☆Lcw,coton,defacto,KIŞLIK ♡6TL♡!!!

Fiyatlar düştü.?.... Almak isteyenler Sorsun.... 1.SAYFA GÜNCELDİRRRR 1.SAYFA GÜNCEL 1.SAYFA GÜNCEL 1.SAYFA GÜNCEL 1.SAYFA GÜNCEL

kazak ve badilerin az kullanılmış olup en temizlerini kumaş bilgisi ile beraber özelden gönderebilir misiniz

Pantolonlar da ekleyecegim. Herşey 4 TL!! YIpranmiş tüylenmiş yok. Hepsi temiz ama beğendiklerinizi söylerseniz tekrar kontrol eder size bilgi veririm.

Pantolonlar da ekleyecegim. Herşey 4 TL!! YIpranmiş tüylenmiş yok. Hepsi temiz ama beğendiklerinizi söylerseniz tekrar kontrol eder size bilgi veririm.
nerde oturuyorsunuz,,
38 beden minyon bi bayanım ama bazı xs ler dar oluyor lcw xs iyi oluyor ama diğer markaların xs leri nasıl öğrenebilir miyim? dar gelmesinden korkuyorum

3 4 ve sondan 5 numarayı beğendim,
ayrıca gömlek de güzel bi de yeşil bordo lcw kazaklar da fena değil

sondan 5 yani coton m beden kazak çok güzel fakat m olduğu için soruyorum kalıbı küçük mü normal m mi?

sondan 5 yani coton m beden kazak çok güzel fakat m olduğu için soruyorum kalıbı küçük mü normal m mi?
Ben xs bedenim oluyor şuan, yani kalibi küçük ama dikkat ederseniz fitilli kumaşi yani m beden giyene esnediği için olur. Bende esneme yapmadi ama üzerime oturdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…