lazerlipo yaptirmak isteyenler, mutlaka okusun !

Hayatım, Güner doktorun soyadı, Adı Hüseyin. Yani senin görüştüğün kişi. Sen gözkapağımı yaptırmıştın Çoşkun Beye ve memnun kaldınmı? Kendisinin ilgili bir doktor olduğunu biliyorum ama sonuçlar nasıl acaba?

Nasıl oldu sonuç, umarım rahat geçmiştir? Yaşını öğrenebilirmiyim. Bu sitede sanırım hep gençler mevcut, o nedenle dokular daha hızlı tamir ediyor kendini. Ben 55 yaşındayım herhalde daha zor olacaktır benim yaptıracağım işlemlerin iyileşme süreci...

yok yanlış anlaşılmış.. ben güner uysal dan bahsetmiştim.
ikinci görüştüğüm dr ise S.plasttan hüseyin güner..
üçüncü görüştüğüm kişi Coşkun Taşçı...bana en pozitif gelen coışkun bey di..ona yaptırdım..birkaç pürüz oldu. onlar için kendisi revizyon yapmayı tekli etti...

Ben işte bu korkular yüzünden yaptıramıyorum.Kaç gün sürecek iyileşme sürecim?Olduğum gün vücuttan sıvı atılırmış.Tansiyonum zaten düşük bayılmaktan korkuyorum.Canım sen Güner Uysal a mı oldun?Ben 5 kg yağ aldıracağım fiyatını ve ameliyat sonrası durumu merak ediyorum.İstanbul'da yaşamıyorum.O gün kaldığım yere gidiş sorun olur mu?İlla bir refakatçi gerekiyor mu vs..?Umarım yanıtlarsın teşekkürler...(özel msg hakkım yok ama sen atabilirsin burdan yazmak istemezsen)

Selam ben size biraz anlatayım durumu.Ben güney beye ameliyat olmadım ama aynı işlemi başka bir doktora yaptırdım.5 kg yağ alınabileceğini bir dr mu söyledi size bilmiyorum ama benden 5kg alın gibi birşey söz konusu değil.Vucut ağırlığınızın %5 inden fazlasının alınması sağlığınızı ciddi sıkıntıya sokacaktır.Bu yüzden alınacak yağ miktarına dr karar veriyor.Diyelim ki 5 kg yağ alınacak 1 gün mutlaka hastanede kalacaksınız(ben 2 gün kaldım tansiyonum düzelmedi.tansiyon düzelmeden asla bırakmıyorlar) ve refakatçi şart.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Sormak istediğiniz birşey olursa seve seve yanıtlarım.Rosesina size özelde yanıt vermediyse kendisiyle konuşmadan Güner Uysala gitmemenizi tavsiye ederim.Onun ameliyat süreci biraz zor olmuştu.

çook geçmiş olsun ..

okuduklarımdan sonra yaptırmak buyuk cesaret degıl mı ?

Yaklasik 4 ay once Dr.Alper Bey'e laserlipoliz yaptirdim basen bölgeme,buradaki arkadaşların operasyon sonrasi yorumlarını okuyunca şaşırdım,cunku benim operasyon sonramda cok konforluydu,işlemden 4 saat sonra hastaneden çıktım,hic agrim olmadi,tabi biraz ödem vs oldu.bir ay sonra yaklasik 15 cm inceldimMucize gibi bir islem hic korkmayın bence

Daha once bir arkadasim lokal anesteziye yaptırmıştı,ama bence gerek yok

merhaba siteye yeni üye oldum. bende birçok bölgemden lazer lipliz olmayı düşünüyorum. bugün ankarada bir doktorla görüştüm. kendiside olmuş. dr. taner bahar... daha önce bu doktora yaptıran var mı? çok ilgilendi sağolsun. bu arada yaptıran herkese geçmiş olsun. hala endişe ediyorum biraz :)

merhaba arkadaşlar, bende 1 hafta sonra simit bölgesi, alt karın, bacak içleri ve arka bacaktan lazer lipoliz yaptıracağım, merak ettiğim morluklar ne zaman çıkmaya başlıyor ve geçiyor, oprasyonu eşimden de gizli yaptıracağım. benim için çok önmeli bu konu. yaptıran arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim

merhaba bende düsünüyorum yaptırmayı lazer lipoliz fiyatları nasıl ayrıca doktorunuz nerede ögrenebilimiyim numarası nedir

tatlım bende düsünüyorum nerede yaptırdın istanbul mu fiyatları nedir

Dr un ayni kisi olmasindan korktum acikcasi... Ankarada misiniz

pinkshoes

Papatya
ben ankara'dayım, ameliyatınız nasıl oldu? önümüzdeki ay içinde ben de ya lazer lipoliz ya da normal lipoc. yaptırmak istiyorum, sizin durumunuzu merak ettim. doktorunuzu önerir misiniz?

Bende yaptirmak istiyorum ama korkuyorum ya.. birde kizlar ne kadara maal oldu sizlere Ayrica bir sene icinde tekrar alinan yerler yag ile doluyormus diye duydum siz ne dusunuyorsunuz bu konuda

ameliyatınız kesiksiz ve dikişsizmi oldu anlayamadım 5 dakikalık nasıl bir ameliyattı?ben göz kapağı estetiği ve çene altı yağ aldırma alınan yağlarıda ağız kenarına enjekte edilen bir ameliyat oldum 6 gün oldu yarın dikiş alınacak halen gözlerim şiş ve mor çene altım sıkı bir bandajla tıpkı kabakulak gibi sarılmış durumda bende hiç iyi değilim doktorum söylemişti büyük bir beklentiye sakın girmeyin ve ameliyatım 3 saat sürmüş halen iyi değilim size tavsiyem ödem atmak için adaçayı ve kırkkilitotu çayı şekersiz için tatları fena değildir kırkkilitotu ayrıca vücuttaki diğer ağrılarada iyi gelir su dengesinede iyi gelir ve kırmızı pancar bilirsiniz narkoz aldıysanız veya karaciğerde hasar yağlanma varsa orta boy bir şeker pancarını 2 litre suda (soyup dilimleyerek )10 dakika kaynatın açken ılık olarak içinçok faydasını göreceksiniz sağlıklı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…