Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
genelde duzenli gidilirse 1 yilda bitiyor deniyor ama bu kisinin tuy yogunluguna gore degisir tabi , ben mesela 8 seans yaptirdim 5. seanstan sonra yari yariya azaldi diyebilirim.leke acisinda da dogru bir yere yaptirirsan sorun kalacagini zannetmiyorum benim yuzumde kalmadi en azindan ama gunesli havalarda gunea kremi kullanirsan iyi olur diye dusunuyorum
9 ay bence igneli epilasyon icin yeterli bi sure.iz kalmamasi da kesinlikle gittigin yerle alakali.gidecegin yere karar verdiginde ilk olarak orda yaptiranlarin durumuna bak.mesela benim yanaklarima yaptirdigimda 2 saat sonra yapildigi bile belli degildi ama boyun kismimda kabuk oldu o da 3 gunde gecti .insallah iz kalmadan tez zamanda kurtulursun.
Peki epilasyondan sonra bepanthen dışında kullandığın başka bir şey varmıydı?Birde yüzünün hangi bölgelerine yaptırıyorsun?
Evet yogundu benim de ama zaten tek seferde tumune yapmadigi icin (ilk gittigimde 24 dk yapilmisti) iz falan kalmadi hatta dedigim gibi bi kac saat sonra belli bile olmadi. 1.5 saat yaptirdigimda da dogal olarak baya kizarmistim birazckta kabuk olmustu.çok teşekkür ederim tavsiyelerini dikkate alıcam,peki seninde yüzündeki tüyler yoğunmuydu,yanak kısmımda çok yoğun var umarım iz kalmaz , inş. hepimiz tez zamanda kurtuluruz
Evet yogundu benim de ama zaten tek seferde tumune yapmadigi icin (ilk gittigimde 24 dk yapilmisti) iz falan kalmadi hatta dedigim gibi bi kac saat sonra belli bile olmadi. 1.5 saat yaptirdigimda da dogal olarak baya kizarmistim birazckta kabuk olmustu.
cnm sen nerde yaptırıyorsun???
Komple Yüzüme iğneli epilasyona başlıcam ama düğünüme 9 ay var,leke kalmasından korkuyorum,ayrıca evlendiken sonra başka bir şehire yerleşicem,9 ay içinde yüzümdeki tüylerin bitme ihtimali varmı,
birebir aynı durumdayız ağustosta benimde düğünüm. bende yüzüm için başlayacağım. n e yapsam öf pöf
dudak üstüme cumartesi ceneme de dun yapildi epilasyon
Resim net çıkmamış ama sanki biraz şişme var fakat kabuklanma göremedim ,benim şuan suratımın heryeri aşırı kabuk,üstelik çalışıyorum sürekli yüzümü soruyorlar inş. biran önce geçer şu günler