• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leifheit Spreyli Paspas

oykumruyam

Öyküm abla olduuu:)
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
3.016
36
358
Diğer
Leifheit Spreyli Paspas kullanmaya başladım birkaç gündür bir yıldan uzun süredir evde duruyordu hediyeydi ama bir eksiklik var bunda sanki diye kullanmamıştım hiç geçen nette gezerken bir sitede bu ürünü gördüm meğer mikrofiber bezi eksikmiş sipariş verdim,geldi ve kullanmaya başladım şimdi kullanmadığım zamana yanıyorum harika birşey viledayla silerdim evi ve ne yalan söyleyim kovaya su koy,boşalt zoruma giderdi ama bu ürünün su haznesine 800 ml kadar su konuyor ve püskürterek kullanıldığı için uzun süre gidiyor içindeki su mikrofiber bez de çok güzel ve ıslaklık bırakmadan siliyor
ev silmek bir zevk oldu benim için artık kaydirigubbakcemile2 hepinize tavsiye ediyorum hihoyyyt

fiyatı bana tuzlu geldi biraz bunu almam için bi kaç soru sormam gerekiyor mesela vileda saçları kırıntıları almıyor bu alıyor mu? çünkü saç benim en büyük derdim. teşekkürler cnm

mikrofiber bezle silindiği için bezin üzerinde epey birşeyler topluyor yıkayıp tekrar takıyorum bezi ve silmeye devam ediyorum
o kadar temiz görünüyor ki hem parkeler,hem fayanslar ve ıslak ıslak değil
ben memnun kaldım evet fiyat olarak yüksek ama ne bileyim uzun ömürlük bir ürün mesela bezi 60 derecede 100 defa yıkanabiliyor yazıyor yıka yıka kullan,diğer parçalarına da birşey olmaz ve çok çok az suyla yapılabiliyor temizlik
bezin fiyatı da 9 lira kadar

evet aslında pahalı ama bi kere para veriyorsunuz sonuçta ve uzun süre kullanıyorsunuz fiyatını görmemek lazım=) teşekkürler cnm kolay temizlik için alınmalı=)

395321001133898065968400_0_0.jpg

Back