lazerlipo yaptirmak isteyenler, mutlaka okusun !

Aslinda bende kombi istiyordum cünkü göbekteki Lipoliz tam sonuc alamadim. Ama meme büyütme opr tam daha kararimi veremedim, Iz yüzünden. Spor yaptim agirligi göbege verdim, ama gitmiyorrrr kaslar gevsemis ehhh 3 Cocuk tan sonra! Cok feci bir. Durumum yok, resimlerde görünüyor zaten ama dümdüz istiyorummmmm. Baklava istiyorum, Adonis istiyorum

Benimde deri biraz burusuk ..egilince belli oluyor..benimde 3 cocugum var..aldim kilolari hamilelikte tabii göbek ne yapsin esnedikce esnedi..burada uygun doktor bulsamda ta türkiyelere gitmesem diyorum

Canım bazı doktorlar kendileri yapmadıkları için kötülüyorlar ama bu drun konudan hiç haberi yok belli,ben ameliyattan sonra benden alınan yağları gördüm,sadece daha sıvı hale gelmiş gibi görünüyordu,yani yağlar zaten çekiliyor,bence çok saçmaların Alman DrDr

Aslinda mesela lazerlipo almanyada daha TR yaygin degil bence ondandir
Kim ne derse desin Türk doktorları estetik konusunda çok iyi,yurtdışından bir sürü insan Türkiye'ye geliyor estetik ameliyatlar için haberlerde görüyoruz,hem fiyat olarak da uygun.

Yok öyle bir şey.....Hiç duymadım, ayrıca en son check up sonucuma baktım şimdi merakımdan böbrek fonksiyonları gayet iyi....5 ltr alındı benden, sağlığımı olumsuz etkilemedi kesinlikle.

Arkadaşlar cansınız gerçekten. Çok korktum birden. Benim arkadaş kendisi sağlık bölümünden, oda olabilir diyince korktum. Aşkkitabı cnm benim bildiğim lazer lipoda tüm yağlar çekilemiyor. Kalanlar vücuddan kendi idrarla çıktığı için muhtemelen böbrekten geçecek elbette ama bende ne burada nede başka yerden böyle bişey okumamıştım, olabilir diye düşünmedim değil. Çünkü hatta bi doktor bende fazla yağ olmadığından hiç çekmeyebiliriz, vücudunuz zaten atacan o yağları dediği için arkadaşımın dediği mantıklı geldi bana. Bu yüzden olan arkadaşlar, son zaman böbrek fonksionlarına baktırdımı hatta kan tahlilleriniz iyimi acaba diye soracaktım.

Canım şimdiden fazlalıklarından kurtuldun bil,hiç pişman olmayacaksın inşallah,burdan sonucunu da paylaşırsan sevinirim,şimdiden geçmiş olsun
Lazerlipo konusunda ismini çok duyduğum bir doktor,ben İstanbul'da yaşamıyorum,internetten araştırıp karar verip direk operasyona gitmek istiyorum,aynı zamanda Kaş ekimi de istiyorum ,acaba ikisini aynı anda yaptırsam sonrasında çok sıkıntı çekermiyim??

Siz hangi bölgenize yaptırmıştınız Alev Demir?

Canım şimdiden fazlalıklarından kurtuldun bil,hiç pişman olmayacaksın inşallah,burdan sonucunu da paylaşırsan sevinirim,şimdiden geçmiş olsun
Yaa çok cesaret verici şeyler söylüyorsunuz hemen lazerlipo olasım var ama hem iznimi ayarlamam lazım hem parayı

Geçmiş olsun Nuriyebal bende aynı dra olmayı planlıyorum,sizin ameliyatınız başarılı geçmiş anladığım kadarıyla,benim daha fazla yerime yapılacak,biraz korkuyorum ama asla vazgeçmiycem
Zeynokoca siz görüştünüz mü Alper Tuncel'le?çok bölge deyince belki bende bir fiyat tahmini yapabilirim kendim için diye düşündüm size verdiği fiyata göre

Zeynokoca siz görüştünüz mü Alper Tuncel'le?çok bölge deyince belki bende bir fiyat tahmini yapabilirim kendim için diye düşündüm size verdiği fiyata göre
Canım walla bölgeye göre değişiyor,birde ben botox,dolgu da yaptırcam,o yüzden bana verdiği fiyat senin için pek aydınlatıcı olmaz,İstanbul'daysan görüş bence,hem kafandaki soru işaretleri gider,Alper bey çok rahatlattı,kesin kararımı verdim.

Öyle birşey yokmuş canım,bende araştırdım ama bence asıl korkman gereken bu işlemi muayenehanede yaptırmak,yasal da değilmiş öğrendiğim kadarıyla,bence de ameliyathane tercih etmelisin

Öyle birşey yokmuş canım,bende araştırdım ama bence asıl korkman gereken bu işlemi muayenehanede yaptırmak,yasal da değilmiş öğrendiğim kadarıyla,bence de ameliyathane tercih etmelisin
Muayenehane değil aslında doktorun kendi kliniği ve az önce kendisiyle görüştüm tekrar, burda bana yazılanları kendisine ilettim, şöyle açıklama yaptı: kliniğinde tüm ekip uzmanlar dahil amelyata alınıldığını, bütün cihazların mevcut olduğunu, bu işlemi türkiyeye getiren ilk doktorlardan biri olduğunu ve binlerce hastayı bu şekilde amelyat ettiğini ve bir kere bile "şükür" bir aksilik yaşamadığını belirtti. Ben kendisine güveniyorum açıkcası.
Olacağı varsa oluyor arkadaşlar. Keçen hafta bir tanıdık genel anestezi altında hastanede amelyat oldu. Iki gün uyanamadı sonra bir günlüğüne uyandı geri komaya düştü. Yani demek istediğim bukadar korkmayın ve korkutmayın, olursa hastanedede oluyor. Önlenecek birşey değil. Elbette herkes kendi bilir ama cesaretimi kırmayın arkadaşlar. Tüm haftasonu diken üstünde oturdum, uykusuz kaldım. Doktorumla konuştum cesaretimi toparladım geri. Iki aydır gecemi gündüz ederek sürekli bişeyler okudum izledim daha iki ayım var. Kim bilir kaç kere daha toparlamam gerekecek kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…