Ledenya Göğüs Büyütme ve Burun Bir Arada

bende bugün ömer beye hem burun hem gögüs için görüşmeye gittim burnuna dokunmayalım dedi çok üzüldüm biraz hani olsa falan dedim zaten burun ve meme büyütme aynı ameliyatta olmaz dedi memenin çok çok steril bi ortamda yapılması lazım burunla olmaz dedi kiii ben böyle bişey ilk kez duyuyorum yani bi çok dr burun + meme büyütme yapıyo aynı ameliyatta hatta benim geçen sene dr bile iki kez ameliyat parası ödeme bekle ikisini birlikte yapalım dedi burun ve meme büyüt. çok zor ameliyatlar değil o yüzden yapabiliriz ama mesela karın germe ve meme büyütme ikisi zor olabilir hasta için gibi örnek bile vermişti ben emzirmeyi falan yeni kestiğimden beklemek zorundaydım 6 ay falan yok ben meme yüzünden beklemek istemiyorum burnumdan olayım demiştim SANIRIM BENİ İKNA ETMEK İÇİN BÖYLE BİŞEY SÖYLEDİ ÖYLE HİSSETTİM ama ben bu forumu hatim ettiğim için onun karşısında fazla bilinçliydim sanırım AMA GERÇEKTEN ÇOK SAMİMİ VE SICAK SANKİ ÇOK ESKİDEN BERİ TANIŞIYORMUSUZ GİBİYDİ bu da çok iyiydi tabi

Ben de hacettepeye gittim Ömer beyle değil Figen hocayla konuşmuştum ben bana pek soğuk gelmişti ısrarla ameliyat fiyatını söylemedi falan bilmiyomuş çok saçma yaptıgı ameliyatın fiyatını bilmemesi, fiyatlar da artmıştı sanırım bir de ben büyük istiyodum ama kendi istediğini takacakmış gibi bi izlenim oluştu bende ben de o kadar parayı ona verip memnun olmamaktan korktum biraz daha toplar Başar beye olurum dedim yani tamamen duygusaldı hacettepeye giidişim :) ben sadece göğüs olcaktım ama doktorum ikisini bir yapalım dedi zaten geçen sene burundan ameliyat olacaktım Başar beye ameliyat günü astımım olduğunu öğrendik gögüs doktoru onay vermedi olamadım bu sene ikisini birden olmak kısmetmiş demek ki :)

Son düzenleme:
bende burun ameliyatı oldum ve gayet doğal bi görüntü çıktı ortaya, özelden yazan bazı arkaşlara cevap yazamıyorum umarım burdan görüp ulaşabilirler.

bende burun ameliyatı oldum ve gayet doğal bi görüntü çıktı ortaya, özelden yazan bazı arkaşlara cevap yazamıyorum umarım burdan görüp ulaşabilirler.

Evet Başar bey gerçekten çok başarılı bi doktor ablam da oldu burun ameliyatı hiç belli olmuyor o kadar doğal ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…