Le Parc De Mariage'da düğüne gitmiş veya düğün yapmış olan var mı?

isimbulamayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
1
0
36
İstanbul
Merhaba,
Le Parc De Mariage'dan fiyat aldık, 55-80 TL arası.. Herhangi bir düğüne gittiniz mi orada??

Samimi ve çok sıradan olmayan bir düğün istiyoruz.. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

gitmedim katılmadım fakat iyi bir mekan diye düşünüyorum geçen sene tv de ropörtajını izlemiştim anlatıyolardı baya baya ama tabi anlatılanlar arkasında duruluyor mu bu kısmı bilmiyorum canm umarım her şey istediğin gibi olur

canm ben yaklaşık 1-1,5 sene önce orada bir düğüne katıldım,ama yemeksizdi... o sebeple yemeği hakkında bilgi veremem ama mekan olarak güzel...müziğinin yansıması,dekoru falan çok iyiydi...

Merhaba,,benim dugunmde bu yil orda olucak insanlar guvenilir gozukuolar ve ilgililer mayis sonunda ki bahcesinde olucak bir dugune katilicaz bizde ilk kez bakalim unarim hersey yolunda olur

telomer icin yaziorum,kusura bakmayin lutfen ozelden msj atamadigim icin burdan yazmaya karar verdim..
Merhabalar..
Öncelikle hayirli olsun:)
Biz pek arastirmadik nisanlim yogun oldugundan ben interneten bikac yer baktim hepsi birbirinin mudavimiydi ilk olarak le parc de mariage'a gitmeye karar verdik,subat ayinda gittigimiz icin aslinda ilk bakista cok bos bi alan gibi gelmisti bu parayi nereye istiolar die dusunmedim degil ama sonra yaptiklari organizasyonlari gorunce anlasmaya karar verdik,pek indirim yapmiyorlar biz 300 kisi icin(minumum 300 kisi istiyorlar bahce icin)45 tl koktyl menusunu aldik bunun icinde dj muzik+susleme+pasta+kokteyl menu+sinirsiz icecek+fotograf cekimi vardi bikac detay daha var aklimda tutamadigim biz ayrica tiffany sandalyeler icin 900 tl odedik+500 tl gelin yolu var ama onu zor bela hediye ettiler:) ama iyi insanlara benziolar umarim sorun yasamayiz:)tek gozume carpan eksik davul zurna yok kendinzde getiremiyorsunz boyle bir kosullari var maalesef..mutlaka gidin gorusun derim tamda mevsimi en azindan canli dugun performanslarini gorme sansiniz olur..Hayirli olsun diliyorum tekrar,dugun planiniz bu seneyse umarim istediginiz tarihi bulabilirsiniz..iyi aksamlar..

teşekkür ederim :)
düğünümüz 2013 mayıs-eylül arası hangi ay olacağını bilmiyoruz şimdilik.

merhaba moon8187; özel mesaj atamadığımdan buradan soracağım umarım görürsün :) bizde bugün fiyat aldık aşağı yukarı aynı fiyatları verdiler bize de kokteyl için.. senin orada düğünün oldu mu nasıl geçti memnun kaldın mı ekstra bir şey çıktımı bilgilendirebilirsen çok sevinirim :)

Canım mayıs ayında düğüne gittim bahçesi vs çok hoş keşke o düğün bahçede olabilseydi. Düğün yağmurdan dolayı içeride oldu insanlar içeriye sığmadı ayakta kaldık garsonlar damada sormadan sandalye veremeyiz dediler tam bir fiyaskoydu. İçerisi insandan geçilmiyordu pist küçücük bırak oynamayı geçmeye yer yok. Düğün yemekli değildi dayadılar meyve suyunu onunla doyduk yani benim diyeceğim mekan çok güzel tarihi öyle bir seç ki yağmur riski az olsun. Mutluluklar.

didem35 gittiğiniz düğün yemeklid eğildi derken? yani kokteyl menüsü de mi yoktu??

didem35 gittiğiniz düğün yemeklid eğildi derken? yani kokteyl menüsü de mi yoktu??

