lazerlipo yaptirmak isteyenler, mutlaka okusun !

Canım nasıl olsa kontrole gitmen gerekecek,Kaş ekimi lokal anesteziyle yapılıyor diye biliyorum,bence ikisini aynı anda olma:)

Arkadaşlar lazerlipo olalı 2,5 ay oldu ve bugün kontrole gittiğimde 18 cm inceldiğimi öğrendim ve çook mutlu oldum,bu kadarını hayal bile etmemiştim,yaptırmayı düşünenlere duyurulur

Nuriyebal .!.:
Arkadaşlar lazerlipo olalı 2,5 ay oldu ve bugün kontrole gittiğimde 18 cm inceldiğimi öğrendim ve çook mutlu oldum,bu kadarını hayal bile etmemiştim,yaptırmayı düşünenlere duyurulur
Çok süper bi netice. Sevindim adına cnm

Canım inşallah iyi olur sonucun,bende Alper Tuncel'e yaptırmaya karar verdim,hakkında çok olumlu yorumlar var,çook korkuyorum ama çok ta istiyorum.

İnşallah bende görürüm o kadar inceldiğimi!

Canım inşallah iyi olur sonucun,bende Alper Tuncel'e yaptırmaya karar verdim,hakkında çok olumlu yorumlar var,çook korkuyorum ama çok ta istiyorum.
Senin tarih bellimi. Bende Alper bey ile mailleştim ama çok durmadım üstünde. Memede dikleştirme gerekecek dediği için soğudum. Bende dikleşecek kadar sarkıklık yok. Biçok başka doktorda böyle dedi. Ama lazer lipoda başarılı bir doktor. Umarım seninde arzuladığın gibi olur.

Önümüzdeki ay için planlıyorum,meme büyütmemi olacaksın aynı anda?

Benim bir arkadaşımın arkadaşı meme büyütme ve dikleştirme olmuş Alper beye,gittiği her doktor dikleştirmede iz olur dediği halde,Alper bey meme başından izsiz yapmış ameliyatını,bende ondan duymuştum adını,sonra araştırınca lazerlipoda çok iyi olduğunu görüp karar verdim,karar vermek çok zor böyle konularda.

Zaten başta karar vermek sonrada amelyat gününü beklemek çok zor. Sen benden önce olacaksın, umarım bizi bilgilendirirsin. Sürecini takip ederiz.

arkadaşlar merhaba lazerlipoliz konusunda ankaradan bir doktor tavsiyeniz olurmu

Bende sonunda cesaretimi toplayıp lazerlipo oldum 3 gün önce,göbek,yanlar ve basenlerdeydi benim problem,şu an evde dinleniyorum,biraz yanma var yapılan bölgelerde,hafif bir sızı gibi amaçok dayanılmaz bişey değil,çok bölge olunca biraz zor olur diye düşünmüştüm korktuğum kadar zor olmadı ama ilk gün biraztansiyonum düştü,pek bir şey yiyemedim ilk gece bulantıdan,neyse serumlar ilaçlar derken ilk geceyi geçirdim hayırlısıyla,Şu an epey ödem var,bakalım sonucu bekliyorum sabırsızlıkla,burdan gelişmeleri paylaşıcam merak eden arkadaşlar için.

Zeyno merhaba öncelikle geçmiş olsun umarım cabuk atlatırsın ameliyatını kime oldun memnun kaldınmı
ücreti cok pahalı bende olmak istiyorum ama cesaretim yok

Geçmiş olsun cnm. Ne çabuk karar verdin ve yaptırdın, maşallah.
Elbette bilgi istiyoruz. Kime oldun sonunda, özelden yazıştık ama kesin karar aldığını bilmiyordum. Anlat biraz, kaç litre çekildi.....görünürde bişeyler varmı yoksa ödemlerden dolayı sonuç yokmu şu an ortada?

Merhaba arkadaşlar, 14.11.14 güner beye lazer lipoliz oldum merak edilenleri cvplayabilirim

Merhaba bende 1,5 yıl önce doğum yaptım,bikini bölgemde çok ciddi bir fazlalık kaldı,dar bişey giyemiyorum,çok mutsuzum,acilen lazerlipo olmam lazım,yurtdışından geldim 2 haftalığına ama kimi araştırcam nerden başlıycam hiç bilmiyorum,o yüzden burda kısa bir araştırma ve fikir alışverişi yapmam lazım,yardımcı olursanız çok sevinirim,internet araştırmalarımda Alper Tuncel ismi ön plana çıktı,bir de Güner Bey vardı,ama hayatını kaybetmiş maalesef geçen hafta Allah rahmet eylesin,esteplastica diye galiba biryer vardı bide,sen kime oldun canım?memnunmusun biraz bilgi verirmisin?

Merhaba lazerlipo olup iyi bir netice elde etmişsiniz,adınıza sevindim benimde ihtiyacım var,Alper beye mi oldunuz?sonrasında bir sorun yaşadınız mı?

Yok öyle bir şey.....Hiç duymadım, ayrıca en son check up sonucuma baktım şimdi merakımdan böbrek fonksiyonları gayet iyi....5 ltr alındı benden, sağlığımı olumsuz etkilemedi kesinlikle.
Merhaba sizdemi lazerlipo oldunuz?memnunmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…