• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lcw,De facto,Electro World,Media Markt gibi yerlerde çalışanlar/çalışmış olanlar ?

lal6767

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
246
0
46
Artvin
Evet arkadaşlar çalışmayı düşünüyorum önerebileceğiniz mağazalar var mı öğrenciye uygun.Ben aöf okuyorum ama büyük ihtimalle haziran ayında çalışmaya başlamak istiyorum ama erkende olabilir part olarak.Önerileriniz nelerdir ?

- Part time veya full time mı çalışsam diye düşünüyorum ama kararsızım hem paraya ihtiyacım var ama full timeda zorlanırsam diyede düşünmüyor değilim .Sizin tavsiyeniz nedir ?

- Kişisel prim varmış galiba lcwde, bu yüzden işlek bir mağazadaki bir satış danışmanı en az 1260 TL civarı alıyor diyorlar. Bu doğru mu biliyor musunuz eğer öyleyse süper.

- Part time çalışanlarda yemek kartı alıyorlar mı ?

- Bu gibi yerlerde çalışan arkadaşlar nasıl girdiler merak ediyorum :) Kariyerden çok başvuru yaptım şansıma olmadı bir yer.

İşe ihtiyacım var arkadaşlar uzun zamandır kişisel olarak maddi sıkıntı çekiyorum bana önerebileceğiniz rahat en azından diğer çalışma ortamlarına göre rahat bi yer varsa onuda dikkate alırım.
Teknoloji marketlerine de başvurmayı düşünüyorum elecrto world,media markt,teknosa vs. ama geri dönüş olmadı çoğu yerde nedendir bilmem :) Okuduğunuz için teşekkürler.

Arkadaşım geçici olarak 7 gün lcw'da çalıştı
Günde 7 saat yanlış hatırlamıyosam 300lerde bişey almıştı
Lcw'da part-timelar günde 7 saatten fazla çalışmıyo diye biliyorum

lcw de çalıştım. lcw de satış yapana da yapamayanada aynı prim uygulanıyor.

Son düzenleme:
LCW'de yöneticilik pozisyonlarına başvuranların imanını gevretiyorlar.
O testler,o uygulamalar, bulmacalar, sınavlar ne öyle!!! 3-4 saat sınav oluyorsunuz her gittiğinizde
ve 5 gün falan sürüyor.. Nefret etmiştim.

bu uygulama sanırım sadece lcwde var ve bence çok iyi bi uygulama heralde başlarsam oraya başlarım.Sağolun cevabınız için :)

rica ederim ama part çalışmanı öneririm. full çalışırsan canın çıkar 1milyar hatta biraz yukarsı maaş vaad ederler ama 950yi zor görrsn zaten 6 gün çalışıosn gecenn 2sini bile bulur

Arkadaşım geçici olarak 7 gün lcw'da çalıştı
Günde 7 saat yanlış hatırlamıyosam 300lerde bişey almıştı
Lcw'da part-timelar günde 7 saatten fazla çalışmıyo diye biliyorum

7 saat uygulamasını bilmiyorum ama partlar haftada 30 saati doldurmak zorundalarmış sanırım.1gün gelir 8 sa çalışırsın öteki gün 7 6 falan çalışırsın diye biliyordum.Ama arkdaşınız geçici girdiği için belki öyle birşey olmuş olabilir,yada ben yanlıi biliyorumdur teşekkürler cevabınız için :)

rica ederim ama part çalışmanı öneririm. full çalışırsan canın çıkar 1milyar hatta biraz yukarsı maaş vaad ederler ama 950yi zor görrsn zaten 6 gün çalışıosn gecenn 2sini bile bulur

Evet fazla para kazanma hırsından full timea gerek yok gibi işin şakası bende part düşünüyorum sonuçta primlerle o da 600ü 700ü bulur.Ben direk form doldurup bırakmıştım bi kez part time başvuru için fakat çağırmadılar.Sonra nette okudum lcw öyle part eleman almaz aldığı elemanlardan bir kaç tanesini part yapar yazmışlar.:S Acaba böyle bir şey var mı merak ettim :)

Evet fazla para kazanma hırsından full timea gerek yok gibi işin şakası bende part düşünüyorum sonuçta primlerle o da 600ü 700ü bulur.Ben direk form doldurup bırakmıştım bi kez part time başvuru için fakat çağırmadılar.Sonra nette okudum lcw öyle part eleman almaz aldığı elemanlardan bir kaç tanesini part yapar yazmışlar.:S Acaba böyle bir şey var mı merak ettim :)

hayır aldığı elemanlardan bikaçtanesini full yaparlar part değil:) lcw da çeyrek part , part ve full var çeyrek partta haftasonları çalışıosun ya da onlar çok yoğun olcağı vakit seni çağırıyorlar. partta mesela benim girişim 1buçuk oluodu çıkışım 10 buçuk. 1 saat yemek molası yarm saat çay molası oluodu. direk fulle geçirmiolar zaten ilk part başlıosn full olmak istersen açık olduğunda seni fulle alıolar.

Back