Uc hafta once lazerlipoliz oldum doktorun deyimiyle 6.5 kilo yag alindi bir hafta yatalaklik derecesinde yattim ikinci hafta biraz duzeldim suan ucuncu haftadayim agrilar azaldi ama bu defada odem sorunu basladi hala belime ve karnima doku amiyorumgunde dort litre su iciyorum anans kivi maydonoz yiyorum odemi atamiyorum sertlesiyo hergun masaj yaptiriyorum yok yok yok olmuyor yaziklar olsun bes dakikalik ameliyat diyenler hafif kas agrisi okuyo diyenler Iki gunde ise donersin diyenler!! Bi fikri tecrubesi olan yardim etsin lutfen acill
Merhaba,
Bir yılı aşkın bir zaman geçmiş operasyonunuzun ardından son durum nedir memnun musunuz? Bende yaptırmayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Sağlıklı günler..
Ödem için çaylar var , yararını göreceksinizdir. geçmiş olsun umarım memnun kalırsınız :)Merhaba yazınızı tesadüf gördüm ben 15 gün önce tam karın germe liposuction ve lazer lipo oldum kaslarım dikildi göbek deliğim yeniden yapıldı ilk günler epey zordu benim için ama 2. Hafta itibariyle epey düzeldim bugün araba bile kullandım ama hala çok ödemim var karnım davul gibi ara ara agrılarım var çalışıyor olsaydım kesinlikle işe gidemezdim bu ağrı olayı iyileşme süreci kişiden kişiye değişiyor arkadaşlarımdan gözlemlediğim benden çok daha hızlı iyileşen de var daha uzun süreç yaşayanları da çok okudum 6,5 kg yag demişsiniz bu ciddi bir rakam ve o kadar araştırma sonucu öğrendiğim o kadar yagın vücuttan alınması dogru değil ama yapan dr çok var onuda biliyorum şahsen benim dr um bana böyle yüksek bir oran vaad etseydi kendi adıma kesinlikle kabul etmezdim benden 3,5 kilo yağ alındı karın germeden hiç acı hissetmedim diyebilirim ama yağ alınan yerlerim azalmakla beraber hala zonkluyor inşallah biran önce düzelirsiniz
Canım sende Alper Tuncel'e mi oldun?bir yıl geçmiş,son durumun nedir psylaşabilirmisinYaklasik 4 ay once Dr.Alper Bey'e laserlipoliz yaptirdim basen bölgeme,buradaki arkadaşların operasyon sonrasi yorumlarını okuyunca şaşırdım,cunku benim operasyon sonramda cok konforluydu,işlemden 4 saat sonra hastaneden çıktım,hic agrim olmadi,tabi biraz ödem vs oldu.bir ay sonra yaklasik 15 cm inceldimMucize gibi bir islem hic korkmayın bence
Başarısız bir ameliyat geçirmişsin tatlım , Tayfun Türkaslan'ı görseydin bir keşke sürekli tavsiye ediyoruz.Uc hafta once lazerlipoliz oldum doktorun deyimiyle 6.5 kilo yag alindi bir hafta yatalaklik derecesinde yattim ikinci hafta biraz duzeldim suan ucuncu haftadayim agrilar azaldi ama bu defada odem sorunu basladi hala belime ve karnima doku amiyorumgunde dort litre su iciyorum anans kivi maydonoz yiyorum odemi atamiyorum sertlesiyo hergun masaj yaptiriyorum yok yok yok olmuyor yaziklar olsun bes dakikalik ameliyat diyenler hafif kas agrisi okuyo diyenler Iki gunde ise donersin diyenler!! Bi fikri tecrubesi olan yardim etsin lutfen acill
Bende önümüzdeki ay lazerlipo olmayı planlıyorum ama okuduklarım beni korkuttu,aslında çok iyi yorumlar yazanlar da var yapan Dr la mı ilgili acaba?Aynı Dr olmuşuz sanırım .Banada kısacık bir işlem demişti :))) yürüyerek eve gideceğimiğ bayımayacağımı söyledi.Ayıldığımda 5 ssat geçmişti.Yolda fenalaştım ölüyordum.Aradan bir seneden biraz fazla geçti.Sonuçtan çok memnunum ama yaşadıklarım çok kötüydü.
Canım nasıl oldu sonucun? Bir yılı geçmiş sanırım,bende Alper Tuncel'i düşünüyorum,çok iyi şeyler duydum hakkında,ama olmadan önce son kez foruma da bakayım dedim,sonucunu benimle paylaşırsan çok mutlu olurum canımYaklasik 4 ay once Dr.Alper Bey'e laserlipoliz yaptirdim basen bölgeme,buradaki arkadaşların operasyon sonrasi yorumlarını okuyunca şaşırdım,cunku benim operasyon sonramda cok konforluydu,işlemden 4 saat sonra hastaneden çıktım,hic agrim olmadi,tabi biraz ödem vs oldu.bir ay sonra yaklasik 15 cm inceldimMucize gibi bir islem hic korkmayın bence
Geçmiş olsun Nuriyebal bende aynı dra olmayı planlıyorum,sizin ameliyatınız başarılı geçmiş anladığım kadarıyla,benim daha fazla yerime yapılacak,biraz korkuyorum ama asla vazgeçmiycemBende geçen ay yaptırdım basenlerime,şimdiden 10 cm inceldim ama beklentim daha fazlası,ödem çayını nerden bulabiliriz?bir ismi varmı?
Canım şimdiden fazlalıklarından kurtuldun bil,hiç pişman olmayacaksın inşallah,burdan sonucunu da paylaşırsan sevinirim,şimdiden geçmiş olsunGeçmiş olsun Nuriyebal bende aynı dra olmayı planlıyorum,sizin ameliyatınız başarılı geçmiş anladığım kadarıyla,benim daha fazla yerime yapılacak,biraz korkuyorum ama asla vazgeçmiycem
Canım ben olalı bir yılı geçti ve çok fazla kiloma da dikkat edemediğim halde rahatsız edici çıkıntılarım yok artıkCanım nasıl oldu sonucun? Bir yılı geçmiş sanırım,bende Alper Tuncel'i düşünüyorum,çok iyi şeyler duydum hakkında,ama olmadan önce son kez foruma da bakayım dedim,sonucunu benimle paylaşırsan çok mutlu olurum canım
Bunlar alman ve türk doktorlarinin farki canim..türk doktorlarimiz cok becerikli ve isinin ehli.Ama bence bazi seylerin yan etkisini kabul etmiyorlar gibi geliyor banaArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.
Arkadaşım burada (almanyada) lazer lipoliz diye doktora gitti. Doktoru kesinlikle normal liosuktion yapalım diyor. Lazer lipoyu böbrekler kaldıramıyormuş okadar yağı eritmeyi çok hasar görüyormuş. Ben kesinlikle karşıyım demiş doktoru. Bilginize ihtiyacım var. Bilenler yardımcı olsun lütfen.
Bunlar alman ve türk doktorlarinin farki canim..türk doktorlarimiz cok becerikli ve isinin ehli.Ama bence bazi seylerin yan etkisini kabul etmiyorlar gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?