- Konu Sahibi EYLULUM2222
Kızım 26 aylık...tuvalet eğitime başladık..çişini ve kakasını söylüyordu..klozeti istemedi..lazımlık aldım..bir sabah bezi bağlamadım ve annecim bak altında bez yok..çişin geldimi anne anne çişim geldi de bana olurmu dedim..beraber yapalım gibisinden konuştum onununla tamam dedi bana...sonra geldğinde söyledi anne çişim geldi..hadi gel kızım lazımlığı görünce hayır yok demeye başladı..tuttu çişini..eee ne kadar tutabilir..altına yaptı bir müddet sonra..söylüyor ama oturtamıyorum bile lazımlığa..konu oraya gelinde hayır yok..hayır yok..kakasınıda altına yaptı tabi..bende bezi tekrar bağladım..çünkü..bez olmayınca kakasını yapmıyor..akşamları bağlıyordum..yapıyordu 1 saat içinde..bunu farkettim...kaka düzeni değişti..gündüz yapan çocuk yapmaz oldu..akşam bez bağlanınca yapıyor ama..bende korkttum kabız olma gibi ters tepki yapıyor ya...mesela öğle uykusundada bağlıyordum..eskiden uyku bezi ya çok az çişli yada kuru çıkardı..ama bezi attığımız zamandan beri farkettiğim 2.şey tuttuğu çişlerini uykuda yaptığı..sanki gece bezi gibi dolu çıkıyordu..bende erken olduğunu ve çocuğumun hazır olmadığını düşündüm....ve ara vermeye karar verdim..lazımlık halen meydanda,onu kaldırmadım..ama hala ilgisi yok onunla...