• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Leblebi tozu yediniz mi ?

Leblebi tozu yediniz mi ?

• evet

OY: 48 84,2%
  • hayır

OY: 9 15,8%

• Ankete Katılan
    57
Yemem mi kuçük bi bakkal vardı mahallede ordan alıp alıp yerdim bayramlarda da leblebileri ablamla sarmısak dovecinde ezerdik yerdik tabi agzimiza alınca yusuf demeden yatmazdik annem cildirirdi heryer leblebi tozu olurdu :D

Nerden buluyosun bu soruları kuzum yaa yememmi yeni yetmemiyim ben fosil olcam nerdeyse yedim tabii ayy nede severdim:KK200::KK49:

Evett:-) ay ne günlerdi ya okuldan çıkınca Bakkaldan alırdım eve gitmeden yerdım hatta birkez boguluyordum leblebi tozundan:-)

Yerdimmm hemde agzima atar atmaz milletin suratina "yusufffffffff" derdim hep dayak yememek icinde kacardim :)) şu an olsa yaş baş dinlemem yine yaparimmm :)))

4-5 paket birden alıp, 1 paketi direkt ağzıma doldururdum:)) Sonra da konuşabiliyor muyuz diye test ederdik:KK45:

oooo yemezmiyim,hatta ben hızımı alamayıp evdeki leblebiyi havanda döver toz haline getirir birde şeker karıştırıp yerdim.Anca öyle durdurabiliyordum kendimi.:KK45:

çoğunluk bakkaldan alıyormuş, bizim ankaranın göbeğindeki bakkallarda yoktu. :confused: sarımsak döveceğinde dövüp dövüp şekerle karıştırıp kaşık kaşık yerdim çocukken. özledim ya yapmak lazım. :KK36:

Back
X