lazerlipo yaptirmak isteyenler, mutlaka okusun !

Merhaba,
Bir yılı aşkın bir zaman geçmiş operasyonunuzun ardından son durum nedir memnun musunuz? Bende yaptırmayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Sağlıklı günler..

6.5 kg biraz fazla degilmi acaba ya...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3 hafta yatakmı buraya yeni üye oldum okuduklarıma inanamıyorum kuzenim oldu hem meme buyutme hemde lazer lipoliz lazer lipolizi basen bacak ve karın bölgesine yaptırdı ertesi günü işe gittii ve genel anestezide almadı ilkemden 2 saat sonra hastaneden çıktı doğru kişiye yaptırmak çok önemli yinede çok geçmiş olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba,
Bir yılı aşkın bir zaman geçmiş operasyonunuzun ardından son durum nedir memnun musunuz? Bende yaptırmayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Sağlıklı günler..

Canım arkadaş doğru yazmış.Bu operasyon kolay değil .Öyle hemen ayağa kalkılmıyor .Burada yazılanlara inanıp bende ailem olmada lazer lipoliz olmuştum.Korkunçtu .Ama yanında biri olursa korkma .Tabiki hemen ayağa kalkamazsın .Kendin ameliyat sonrası dinlenmek için bir haftalık süre tanı. Ben 3 yıl önce yaptırdım .5 kilo yağ alındı sonuç muhteşem .Ama 15 günde ancak dışarı çıkabildim.

Ödem için çaylar var , yararını göreceksinizdir. geçmiş olsun umarım memnun kalırsınız :)

Bende geçen ay yaptırdım basenlerime,şimdiden 10 cm inceldim ama beklentim daha fazlası,ödem çayını nerden bulabiliriz?bir ismi varmı?

Bugün kontrole gittim,yaklaşık bir buçuk ay oldu vee 14 cm incelemiştim kızlar,çok sevindim,tabi yediklerime de dikkat ediyorum,doktorum daha da inceleceğimi söyledi,çok mutluyum,bence ihtiyacı olan yaptırdım,pişman olmazsınız

Canım sende Alper Tuncel'e mi oldun?bir yıl geçmiş,son durumun nedir psylaşabilirmisin

alev hanım
hoşgörünüze sıgınarak soruyorum, ne kadar ücret odediniz? şu an baska doktorlarda korkunc fiyatlar telaffuz ediliyor
sizin doktorunuz ne kadar aldı? buradan yazamazsanız lutfen bana mesaj atın
çok teşekkürler

Başarısız bir ameliyat geçirmişsin tatlım , Tayfun Türkaslan'ı görseydin bir keşke sürekli tavsiye ediyoruz.

Bende önümüzdeki ay lazerlipo olmayı planlıyorum ama okuduklarım beni korkuttu,aslında çok iyi yorumlar yazanlar da var yapan Dr la mı ilgili acaba?

Canım nasıl oldu sonucun? Bir yılı geçmiş sanırım,bende Alper Tuncel'i düşünüyorum,çok iyi şeyler duydum hakkında,ama olmadan önce son kez foruma da bakayım dedim,sonucunu benimle paylaşırsan çok mutlu olurum canım

Bende geçen ay yaptırdım basenlerime,şimdiden 10 cm inceldim ama beklentim daha fazlası,ödem çayını nerden bulabiliriz?bir ismi varmı?
Geçmiş olsun Nuriyebal bende aynı dra olmayı planlıyorum,sizin ameliyatınız başarılı geçmiş anladığım kadarıyla,benim daha fazla yerime yapılacak,biraz korkuyorum ama asla vazgeçmiycem

Geçmiş olsun Nuriyebal bende aynı dra olmayı planlıyorum,sizin ameliyatınız başarılı geçmiş anladığım kadarıyla,benim daha fazla yerime yapılacak,biraz korkuyorum ama asla vazgeçmiycem
Canım şimdiden fazlalıklarından kurtuldun bil,hiç pişman olmayacaksın inşallah,burdan sonucunu da paylaşırsan sevinirim,şimdiden geçmiş olsun

Canım ben olalı bir yılı geçti ve çok fazla kiloma da dikkat edemediğim halde rahatsız edici çıkıntılarım yok artıkBence Alper bey iyi bir Dr,bana çok güven vermişti ve hiç hayalkırıklığı yaşamadımYakın zamanda bir meme toparlama ameliyatı olmayı planlıyorum kendisine,sende memnun kalırsın umarım

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.
Arkadaşım burada (almanyada) lazer lipoliz diye doktora gitti. Doktoru kesinlikle normal liosuktion yapalım diyor. Lazer lipoyu böbrekler kaldıramıyormuş okadar yağı eritmeyi çok hasar görüyormuş. Ben kesinlikle karşıyım demiş doktoru. Bilginize ihtiyacım var. Bilenler yardımcı olsun lütfen.

Ben gecen sene lazerlipoliz oldum. Cokta memnun kaldim. Böbrekler yagi eritmiyor ki!? Yaglar aliniyor lipo gibi!! Anliyamadim seni???

Bunlar alman ve türk doktorlarinin farki canim..türk doktorlarimiz cok becerikli ve isinin ehli.Ama bence bazi seylerin yan etkisini kabul etmiyorlar gibi geliyor bana

Bunlar alman ve türk doktorlarinin farki canim..türk doktorlarimiz cok becerikli ve isinin ehli.Ama bence bazi seylerin yan etkisini kabul etmiyorlar gibi geliyor bana

Aslinda mesela lazerlipo almanyada daha TR yaygin degil bence ondandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…