Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bir arkadaş leifheit spreyli paspastan bahsetmiş.Ben de leifheitın diğer temizlik ürünlerini ve moplarının tanıtımlarını youtubeta gördüm çok hoşuma gitti.Acaba leifheit ürünlerini Türkiye de nerede bulabilirim
Sanırım şu iş kolaylaştıran, sıkmaya gerek kalmayan paspasları söylüyorsun,
ben de onlardan bakıyordum, kampanyaya girmiş, bu ay bitmeden almaya niyetliyim bu kez! bakalımxxxx diye bir adreste kampanyası var % 20 gibi bir indirimi var, herhalde ben oradan alacağım,
Türkiye'nin heryerine gönderiyorlarmıs.
Leifheit Twist Sistem kullanan varsa fikrini paylaşabilir mi lütfen?
Mutlu günler!
arkadaşlar bir arkadaş leifheit spreyli paspastan bahsetmiş.Ben de leifheitın diğer temizlik ürünlerini ve moplarının tanıtımlarını youtubeta gördüm çok hoşuma gitti.Acaba leifheit ürünlerini Türkiye de nerede bulabilirim
Biev mağazasından bulabılırsın canım bizde vardı gecen gun sattık 78tl fiyatı ayrıca bezlerı kepcelerı falanda var cok kalıteli fiyatları bıraz yuksek ama omur boyu kullanırsın