How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

lazerlipo yaptirmak isteyenler, mutlaka okusun !

Aslinda bende kombi istiyordum cünkü göbekteki Lipoliz tam sonuc alamadim. Ama meme büyütme opr tam daha kararimi veremedim, Iz yüzünden. Spor yaptim agirligi göbege verdim, ama gitmiyorrrr kaslar gevsemis ehhh 3 Cocuk tan sonra! Cok feci bir. Durumum yok, resimlerde görünüyor zaten ama dümdüz istiyorummmmm. Baklava istiyorum, Adonis istiyorum :KK66:
Merhaba lzerlipodan mı iyi sonuç alamadın tatlım?bende olmak istiyorum da.

Merhaba lazerlipo olup iyi bir netice elde etmişsiniz,adınıza sevindim benimde ihtiyacım var,Alper beye mi oldunuz?sonrasında bir sorun yaşadınız mı?
Merhaba canım evet Alper beye oldum,hafif yanmalar oldu ameliyattan sonraki günlerde ama o kadar abartılacak bişey değil,çok şükür ciddi bir sorun yaşamadım:-)

Bende geçen ay yaptırdım basenlerime,şimdiden 10 cm inceldim ama beklentim daha fazlası,ödem çayını nerden bulabiliriz?bir ismi varmı?
Merhaba epey geçmiş sizin ameliyatınizin üzerinden son durumunuzu yazarmisiniz en son 18 cm inceldim demişsiniz sonradan devam ettimi incelemeniz?

Bende geçen ay yaptırdım basenlerime,şimdiden 10 cm inceldim ama beklentim daha fazlası,ödem çayını nerden bulabiliriz?bir ismi varmı?
Merhaba epey geçmiş sizin ameliyatınizin üzerinden son durumunuzu yazarmisiniz en son 18 cm inceldim demişsiniz sonradan devam ettimi incelemeniz?

......????????? Arkadaslar beni cokk korkuttunuz haftaya ayak bilegi ve alt bacaktan lipoliz olucam :KK43:(((

Merhaba , 5 sene gećmiş bu mesaji yazalı, ameliyat oldunuz mu ? Olduysaniz bende ayak bileğimden lazer lipoliz olucam, şu an nasilsiniz ? Ve süreç nasil geçti, zormuydu, cvp yazarsaniz çok memnun olurum..sevgiler

Back