Le Parc De Mariage'da düğüne gitmiş veya düğün yapmış olan var mı?

evet topuklu ayakkabı konusunda bütün kır dügünü yapılan mekanlarda uyarılar oluyor genelde tabii burada sececeginiz tarih cok önemli ama onun yanı sıra hava sartlarıda ne getirir bilinmiyo bu konuda haklısın.. yagmur yagmasa dahi sivri topuklar çimlere batıyor o yuzden kır düğünlerinde ayakkabıyı ona göre secmek gerekiyor :)) benim gelin olarak böyle sıkıntım yok direk babet benmkiler diye bencillik yapıym :)))

fiyat ve menü tablosu var bende istersen gönderebilirim :) fiyatlar gercekten uygun zaten gözde cıkardıgımız bir miktar var o nedenle aralarından en iyisini secmeye özen gösteriyorum arkadasına da sorarsan ödedigi fiyatı fikir olabilir ben bu aralar bahçeşehir sayfiye üzerinde duruyorum actıgım konularda var fikir olabilir ya da fikir verebiliriz birbirimize..

olur olur hanımlar rahat olun ben çok gittim orada düğüne Çağteks Gelinlik'in bahçesi çok güzel bir yer gelinliklerinde de indirimi varmış arkadaşım şimdi linkini attı. burada da sayfası var. Siz fiyatlara aldanmayın gidin konuşun pazarlığınızı yapın derim ben, mekan güzel...

bizde le parc demarigede yapıcaz kısmetse düğünümüzü içime sinen bir yer oldu kokteyl menüyü seçtik ama biraz sade geldi menü yemekliden 2 çeşit aparatif ekledik gayette uygun oldu.

Ben 2sene once gelınlıgımı oradan aldım kına gecemi ve düğünümü de orada yaptım üçünden d cok memnun kaldım Şenay hnm sagolun cok ılgılıydı sadece fotoğrafçısından memnun kalmadık. Dış cekım ıcın başka bır fotoğrafçıyla keske anlassaymısız deldik cok güzel gelın damat fotomuz yok açıkcası

zeu selam,

ben de aynı yer ile ilgileniyorum. Sende son durum nedir? nerede yapacağına karar verdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…