak bir seans olmuş olur dedi kadın çünkü az az çalışılacak sivilce iz çökme olmasın diye sizde durumlar nasıl???????* kaçla çalışıyorlarr yüzzünüzde

Benim 5 le calisiyo kil kökleri de yaniyo alinanlar bi daha gelmedi yani.ilk gittigimde benimde 24 dk calismisti sonra 1.5 saat dayandm en fazla :) hala da 1 seans oldu sayilmaz bi bitmedi yuzum :)

Benim 5 le calisiyo kil kökleri de yaniyo alinanlar bi daha gelmedi yani.ilk gittigimde benimde 24 dk calismisti sonra 1.5 saat dayandm en fazla :) hala da 1 seans oldu sayilmaz bi bitmedi yuzum :)

senin baya var o zaman 1 buçuk saat çalıştıysa ya benim ince kıllar aslında tenim beyaz kılım siyah gıcık oluyorum umarım 3 yeterli gelir. kız dedi ki bana 4 denedim ama çökme olur diye vazgeçtim dedi. inşallah bendede alınanlar birdaha çıkmaz. 2 sene önce yaptırmıştım yüzüm iğrenç iltihap oldu delik delik oldu diye bu sefer kızı korkuttum . ama alınanlar geri çıkarsa gcık olurum. inşallah kurtuluruz ya senin cildin nasıl kıl yapın felan 5 fazla gelmiyor mu kabuk felan=?

Benim cenemdekiler yangimdakilere gore daha siyahti sanrm o yuzden 5 le calisiyo yanagimda 4le baslamisti.ben elimi surersem kabuk oluyo surmezsem bembeyaz kaliyo hic bisey olmuyo bende her seferinde suruyorm israrla rahat duramiyorum :) ama kabuklar en gec 3 gunde geciyo zaten hic iz falan kalmiyo.ins kurtulursun sende delik falan olmadan. yine kabuk geciyoda delik zor ya Allah korusun.

tatlım nasıl gidiyor iğneli epilasyonun yüzün düzeldi mi. birde kaçla çalışıyor uzman benim 3 le çalışıyormuş da az mı acaba diye düşündüm. kılım koyu renk fakat ince ince

benim çenemde de bi kaç tane kara kara vardı onlarıda 3 le yaktı yanaktada 3 le devam ediyor. bakalm sonucu hemen görürürz inşallah yazada düğünümvar iz sivilce felan kalmasın bitsin inşallah yarabbimmmm her hafta cumartesileri gitcem az az bitsin diye umarım işe yaradığını görürüm sende görürsün inşalah valla bıktım bu kıllardan ya

Bende fazlasiyla biktim artik her gun ugrasiyodum suratimin her yerini hatta boynumu bile iple agdayla falan aliyodum o da cogaltmis igneliye baslayinca bosuna yillarca ugrasmisim diye dusundum valla resmen mucize her seanstan sonra aslinda esmer olmadigimi biraz daha farkediyorum :) hangi sehirde gidiyosun sen ? Gittigin yere daha once gidenlerle falan gorusseydin oyle bi firsatin varsa.

tatalım ben ankaradayım yeni gledim burayada kuaförümde kaş kontöriğneli felanda yaplıyr çenemde iki 3 taneyi yaktırayım diye başladım burda sonra yüzümdende rahatsızım zaten dedim buna da başlayayaım burda sayfalarca yorum okudum herkes faydasını görmüş. dedim kremlerle felan artık mikrop kapmasını engellerim diye terramcyn sürüyorum sabah akşam fito sürdüm öğlen iyileip iz kalıncada madecaasol süreceğim. umarım kalmaz activexle yıkayacağım yüzümü birazdan. :) dün yağtırdım 30 35 saat felan geçti su deydirmedim henüz . korkumdan gözlerimi alnımı ağzımı yıkıyorum sadece ama ilk yaptırdığımda mersindeydim 2 seans gittim ancak tüm kılları almıştı yüzüm iltihap lar çıban gibi sivilceler kabus gibiydi doktora gitmeden toparlanmadı yüzüm o yüzden korkuyorum.. inş bu kez öyl eolmaz

Napiyosun oyle bence yuzunu rahat birak o kadar sey surmene kuaförün yorum yapmadimi ya :) bu arada bende ankaradaym kurtulamazsan benimde bittiginden emin olursam önerebilirm gittigm yeri. Tabi ins boyle bi seye gerek kalmaz dugunune kadar kurtulursun bizim gbi kil derdi olan herkese dua ediyorm su kandil gunu cekmeyen bilemez bu derdi :)

ya ben eczacıyım o yüzden herhalde dayadım ilacı geçen sefer görseydin yüzümü ağlardın valla. sağol tatlım işe yaramazsa senden isterim yerini kaç kuruşa gidiyorsun dakkası benim 75 kuruş altın iğneyide 15 tl ye aldım. daha önce ben lazere gittim başka bölge için ıpl lazer hiç bir işe yaramadı o yüzden dedim bir daha bu işlere girmeyecem demiştim ama şu isayfayı okudum 100 sayfa yazmışlar ya herkes memnın bi kaç kişinin yüzübozulmş sadece. cesaret geldi.

En iyisini yapmissin bence kesinlikle igneliden vazgecmemelisin bende herkese oneriyorum onerdiklerim benden once kurtuldu 3 seansta :) benim yarin 7. Olcak :) ne kadar oldugunu bende anlamadim valla 1.25ti galiba bazen 1 aliyo bazen 1.25 oyle :)) not aliyorum simdiye kadar bu kadar oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
ya bende yazaym bakayım nasıl oluyor diye çok mantıklıııı. hem ne kadara mal olduğunu görürüm hemde ne kadar sürdüğünü. ne kadar kaldı şimdi senin yüzünde tek tük kalmıştırherhalde. sen ilaç kullanıor musun . peki

300 tl felan geçmiş baya tutmuş bir an önce biterde inşallah sen artık de kadına o akdar gelip gidiyorum 1 tl den alsın pazarlık yap . bence 50 kuruşa bile yapan yerler varmış yani.

Yok ilac kullanmiyorum sadece cok yogun calistiginda cok sismeyim diye kendisi bi ilac veriyo adini da bilmiyorum gostermedi :) ben 3 kez daha gitcem tum yuzumu sifirlatmak icin.sonra da beklycem bu surede hic cikmayip koku yakilmayan killar cikarsa o zaman randevu alcam bakalm.

300 tl felan geçmiş baya tutmuş bir an önce biterde inşallah sen artık de kadına o akdar gelip gidiyorum 1 tl den alsın pazarlık yap . bence 50 kuruşa bile yapan yerler varmış yani.
Ben ucuza bile gidiyorum bence genelde memnun kalinan yerler 2 lira 1.5 lira falan.50 kurus hic duymadim ya :) 75 kurusu da ilk kez senden duydum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…