Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
LG marka LF 2500 model 106 ekran 50 hz LCD TV almayı düşünüyoruz.1700 tl fiyatı var.aranızda kullanan var mı?önerirmisiniz yada başka alternatif önerileriniz varmı?
sony den şaşmam.şu sıralar onunla aynı fiyata kanpanyası var.1800 falan.100 tl fazla verin sony olsun derim.aryıca sony olmazsa en iyi samsung.bende çok araştırdım.hatta imkanın varsa teknosada yanyana bunları izle.o zaman sony ve samsung farkını anlarsın.tabi para olsada led ekran alsak.süper ya.ama en ucuzu 4000 tl. ama teknosada 1800 civarı sony kanpanyası var ona bir bak istersen.
bizdede lg var daha 1 sene olmadan sorun çıkarmaya başladı.ekranda devamlı belli belirsiz bir çizgi var çok dikkatli bakınca görünüyo birde seste problem var garantisi bitmeden yaptırmamız lazım ama ihmalkarlık işte maçlar varmış diye servise vermiyo eşim şimdi.tavsiye etmem lg.ne hevesle aldık fos çıktı.
Merhaba samsung lcd ve led tv diyorum kesinlikle pişman olmazsınız biz gayet memnunuz.. birde şu 50 hz olayına takıldım kesinlikle 100hz den az düşünmeyin..
Merhaba samsung lcd ve led tv diyorum kesinlikle pişman olmazsınız biz gayet memnunuz.. birde şu 50 hz olayına takıldım kesinlikle 100hz den az düşünmeyin..