Cilt Bakımı Ürünleri Lea cilt beyazlatıcı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
arkadaslar bu ürünü kullanan varmı yazarsa sevınırım almayı dusunuyorumda

benimanlamadığım hiçbiryerde yorum yok
bazı satış yerlerinde neredeyse leke kremleri satışında orta safhada yani alan var
ama birtane yorum yazan yok alıp denemekten başka çare yok demek :)

neyi bulabildinmi ??
dediğim kremimi üst köşede reklamı var zaten keanka kozmetik
hesiburada da satılıyor

hayaxi kullandınmı canım kremi ,hangisini aldın..?
kendi sitesinde 1-2 yorum okumuştm ben ...
memnuniyetleri vardı ....

ya aslında daha elime ulaşmadı kredi kartında sorun yaşadım bende hepsiburada.com dan aldım zaten puanımda vardı aynı fiyata geldi tüm setten aldım gece gündüz kremi birde sütü ayrıca LA CURE BEYAZLATICI KREM de aldım sanırım pazartesi elimde olur

cnm aldın mı kremi başladın mı kullanmaya?nasılmış kremler bizide haberdar edermsn?

evet bende merak ettim. sitesine tanınan oyuncuların resimlerini kullanmışlar. ciltleride düzgün o oyuncuların. abaca bu kremi gerçekten kullanıyorlar mıdır? neticeyi bende merakla bekliyorum.

slm hayaxi arkdasım sanırım kullanıyorsun kremı değılmı pekı bı fayadasını goruyormusun bızde kullansakmı sence?

ya beyazlatıcı kremler anında etki göstermez şimdiden bişey demek yanlış olur ama bana göre bu kremin arap kızı kreminden pek birfarkı yok
eğer leke için kullanmayı düşünenler varsa unt kozmetikten ex wite baya etkili bir şişe kullandım ondan sivilce lekeleri 1 ayda tamamen gitmişti bende
ama sağlıkımı bilmiyorum çünkü mavi havlum yüzümü sildiğim kısımı beyaza kesmişti :)

slm yasey dıcem bu unt den nsl anca kredı kartımızla mı alcazz sen nsll alısverıs yapıyorsun burdan cnm ben kredı kartı kullanmayı sevmıyorum bu yuzdende yook ama o dedığın urunude bı denemek ıstıyorum sen kredı kartınlarmı alısverıs yapıyorsun ve garantılımı mı bu nsll

bend eunt ex white aldım iki haftadır kullrnıyorum şimdilik pek bişey değişmedi acaba 1 ay sonramı etkisini göstermeye başlıyor şu yüzümdeki lekelerden artık kurtulmak istiyorum.

Ben bu konuyu açtığımı unutmuşum sempatiksalakcinni

ürünü kullandım tam bir hayal kırıklığı, arap kızı kreminin bir değişiği diyebilirim.
işin açıkcası ben memnun kalmadım, cildim zaten yağlı, gündüz süremiyorum gece sürdüm 4 hafta kullandım bir değişiklik olmayınca bıraktım kullanmayı, tabi işe yaramayan krem çekmecemi doldurdukötükedihüso

klava:

Bu kremi bende kullandım. Ünlü bütün markaları kullanmış, kullanan biriyim Şimdi öyle 4-5 ton bir beyazlık wermior. hatta 3 ay kullandım. Merak :) Ama cilt tonumu düzeltti. 3. defa yazıorum bir daha yazayım. Benim cildim kafayı yemiş bi cilt :)) Herşeye tepkili. Fazla ince hassas.. fazla olmamakla beraber 1 ton açtı. Lekelerde işe yaradı. Düzenli kullandım. Ben beyazlatıcı süt ile gece kremini almıştım. Önce cildimi jelle yıkıyordum arkasından bu sütle siliyordum. SOnrada gece kremi yatmadan önce.

Ben sigara kullanan bir insanım .. Vala bende işe yaradı. Herhangi bir alerjik reaksiyon yaşamadım.
birde içeriğinde her ne warsa alnımdaki ince çizgileri aldı cidden. Yani tavsiye ederim ama öyle porselen beyazlığı beklemeyin oyle bişey zaten mümkün değil. Fakat aydınlatıcı ve gerçekten tonda değişimi görüyorsunuz . Kokusu da güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…