• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leke gelmesi

meliiissyilmzzz

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
27
1
16
27
Herkese hayırlı akşamlar bayanlar normalde 25 Mart’ta adet olmam lazımdı üç gün geçti test yaptım negatif çıktı akşama doğru leke geldi tamam hamile değilim dedim ama sabah kalktım pedimde bir yada iki damla hafif sarı ve kahveye kaçan bir renk var karın ağrım Yok iki gündür bu şekilde leke geliyor kan gelmiyor acaba bu neden oluyor anneme sordum yerleşiyor olabilir dedi Cuma’ya kadar tam kan rengi gelmezse böyle devam ederse yine test yapcam olmadı doktora gidecem ama sizce annemin dediği gibi yerleşme kanaması mıdır????

Herkese hayırlı akşamlar bayanlar normalde 25 Mart’ta adet olmam lazımdı üç gün geçti test yaptım negatif çıktı akşama doğru leke geldi tamam hamile değilim dedim ama sabah kalktım pedimde bir yada iki damla hafif sarı ve kahveye kaçan bir renk var karın ağrım Yok iki gündür bu şekilde leke geliyor kan gelmiyor acaba bu neden oluyor anneme sordum yerleşiyor olabilir dedi Cuma’ya kadar tam kan rengi gelmezse böyle devam ederse yine test yapcam olmadı doktora gidecem ama sizce annemin dediği gibi yerleşme kanaması mıdır????
Evet yerlesme kanamasi olabilir ya da kistiniz vardi eridi .En guzeli yarin kan testi vermek hamileyseniz düşük riskine karsi ilac baslatabilir dr ve folik asit verir.

Gerçi benim konu biraz farklı ama bulamadm yinede sormak istedim.Ben sadece gebe olabilirmiyim bir ihtimal diye düşünüyorum spiral takılı 2ci senesi ve kontrole bu sene gidemedim şubat ayında normal adetimi oldum fakat mart ayında 14unde bir lekelenme 15ine kadar da hafif pembemsi bi akıntım oldu bu dönem cok sıkıntılıydım stresliydim eşimle boşanma aşamasındayız ve ay bitti ben hala adet görmedim spiral iplerimi kısaltmışlardı onları kontrol etmem bir işe yararmı bu kısa süreçte test yapsam bi sonuç elde edebilirmiyim eğer gebeysem aldırmam spiralimle ilgili bi sorun yaşatırmı hafif kasık ağrılarım oluyor sancı gibi ve 15 marttan beri sarı beyaz yapıskan bir akıntım var . Bir çok kez adetim gecikti ve hiç birinde gebelik olmadı fakat bu sefer endişeleniyorum en son adetmden 5 hafta gecti ve 2 gün lekenme akıntı olarak geçti ve acaip bir şekilde doymuyorum

Back