Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ürünlerim mi yoksa fiyatlarim mi begenilmedi? Fiyatta yardimci olurum.
nerde oturuyorsunuz,,Pantolonlar da ekleyecegim. Herşey 4 TL!! YIpranmiş tüylenmiş yok. Hepsi temiz ama beğendiklerinizi söylerseniz tekrar kontrol eder size bilgi veririm.
Montumuz taba-siyah renktedir.. hala satiştadir..merhaba. mont taba siyah mı taba lacivert mi acaba
Istanbul Fatih teyim.... Haklısınız, defacto da olabilir size.nerde oturuyorsunuz,,
38 beden minyon bi bayanım ama bazı xs ler dar oluyor lcw xs iyi oluyor ama diğer markaların xs leri nasıl öğrenebilir miyim? dar gelmesinden korkuyorum
Ben xs bedenim oluyor şuan, yani kalibi küçük ama dikkat ederseniz fitilli kumaşi yani m beden giyene esnediği için olur. Bende esneme yapmadi ama üzerime oturdu..sondan 5 yani coton m beden kazak çok güzel fakat m olduğu için soruyorum kalıbı küçük mü normal m mi?
üstte duruşunu görebilir miyim :)Montumuz taba-siyah renktedir.. hala satiştadir..
Canim keske olsa da fotograf cekecek biri olurdu.. malesef...üstte duruşunu görebilir miyim :)
S bedene uyar ama M bedeni zorlar. Söyle söyleyeyim 51-52 kiloya kadar olur..ve s-m bedene uyar mı
bana olmaz o zaman canım, ilgin için sağol :)S bedene uyar ama M bedeni zorlar. Söyle söyleyeyim 51-52 kiloya kadar olur..