Kızlar dün öğlen Ankara'da göğüs büyütme ve burun ameliyatı oldum.Burnum güzel oldu da gögüslerim şuan biraz şekilsiz duruyor derim esnek olmadığı için şuan böyleymiş şekillenirmiş ne kadar zamanda güzelleşir sizce ?
Geçmiş olsun. En kısa sürede iyileşmeni dilerim. Ayrıca cesaretinden dolayı tebrik ederim iki ameliyat birarada. Ben cuma ameliyat olucam Ankara da hala vazgeçme riskim var korkudan. Bana da kas üstü dediler. Sürecini detaylı anlatabilir misin sakıncası yoksa.
doktorunuz kım?bebnde karın gerdrme ve lıposactıon dusunuorum ve dr arastırıorm ankarada dr onerısıne ıhtıyacım var ..
Teşekkür ederim canım :) ben bi de bronşektazi+astım bronşit hastasıyım ama kendime çok iyi bakıyorum göğüs doktorumdan onayı kopartınca hiç düşünmedim :) daha önce akciğer ameliyatı olduğum için bi memem gerilmiş ve pek gelişmemişti zaten baya küçüklerdi ama doktorum kas üstü için yeterli buldu biri 295 biri 255 damla. Burun ameliyatıyla birlikte 2saat sürdü burnum uzun sürmüş doktorumun dediğine göre. Şuan ödemim şişim var baya sargı sarılmadı rahat nefes alabilmem için, ama ağrım pek yok burnumdan nefes alamamak çok zorluyo beni gögüs rahat hele kasüstü kolay oluyo. Ablam dual plan yaptırmıştı baya zorlandı o.
Umarım dediğin gibi olur kas üstü olan herkes kolay olduğunu söylüyor. Sonuçta çok fazla müdahale görmüyoruz kasımız da kesilmiyor. Tek temennim uyandıktan sonra çok ağrı acı çekmemek. Nazlıyımdır nasıl katlanırım bilemiyorum :) Sen baya operasyon geçirmişsin ağrı eşiğinde yüksek sanırım cesaretlisin. çok ağrı acı olayını takılmamışsın. Astım bronşit olmana rağmen göğüs operasyonuna cesaret etmişsin. Çok çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et.
Çok teşekkür ederim :) dilerim sen de kolaylıkla atlatır çok güzel memelere kavuşursun canım :) acı olayını düşünmemeye çalış
Odaklandığım tek şey ne hissedeceğim acı, ağrı olarak :)) Malesef engel olamıyorum benim ilk ameliyatım olacak neyle karşı karşıya kalacağım konusunda hiç bir fikrim olmayınca bir sürü şey geçiyor kafamdan. En merak ettiğim narkozdan uyanma anı nasıl olacak? kimisi kötü uyanıyor.
ben daha önceden 2kere genel anestezi almıştım ama yine de uyanma anını çok merak ediyordum senin gibi :) ameliyathanede uyandırdılar beni etrafımda bir sürü doktor vardı ( hepsi doktor değildir tabi ) adımı söyleyerek uyandırdılar gözümü açar açmaz ağzından nefes al dediler elimi sıkı sıkı tutuyodu biri. İlk söylediğim şey güzel oldu mu oldu :) doktorumu istedim giyiniyo dediler bişeyler söyledim küçük olmadı dimi falan gibi yine doktorumu istedim doktorum geldi ona da bişeyler sordum söyledim tam sarhoş gibiydim geceye kadar bi daha uyumadım sürekli konuştum canım çenem düştü herkese sevgi sözcükleri söylüyodum :) :)
:)) ben güzel olmalarına takmıştım kafayı o yüzden sanırım erkek hemsireye bile küçük olmadı dimi diyodum yani odama çıkartırken düşün :) hiç ağrı hissetmedim canım sadece kalkarken yatarken biraz sızlıyo yavaş olmak lazım ama onun dışında ne narkozdan çıktıktan sonra ne de sonrasında ağrı duydum. Zaten hastanede iğne vuruyolar sürekli baya etkili iğneler, doktor apranax plus yazdı bana evdeki ilk gün ağrı kesicim yoktu içemedim ama gayet dayandım dayanılmayacak bir ağrı değil canım zaten sen içersin ağrı kesicini sık sık 3 5güne bomba gibi olursun
:)) ben güzel olmalarına takmıştım kafayı o yüzden sanırım erkek hemsireye bile küçük olmadı dimi diyodum yani odama çıkartırken düşün :) hiç ağrı hissetmedim canım sadece kalkarken yatarken biraz sızlıyo yavaş olmak lazım ama onun dışında ne narkozdan çıktıktan sonra ne de sonrasında ağrı duydum. Zaten hastanede iğne vuruyolar sürekli baya etkili iğneler, doktor apranax plus yazdı bana evdeki ilk gün ağrı kesicim yoktu içemedim ama gayet dayandım dayanılmayacak bir ağrı değil canım zaten sen içersin ağrı kesicini sık sık 3 5güne bomba gibi olursun
Canım çok teşekkür ederim çok morel verdin cesaretlendiriyorsun beni de. İnşallah bende ameliyattan çıkınca ağrıyla acıyla uğraşmak yerine memişlerim nasıl oldu diye uğraşırım :))
Maşallah mükemmel bir şey yaa. Böylesini ilk defa duyuyorum narkozdan uyanıp ilk cümlesi güzel oldu mu diye soranı yani. Helal olsun çok özendim valla sana. Ama bende sendeki gibi cesaret yok. Ben neredeyse nasıl olacaklarıyla ilgilenmeyi bıraktım hatta hiç düşünmüyorum güzel mi olurlar nasıl olurlar diye.
Gecmisolsun cnm.boyle agrisiz sonuclar duyunca cesaret geliyo bizede:)bende kasustu yani fasya alti istiyorum.bikac drla gorustum biri kasalti dedi korktum acikcasi ben aciya hic dayanikli degilimdir.olup kurtulsak keske boyle bizde:)
Pinksade seni cok ii anliyorum cnm bende tipki senin gibiyim suan nasil olucagini gectim sadece ceki egm aciyi dusunuyorum.sen adim atip karar vermissin yine ben hala dr ve ameliyt tarihinde kararsizimomer beyemi olucaksin sen?
inşallah kolaylıkla atlatır hayalindeki memelere kavuşursun canım hep olumlu düşünün :)[/QUOTE
cnm çok geçmişler olsun darısı hayırlısıyla olmak isteyenlerin başına fiat olarak toplam nekadar tuttu bende ankaradayım deli gibi araştırmadayım hacettepe üzerinde yoğunlaşmıştım fikir olarakta ufuk üniv. nekadar fiatlar birde burunu yazarsan sigorta karşıladımı ben direk estetik olarak soruyorum nekadarı hastaneye ödeniyor teşekkürler...
inşallah kolaylıkla atlatır hayalindeki memelere kavuşursun canım hep olumlu düşünün :)[/QUOTE
cnm çok geçmişler olsun darısı hayırlısıyla olmak isteyenlerin başına fiat olarak toplam nekadar tuttu bende ankaradayım deli gibi araştırmadayım hacettepe üzerinde yoğunlaşmıştım fikir olarakta ufuk üniv. nekadar fiatlar birde burunu yazarsan sigorta karşıladımı ben direk estetik olarak soruyorum nekadarı hastaneye ödeniyor teşekkürler...
canım ikisi birlikte 8i buldu tamamen estetik oldu sigorta hiç bişeyi karşılamadı, o kadar param yoktu ama narkozu iki kere almayayım diye ailem saolsun çok destek oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?