LCW ürün değişimi yapmadı.

sakin bayan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
4.060
11
Biraz uzun olacak ama. fisfisfis
Geçen hafta LCW'den bir pantolon almıştım,acelem vardı sadece bedeninin olduğuna emin olmak için denedim,beğenmezsem sonra gider değiştiririm dedim.1-2 gün sonra denedim tekrar,bana yakışmadığını düşündüm,poşetine koydum,haftasonu sabah dersaneye giderken yanıma aldım,çıkışta değiştirmeye gittim.yeni bir ürün de buldum gittim kasaya değişim için,herşey yolundaydı sonra kasiyer birdenbire hiçbirşey söylemeden sanırım depoya gitti.geldiğinde,"ürünün değişimini yapamıyoruz,giyilmiş bu ürün dedi" şok oldum :1shok: kasiyer gayet güler yüzlü anlayışlı birisiydi,isterseniz müdür beyle siz görüşün benim yapabileceğim birşey yok dedi,tamam,gittim müdürün odasına,tabi garip bir yer,deponun içine 2 metrekare oda yapmışlar,zar zor girebildim bir de Çok üzgünüm çoook anlattım,ben bu ürünü giymedim sadece evde 1 kez denedim dedim,ağ bölgesinde kırışıklık varmış ve sadece bu yüzden ürünün giyilmiş olduğunu söyledi bana ısrarla.poşetin içinde kırışmış olma ihtimali çok yüksek,ama adama anlatamadım.sonuçta 4e katladığınızda katlar o bölgeye denk geliyor ve pantolonda hiç bir deformasyon yok,sonuçta 1 saat bile üstünüzde dursa kalça bölgesinden,diz bölgesinden vs. belli olur yani.belinden filan anlaşılır,ama sadece orda kırışıklık var diye giyilmiş damgası yapıştırmalarına çok sinirlendim.sonra adamı ikna edemedim tabi,içerde 1-2 personel daha vardı,kız başıma pek de birşey söyleyemedim sonuçta,yaşımdan dolayı da dikkate almayacaklarını da düşündüm saçma olabilir belki ama.adamın elinden pantolonu çekip aldım,fişi de aldım sinirli sinirli ayrıldım ordan eve gelip anlattığımda babam bir de beraber gidelim dedi.burda tüm yazdıklarımı orda tekrar söyledim,babam da yine anlatmaya çalıştı ama adam tutturmuş giymişsiniz bunu diyor :kızgın: biz de sinirlendik çıktık,babam LCW genel merkezini aradı hafta sonu yetkililer yokmuş,şimdi tekrar arayacak ama ben artık o pantolonu değiştirmek için uğraşmam,zaten orda elimizdeyken etiketi filan da kopmuş.ama sindiremiyorum böyle birşeyi.ben onu giymedim ama nasıl oluyor bu? çok sinir oldum.uzun yazdım biraz ama ne kadar sinirlendim anlatamam yani.bundan sonra oradan alışveriş de yapmam zaten.
Ya gerçekten anlayamıyorum,kat izi,poşette durduğu için olmuş dedim,adam biz yıllardır bu işi yapıyoruz,bu giyilince olur,poşette filan olmaz dedi.aklım almıyor kızlar ya akannehir
Annem de benim ordan giyilmiş ürünü aldığımı düşünüyor,ama diyorum ya giyilmiş ürün bir şekilde belli olur sadece kırışıklık var diye giyilmiş denmez ki.
Bunun mantıklı bir açıklaması var mı lütfen düşünüyorum aklım almıyor kafamçokkarıştı 1-2 dk üstümde durmasıyla,denemeyle yani böyle şey olur mu?

hakikaten hayret bir durum çünkü ben kaçkez kıyafet değiştirdim ordan ama hiç sorun yapmadılar ...