Kokteyl menüsüydü canım bi masada 10 kişi oturuyor masanın başında da 4 insan ayakta duruyordu 5 adet kuru pasta geldi. Bayanlar kuru pastaları yedi bol bol meyve suyu içtik. Meyve suları güzeldi allah için

Kokteyl menüsüydü canım bi masada 10 kişi oturuyor masanın başında da 4 insan ayakta duruyordu 5 adet kuru pasta geldi. Bayanlar kuru pastaları yedi bol bol meyve suyu içtik. Meyve suları güzeldi allah için

anladım demek orada kokteylli yapmak fiyatı da düşünüldüğünde çok da mantıklı değil:26:

anladım demek orada kokteylli yapmak fiyatı da düşünüldüğünde çok da mantıklı değil:26:

Mayıs ve eylül ayını düşünme canım. Yağmuru göz önünde bulundur. Gerçi yağacaksa temmuzun ortasında bile yağar ama bu mekan için yağmursuz olursa dış bahçede çok çok güzel bir düğün olur :)

evet bence de öyle. kapalı salonu benim de içime sinmemişti zaten. yağmur işiyse tamamen şans dediğin gibi temuz ortasında bile yağabilir

Ben düğüne katıldım 10 üzerinden 10 veriyorum. Ses müzik akustik harikaydı. Ben sinir olurum öyle dangır dungur müziğe masada oturursun hiçbir şey konuşamazsın. Masada rahat rahat yemek yiyip konuştuk sahnede de şıkır şıkır oynadık. Gelin ve damadın gelişi çok görkemliydi nikah çok güzeldi süslemeler çok hoştu garsonlar kibardı. Her şeyi beğendik sonuç olarak tavsiye ederim

Sitelerinde monuleri mevcut fakat fiyatlari eksik... Monu fiyatlarini bilen varmi ?

Bende arastırma yapıyorum mail atmıstım gönderdikleri liste fiyatlari menüsüne göre 71TL + KDV ile 110TL + KDV arasında.. Herkese saygı duyuyorum fakat ben pek beğenmedim bu fiyatlara göre 110TL + KDV ye kadar cıkıyor cünkü yerler bile bildigimiz kaldırım taşı..

Ben geçen sene bir düğüne katılmıştım orada. Yemekleri çok güzeldi, ortam ve dekor olarakta etkileyiciydi. Ben de nişanlıyım ve yaza doğru bir kır düğünü istiyorum. Gerek müziğiyle gerek ortamıyla aklımda kalan bir yer olduğu için orayı düşünüyorum. Şimdiden önermek ne kadar doğru olur düğünüm olmadan ama gördüğüm kadarıyla önerebilirim. Fiyatlar söylediğiniz gibiyse özel bir mekan için normal denebilir aslında. İsterseniz düğününe katıldığım arkadaşıma sorup ödediği miktarı öğrenebilirim? Mekanla ilgili farklı bir bilgisi olan varsa paylaşırsa benim de işime yarayacak, takipteyim :)

geçenlerde bir düğüne gitmiştim ortamı ve yemekleri akılda kalıcıydı.

Canım ben mekanda düğüne katıldım cim olan yerleri de var taş zemini de var hatta c.tesi görüşmeye gittik senin bu yorumunu dile getirdim tüm alanı çim olarak kullanmamalarının nedeni özellikle biz hanımların topuklu ayakkabı sendromuymuş. tüm alanı da çim olarak kullanabiliriz ama bu defa yağmur yağdığında çimlerin kurumasını beklemek zorunluluğu oluşur bu da daha az kır düğünü ya da daha keyifsiz düğünler anlamına gelir dediler. doğru söylüyorlar bence. yağmurdan sonra sarıyerde bir düğüne gitmiştim vıcık vıcıktı. böylesi daha iyi. ben le parc de mariage ı çok beğeniyorum misafir olarak da katıldım. şimdi de düğün sahibi olacağız. bence fiyatları da verdikleri hizmete değer. tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…