telomer icin yaziorum,kusura bakmayin lutfen ozelden msj atamadigim icin burdan yazmaya karar verdim..
Merhabalar..
Öncelikle hayirli olsun:)
Biz pek arastirmadik nisanlim yogun oldugundan ben interneten bikac yer baktim hepsi birbirinin mudavimiydi ilk olarak le parc de mariage'a gitmeye karar verdik,subat ayinda gittigimiz icin aslinda ilk bakista cok bos bi alan gibi gelmisti bu parayi nereye istiolar die dusunmedim degil ama sonra yaptiklari organizasyonlari gorunce anlasmaya karar verdik,pek indirim yapmiyorlar biz 300 kisi icin(minumum 300 kisi istiyorlar bahce icin)45 tl koktyl menusunu aldik bunun icinde dj muzik+susleme+pasta+kokteyl menu+sinirsiz icecek+fotograf cekimi vardi bikac detay daha var aklimda tutamadigim biz ayrica tiffany sandalyeler icin 900 tl odedik+500 tl gelin yolu var ama onu zor bela hediye ettiler:) ama iyi insanlara benziolar umarim sorun yasamayiz:)tek gozume carpan eksik davul zurna yok kendinzde getiremiyorsunz boyle bir kosullari var maalesef..mutlaka gidin gorusun derim tamda mevsimi en azindan canli dugun performanslarini gorme sansiniz olur..Hayirli olsun diliyorum tekrar,dugun planiniz bu seneyse umarim istediginiz tarihi bulabilirsiniz..iyi aksamlar..