• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Le Parc De Mariage'da düğüne gitmiş veya düğün yapmış olan var mı?

Canım ben mekanda düğüne katıldım cim olan yerleri de var taş zemini de var hatta c.tesi görüşmeye gittik senin bu yorumunu dile getirdim tüm alanı çim olarak kullanmamalarının nedeni özellikle biz hanımların topuklu ayakkabı sendromuymuş. tüm alanı da çim olarak kullanabiliriz ama bu defa yağmur yağdığında çimlerin kurumasını beklemek zorunluluğu oluşur bu da daha az kır düğünü ya da daha keyifsiz düğünler anlamına gelir dediler. doğru söylüyorlar bence. yağmurdan sonra sarıyerde bir düğüne gitmiştim vıcık vıcıktı. böylesi daha iyi. ben le parc de mariage ı çok beğeniyorum misafir olarak da katıldım. şimdi de düğün sahibi olacağız. bence fiyatları da verdikleri hizmete değer. tavsiye ederim

evet topuklu ayakkabı konusunda bütün kır dügünü yapılan mekanlarda uyarılar oluyor genelde tabii burada sececeginiz tarih cok önemli ama onun yanı sıra hava sartlarıda ne getirir bilinmiyo bu konuda haklısın.. yagmur yagmasa dahi sivri topuklar çimlere batıyor o yuzden kır düğünlerinde ayakkabıyı ona göre secmek gerekiyor :)) benim gelin olarak böyle sıkıntım yok direk babet benmkiler diye bencillik yapıym :)))

Ben geçen sene bir düğüne katılmıştım orada. Yemekleri çok güzeldi, ortam ve dekor olarakta etkileyiciydi. Ben de nişanlıyım ve yaza doğru bir kır düğünü istiyorum. Gerek müziğiyle gerek ortamıyla aklımda kalan bir yer olduğu için orayı düşünüyorum. Şimdiden önermek ne kadar doğru olur düğünüm olmadan ama gördüğüm kadarıyla önerebilirim. Fiyatlar söylediğiniz gibiyse özel bir mekan için normal denebilir aslında. İsterseniz düğününe katıldığım arkadaşıma sorup ödediği miktarı öğrenebilirim? Mekanla ilgili farklı bir bilgisi olan varsa paylaşırsa benim de işime yarayacak, takipteyim :)

fiyat ve menü tablosu var bende istersen gönderebilirim :) fiyatlar gercekten uygun zaten gözde cıkardıgımız bir miktar var o nedenle aralarından en iyisini secmeye özen gösteriyorum arkadasına da sorarsan ödedigi fiyatı fikir olabilir ben bu aralar bahçeşehir sayfiye üzerinde duruyorum actıgım konularda var fikir olabilir ya da fikir verebiliriz birbirimize..

olur olur hanımlar rahat olun ben çok gittim orada düğüne Çağteks Gelinlik'in bahçesi çok güzel bir yer gelinliklerinde de indirimi varmış arkadaşım şimdi linkini attı. burada da sayfası var. Siz fiyatlara aldanmayın gidin konuşun pazarlığınızı yapın derim ben, mekan güzel...

bizde le parc demarigede yapıcaz kısmetse düğünümüzü içime sinen bir yer oldu kokteyl menüyü seçtik ama biraz sade geldi menü yemekliden 2 çeşit aparatif ekledik gayette uygun oldu.

Ben 2sene once gelınlıgımı oradan aldım kına gecemi ve düğünümü de orada yaptım üçünden d cok memnun kaldım Şenay hnm sagolun cok ılgılıydı sadece fotoğrafçısından memnun kalmadık. Dış cekım ıcın başka bır fotoğrafçıyla keske anlassaymısız deldik cok güzel gelın damat fotomuz yok açıkcası :25:

Ben geçen sene bir düğüne katılmıştım orada. Yemekleri çok güzeldi, ortam ve dekor olarakta etkileyiciydi. Ben de nişanlıyım ve yaza doğru bir kır düğünü istiyorum. Gerek müziğiyle gerek ortamıyla aklımda kalan bir yer olduğu için orayı düşünüyorum. Şimdiden önermek ne kadar doğru olur düğünüm olmadan ama gördüğüm kadarıyla önerebilirim. Fiyatlar söylediğiniz gibiyse özel bir mekan için normal denebilir aslında. İsterseniz düğününe katıldığım arkadaşıma sorup ödediği miktarı öğrenebilirim? Mekanla ilgili farklı bir bilgisi olan varsa paylaşırsa benim de işime yarayacak, takipteyim :)
zeu selam,

ben de aynı yer ile ilgileniyorum. Sende son durum nedir? nerede yapacağına karar verdin mi?

Back