ldrmak zereyim

valla bi arkadaşımın bebeği 2 ay büyük bizden.Kendi yatağına bıraktı onu 6-7 aylıkken falan odaya bıraktı kendi uyusun diye.çocuk kendi anlatıyo tam bir ay ağlamış deli gibi ama en sonunda kendi uyumayı öğendi..şimdi uyuyo kendisi gece de hiç kalkmıyo ben şok oldum gece HıÇ kalkmayan bi çocuk duyunca :)) varmı ya böylesi dedim .gece bizde durmadan uyanıyoruz.bende alıştım artık bazen çok uykulu oluyorum bazen acayip gözlerim kaşınıyo ama idare ediyoruz işte.Eşim hafta sonu bile topa tsan uyanmaz cinsinden.Ben mama hazırlayana kadar sanki Buğranın kulağını çekmişsin gibi salya sümük ağlarda o son anda uyanır:)) analık zor işmiş vesselam.canları sağolsun sağlık olsun diyelim.

daha biraz önce bende aynı şeyden şikayet ediyordum sabah 7 de kaktı zaten gece de öle yarım yarım uyur hep bütün gün hiç abartmıyorum bütüngün hiç uyumadı ayağımda sallıyorum gözler kapanır gibi oluyor hemen açıyor afadersiniz bi yerlerim dümdüz oldu en sonunda bıraktım uyumadı 2.30 saat salladım inanın televizyon kapalı bilgisayar ışık kapaklı aman uyusun die ben bunalıma girdim kasranlıkta o uyumadı ama ben alışkınım bu duruma doğduğundan beri uykusuz genlerindede var yadırgamıyom artık sadece onun için üzülüyom resmen eziyet onun için habire sallanmak

hılalcım bence uykusu ıyıce gelene kadar beklet zaten bı yerde dama der yanı.bızde oyleyız uyku geldımı mecbur gozlerı kapanır artık.

hilal bizdede vardı uyku problemi kansızlıktan olabilir dedi doktor tahlil yaptırdık gerçeten kanı bayagı düşük çıktı kan ilacını fazlalaştırdıktan sonra uykusu bayagı düzeldi kantahlili nasıl bir yaşından önce yapılmıyormuşki aceba biz yaptırdık

hilal bizdede vardı uyku problemi kansızlıktan olabilir dedi doktor tahlil yaptırdık gerçeten kanı bayagı düşük çıktı kan ilacını fazlalaştırdıktan sonra uykusu bayagı düzeldi kantahlili nasıl bir yaşından önce yapılmıyormuşki aceba biz yaptırdık

canım vallaha bilmiyorum.Bizede söylenmişti kanı düşük olunca bebekler uyumakta problem yaşarlar diye..ama bizim doktor yapmadı..neyseki bir yaşını geçtik ve haftaya inşallah tahlili yapılacak..kanı düşük çıkarsa doktorun saçını başını yolacağım..kaydirigubbakcemile

yaa gerçekten yalnız değişmişiz. bende çıdırmak üzereydim. dün gece kızım 1:30 yattı 2:30 ta kalktı sonra 4 e kadar oturduk ayağımda sallıyorum yok emziriyorum yok uyumadı tabi bende sinirden çıldırmk üzereydim. dediğiniz gibi analık zor işmiş.:)

kızlar bende benzer şeylerden müzdariptim ...
yatma saatinden 3 saat önce hiç birşey vermiyorum .
bu üç saattte oyun oynatıp yoruyorum ..
yatma saati gelince karnını iyice doyurup , 10 dk sonra emziriyorum ...
yorgunluk ve karnının doymasının rahatlığı ile uykusu iyi oluyor..
birde güzdüz sadece 1 saat uyursa gece uyuyor..
bakıcılarınıza tembih edin bir kez uyutsun .. uyuma vaktini bebek seciyo ama 1 kere uyutsun

benim yavsiyelerim bunlar ..
oğlum gündüz 2 kez uyursa gece 2 ye kadar oturuyorum ..

X