hiç mantıklı diil müdürün işgüzarlığı
vardır böyle kıl adamlar

Ben de daha önce böyle birşeyle karşılaşmadım,o yüzden şaşırdım.burda açılalı yaklaşık 5 sene oluyor,ara ara alışveriş yapıyordum,1-2 kez değişim de yaptık ama hiç sorun olmamıştı.
Sonuçta raftaki ürünler de çok kırışıyor,günde kaç kişi deneyip yerine koyuyor yani.
Bir de pantolonda özellikle,bariz belli olur giyilmiş olsa,onu çocuk bile anlar yani,giyilmiş bu der.öyle birşeyin anlaşılacağını bile bile neden değiştirmeye kalkayım ki?Aptal mıyım ben?Bunu aynen bu şekilde söyledim ama cevap vermedi bu konuya pis adam alsanaalsanasmile

canım merkeze şikayet et,bak nasıl geri alıyorlar,
Kanunen mağazalardan satılan ürünlerde eğer bir üretim hatası bulunmuyorsa (ayıplı mal değilse) değişim / iade zorunlu değildir. Buna rağmen LC Waikiki' lerde 30 güne kadar fiş veya fatura ibrazı ile kullanılmamış ürünlerde değişim / iade konusunda destek olmaktayız. Hatta ürün indirime girmemişse 60 güne kadar bu süre uzatılmaktadır. Ancak, belirtmiş olduğunuz ürünlerde üretim hatası bulunmaması ve geçmiş sezona ait olması sebebiyle değişim konusunda yardımcı olunamamaktadır.

Pantolonun etiketi de düşmüş sanırım orda elden ele dolaşınca koptu :bbo:
Bu sefer hiç değiştirmezler.Değişim önemli değil artık ya uğraşmak istemiyorum. ben o pantolonu bir şekilde değerlendirirm ama böyle birşeyle karşılaşmam çok sinirlerimi bozdu.Resmen suçlu damgası vuruyorlar,sahtekarmışız gibi.Ben pantolonu aldıktan 5 gün sonra gitmiştim işte,adam ben sizin giyip giymediğinizi nerden bileyim,5 gün olmuş diyor.Bir de 30 gün değişim süresi koymuşlar güya kötükedihüso yani anlamıyorum bunu ya gerçekten ben bu tür büyük mağazalardan,marketlerden alışveriş yapmayı daha çok severim.alacağınız şeyi rahatça inceliyorsunuz,rahatça gezebiliyorsunuz reyonları.ama bu olayla birlikte küçük esnaflara daha çok sempati duymaya başladım yani en azından böyle problemler olmuyor,müşteri velinimetimizdir anlayışı var :KK1:
Değiştirmesem de şikayet edeceğim yine de.böyle yanlarına kalmamalı bu.
İlgilendiğiniz için teşekkürler bu arada kızlar opuyorumnanaktan

Pantolonun etiketi de düşmüş sanırım orda elden ele dolaşınca koptu :bbo:
Bu sefer hiç değiştirmezler.Değişim önemli değil artık ya uğraşmak istemiyorum. ben o pantolonu bir şekilde değerlendirirm ama böyle birşeyle karşılaşmam çok sinirlerimi bozdu.Resmen suçlu damgası vuruyorlar,sahtekarmışız gibi.Ben pantolonu aldıktan 5 gün sonra gitmiştim işte,adam ben sizin giyip giymediğinizi nerden bileyim,5 gün olmuş diyor.Bir de 30 gün değişim süresi koymuşlar güya kötükedihüso yani anlamıyorum bunu ya gerçekten ben bu tür büyük mağazalardan,marketlerden alışveriş yapmayı daha çok severim.alacağınız şeyi rahatça inceliyorsunuz,rahatça gezebiliyorsunuz reyonları.ama bu olayla birlikte küçük esnaflara daha çok sempati duymaya başladım yani en azından böyle problemler olmuyor,müşteri velinimetimizdir anlayışı var :KK1:
Değiştirmesem de şikayet edeceğim yine de.böyle yanlarına kalmamalı bu.
İlgilendiğiniz için teşekkürler bu arada kızlar opuyorumnanaktan

yaşadığınız yerin kaymakamlığında "tüketici komisyon heyeti" (adını tam hatırlayamıyorum daha farklı olabilir) var bence başvurup dilekçenizi yazın...uğraştırmaz sizin yerinize uğraşırlar...bence yapın ki işgüzarlık yapamasınlar bir daha...

ben böyle durumlarda boşvermemek gerektiğini düşünüyorum...kandırıldığınızı düşünüyorsanız gidip durumunuzu anlatın...

