LCD tv konusunda yardım lütfen

Fairy5

CANIMA CAN KATANLAR...
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
2.640
181
43
LG marka LF 2500 model 106 ekran 50 hz LCD TV almayı düşünüyoruz.1700 tl fiyatı var.aranızda kullanan var mı?önerirmisiniz yada başka alternatif önerileriniz varmı?

Lg ve samsung u kesinlikle öneririm tabi birde kontrast ı ne kadar onu bilmek lazım 80000 den yüksek olması gerek diye düşünüyorum.

Hartz i çok düşük ,fiyatıda çok pahalı cnm.Bizimde tv LG hartz 100,2000 tl ye 1 tıl önce almıştık.Sizin alacağınız tv en fazla 1.400-1.500 tl eder.

sony den şaşmam.şu sıralar onunla aynı fiyata kanpanyası var.1800 falan.100 tl fazla verin sony olsun derim.aryıca sony olmazsa en iyi samsung.bende çok araştırdım.hatta imkanın varsa teknosada yanyana bunları izle.o zaman sony ve samsung farkını anlarsın.tabi para olsada led ekran alsak.süper ya.ama en ucuzu 4000 tl.
ama teknosada 1800 civarı sony kanpanyası var ona bir bak istersen.

bizdede lg var daha 1 sene olmadan sorun çıkarmaya başladı.ekranda devamlı belli belirsiz bir çizgi var çok dikkatli bakınca görünüyo birde seste problem var garantisi bitmeden yaptırmamız lazım ama ihmalkarlık işte maçlar varmış diye servise vermiyo eşim şimdi.tavsiye etmem lg.ne hevesle aldık fos çıktı.

Merhaba samsung lcd ve led tv diyorum kesinlikle pişman olmazsınız biz gayet memnunuz..
birde şu 50 hz olayına takıldım kesinlikle 100hz den az düşünmeyin..

Sony , Samsung ve Panasonic arasından tercih yapın bence :) Almışken full HD olmasına dikkat edin .:)

Merhaba samsung lcd ve led tv diyorum kesinlikle pişman olmazsınız biz gayet memnunuz..
birde şu 50 hz olayına takıldım kesinlikle 100hz den az düşünmeyin..

katılıyorum canım.kesinlikle 100 hz olmalı.50 düşünmeyin sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…