• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Leke kalmasından korkuyorum

sulee_g

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
80
2
28
34
Kocaeli
Komple Yüzüme iğneli epilasyona başlıcam ama düğünüme 9 ay var,leke kalmasından korkuyorum,ayrıca evlendiken sonra başka bir şehire yerleşicem,9 ay içinde yüzümdeki tüylerin bitme ihtimali varmı,

genelde duzenli gidilirse 1 yilda bitiyor deniyor ama bu kisinin tuy yogunluguna gore degisir tabi , ben mesela 8 seans yaptirdim 5. seanstan sonra yari yariya azaldi diyebilirim.leke acisinda da dogru bir yere yaptirirsan sorun kalacagini zannetmiyorum benim yuzumde kalmadi en azindan ama gunesli havalarda gunea kremi kullanirsan iyi olur diye dusunuyorum

genelde duzenli gidilirse 1 yilda bitiyor deniyor ama bu kisinin tuy yogunluguna gore degisir tabi , ben mesela 8 seans yaptirdim 5. seanstan sonra yari yariya azaldi diyebilirim.leke acisinda da dogru bir yere yaptirirsan sorun kalacagini zannetmiyorum benim yuzumde kalmadi en azindan ama gunesli havalarda gunea kremi kullanirsan iyi olur diye dusunuyorum

Peki epilasyondan sonra bepanthen dışında kullandığın başka bir şey varmıydı?Birde yüzünün hangi bölgelerine yaptırıyorsun?

Son düzenleme:
bepanthen tüylenme yapıyor deniyor ne kadar doğru bilemem
yerine hametan sürebilirsin.

9 ay bence igneli epilasyon icin yeterli bi sure.iz kalmamasi da kesinlikle gittigin yerle alakali.gidecegin yere karar verdiginde ilk olarak orda yaptiranlarin durumuna bak.mesela benim yanaklarima yaptirdigimda 2 saat sonra yapildigi bile belli degildi ama boyun kismimda kabuk oldu o da 3 gunde gecti .insallah iz kalmadan tez zamanda kurtulursun.

Ayrica bana epilasyon yapan kadin da hic krem kullanma kıl köklerini besleyebilir istersen sadece normal nemlendiricini kullan dedi.

9 ay bence igneli epilasyon icin yeterli bi sure.iz kalmamasi da kesinlikle gittigin yerle alakali.gidecegin yere karar verdiginde ilk olarak orda yaptiranlarin durumuna bak.mesela benim yanaklarima yaptirdigimda 2 saat sonra yapildigi bile belli degildi ama boyun kismimda kabuk oldu o da 3 gunde gecti .insallah iz kalmadan tez zamanda kurtulursun.

çok teşekkür ederim tavsiyelerini dikkate alıcam,peki seninde yüzündeki tüyler yoğunmuydu,yanak kısmımda çok yoğun var umarım iz kalmaz , inş. hepimiz tez zamanda kurtuluruz:(

Son düzenleme:
Peki epilasyondan sonra bepanthen dışında kullandığın başka bir şey varmıydı?Birde yüzünün hangi bölgelerine yaptırıyorsun?

benim epilasyoncum bepanthen kullanabilirsin demişti ama ben gerek duymadım, günes kremi dışında da yüzüme bir şey sürmüyorum ayrıca ben de bütün yüz yaptırıyorum.

çok teşekkür ederim tavsiyelerini dikkate alıcam,peki seninde yüzündeki tüyler yoğunmuydu,yanak kısmımda çok yoğun var umarım iz kalmaz , inş. hepimiz tez zamanda kurtuluruz:(
Evet yogundu benim de ama zaten tek seferde tumune yapmadigi icin (ilk gittigimde 24 dk yapilmisti) iz falan kalmadi hatta dedigim gibi bi kac saat sonra belli bile olmadi. 1.5 saat yaptirdigimda da dogal olarak baya kizarmistim birazckta kabuk olmustu.

Teşekkür ederim kızlar,içimi çok rahatlattınız,yarın ilk randevüm bakalım heyecanlıyım biran önce kurtulmak istiyorum artık:(

Evet yogundu benim de ama zaten tek seferde tumune yapmadigi icin (ilk gittigimde 24 dk yapilmisti) iz falan kalmadi hatta dedigim gibi bi kac saat sonra belli bile olmadi. 1.5 saat yaptirdigimda da dogal olarak baya kizarmistim birazckta kabuk olmustu.

cnm sen nerde yaptırıyorsun???

Komple Yüzüme iğneli epilasyona başlıcam ama düğünüme 9 ay var,leke kalmasından korkuyorum,ayrıca evlendiken sonra başka bir şehire yerleşicem,9 ay içinde yüzümdeki tüylerin bitme ihtimali varmı,

birebir aynı durumdayız ağustosta benimde düğünüm. bende yüzüm için başlayacağım. n e yapsam öf pöf

dudak ustu ve cene estetigi.jpg

dudak üstüme cumartesi ceneme de dun yapildi epilasyon

Son düzenleyen: Moderatör:
birebir aynı durumdayız ağustosta benimde düğünüm. bende yüzüm için başlayacağım. n e yapsam öf pöf

Valla yaza kadar azaltmak zorundayız o yüzden zor bir süreç,ben daha bir seans gittim 4 gün oldu 2 saat aralıksız yaptırdım ama suratım şuan aşırı kabuk içinde ,yapacak bir şey yok ileride rahat etmek için mecburuz:( sende biran önce başla bence;)

dudak ustu ve cene estetigi.jpg
dudak üstüme cumartesi ceneme de dun yapildi epilasyon

Resim net çıkmamış ama sanki biraz şişme var fakat kabuklanma göremedim ,benim şuan suratımın heryeri aşırı kabuk,üstelik çalışıyorum sürekli yüzümü soruyorlar inş. biran önce geçer şu günler:KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Tatlım altın iğne mi kullanıyor senin uygulayan. Bir de kaç la çalışıyormuş acaba o da önemli ayarı bazen düşük çalışıyorlarmış ki bitmesin sürekli gelsin diye öyle ince ayar ki yüksek çalışsa iz kalacak düşük çalışsa bitmeyecek bir bilene sormak lazım o yüzden senin bir fikrin var mı fotoğrafta birşey belli olmuyor sanki sadece çene de hafifi şişlik var gibi

Birde senin dudak çeneyse iyi yanak için gitcem ben dudak düşünmüyorumda henüz çeneden başladım. Yanak la devam edicem. Orası rahatsız ediyor beni ..

Cenemde hic kabuk olmadi da dudak ustunde de elimi surdugum icin 4 5 tane var. 5 le calisiyo ama kil kokunu yaktiklari bi daha cikmiyo yanaklarima 1 ay falan oluyo tekrar cikmadi.

Resim net çıkmamış ama sanki biraz şişme var fakat kabuklanma göremedim ,benim şuan suratımın heryeri aşırı kabuk,üstelik çalışıyorum sürekli yüzümü soruyorlar inş. biran önce geçer şu günler:(

Evet cenede sisme gercekten biraz sisme var :) dudagim korkunctu ya silikonlu gibi haftasonuydu da evde biraz inmisti neyseki :) ignemde tam bilmiyorum ama izole igne sanirim.

Back