Dominom çok şaşırdım.

LCW den hep alışveriş yaparım gider değiştiririm,herşeyi yaparım ama hiç bir sorunla karşılaşmadım kaç senedir.

Mesela pantolonumun paçasını yaptırırm giyerim ama uzun gelir gider tekrar yaptırırım. Hiç de birşey demezler. Senin gittiğin şubeyle alakalı bir problem olsa gerek. Çünkü gayet müşteriseven bir mağaza zinciri LCW. Çok şaşırdım kuzum inşallah hallolur problemin

Ben de şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım,senin şansına demekki.Arkadaşlar başka şubeden değiştir diyolar ama etiketi koptu diyosun.Ne diyeyim kolay gelsin canım...

daha dün kızıma birşeyler almıştım büyük geldi değişim yaptılar aslında lcw değişimde sıkınta yapmıyor birkaç kez daha değişim yaptırmıştık

birçok defa ürün değişimi yapmışlığım var.birçok defa iade yapmışlığım var.asla bir problemle karşılaşmadım.şaşırdım doğrusu .pantolonu giyip çıkarmakla kırışıklık oluşmaz ki:sm_confused:

Bayadır girmiyorum buraya kızlar dersler filan yoğun bu işle de uğraşamadım zaten değişim yapmazlar artık ama en azından böyle bir durum olduğunu bilsin genel merkezleri.pek bir işe yaramaz belki sonuçta amayine de arayıp şikayetimi bildireceğim.
Başka şubeden değişim olduğunu bilseydim gider değiştirirdim o gün,ben ynı şube olması gerekir heralde diye düşünmüştüm bilmiyorumkismile
Neyse ya sağlık olsun her işte bir hayır vardır diyelim,ben adamla tartışırken bile öyle demiştim içimden :KK1:
Bu arada ilgilendiğiniz ve yorum yapıp içimi rahatlattığınız için çok teşekkürler a.s. opuyorumnanaktan yoksa kafayı yiyecektim yani bana mı öyle geliyor acaba diye. sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

şu lcw dekı sıstemsızlıklerden nefret edıyorum .Eşimle bir alışverısımızde 3 katlı magazada bır katta kasa acıktı sadece kıyametı kopardım.İnat ettım actırdım alt kattakı kasayıda.Bozukmu kardeşim kasanız okey ozaman bana ısmınızı verın resmınıde cekıcem lcw genel mudurlugune faks cekıcem maıl atıcam bıldırıcem 1000 senedır gelırım bın senedır bu kasalar arızalı dedım.Baktılar altedemıcekler sızı hıc beklemeden ust kattakı kasaya alalım dedıler ''o kadar kısının önüne gecıp hakkını ye dıyosunuz yanı'' dedım valla paşa paşa actırdım kasayı.Oh olsun..

çok ilginç ya.lcw normalde değşim yapar hatta ben fişsiz bile deiştirdim.etiketleride kopmuş oluyor bazen.o müdürün kıllıgı olmuş ama normalde müdüre de götürmezler ürünü niye götürmüşler anlamadım.başka bir lcw ya git deişirler

geçen gün de bir bayan giyilmiş eşofman altını değiştirmeye kalktı. ama nasıl resmen giyilmekten haşat olmuş. neymiş etiketi üstündeymiş. çok şaşırdım ne insanlar varya .etiketli gitmiş birde onca zaman :KK53:

bende basarım poşete öle günlerce durur değiştirmeye gidince sorun çıkmaz :KK37:

kızıma mont alldım bi kere giydi küçük geldi daha alal 10 gün oldu değişime gitcem bakalım nolcak:KK37:

X