ben güner beyi forumdan okuduğum kadarıyla biliyorum açıkçası..hatta rosenoire ona yaptırmıştı..ben kendisiyle gidip görüşmedim.3 dr la görüştüm. ilki bağdat caddesinde şuğursuzbir bayan dr du :) ikincisi Hüseyin beydi (oda süperplassta..ego tavan bir adam..) son olarak Coşkun beyle görüştüm o bana çok sıcak kanlı geldi ve ona yaptırdım.
15 gün sonra lipoliz olacagım sizlerin yorumlarından sonra korkmaya başladım ben geçen yıl karın germe ameliyatı oldum çıkan doku çok fazla oldugu için üst karına dokunmadı doktor fazla doku çıkarırılmasının tehlikeli oldugunu söyledi üst karın ve bel bölgemde 5-6 kilo vardır hepsini al demeyi düşünüyordum ama sizlerin yorumlarından sonra doktoruma bırakmaya karar verdim bu arada doktorum izmirde pr.dr.eray çopçu özellikle meme konusunda ödülleri var çok memnunum izmir medikal park hastanesinde isty. tel. verebilirim
Hayatım, Güner doktorun soyadı, Adı Hüseyin. Yani senin görüştüğün kişi. Sen gözkapağımı yaptırmıştın Çoşkun Beye ve memnun kaldınmı? Kendisinin ilgili bir doktor olduğunu biliyorum ama sonuçlar nasıl acaba?
Aynı Dr olmuşuz sanırım .Banada kısacık bir işlem demişti :))) yürüyerek eve gideceğimiğ bayımayacağımı söyledi.Ayıldığımda 5 ssat geçmişti.Yolda fenalaştım ölüyordum.Aradan bir seneden biraz fazla geçti.Sonuçtan çok memnunum ama yaşadıklarım çok kötüydü.
Ben işte bu korkular yüzünden yaptıramıyorum.Kaç gün sürecek iyileşme sürecim?Olduğum gün vücuttan sıvı atılırmış.Tansiyonum zaten düşük bayılmaktan korkuyorum.Canım sen Güner Uysal a mı oldun?Ben 5 kg yağ aldıracağım fiyatını ve ameliyat sonrası durumu merak ediyorum.İstanbul'da yaşamıyorum.O gün kaldığım yere gidiş sorun olur mu?İlla bir refakatçi gerekiyor mu vs..?Umarım yanıtlarsın teşekkürler...(özel msg hakkım yok ama sen atabilirsin burdan yazmak istemezsen)
çook geçmiş olsun ..Uc hafta once lazerlipoliz oldum doktorun deyimiyle 6.5 kilo yag alindi bir hafta yatalaklik derecesinde yattim ikinci hafta biraz duzeldim suan ucuncu haftadayim agrilar azaldi ama bu defada odem sorunu basladi hala belime ve karnima doku amiyorumgunde dort litre su iciyorum anans kivi maydonoz yiyorum odemi atamiyorum sertlesiyo hergun masaj yaptiriyorum yok yok yok olmuyor yaziklar olsun bes dakikalik ameliyat diyenler hafif kas agrisi okuyo diyenler Iki gunde ise donersin diyenler!! Bi fikri tecrubesi olan yardim etsin lutfen acill
Nasıl oldu sonuç, umarım rahat geçmiştir? Yaşını öğrenebilirmiyim. Bu sitede sanırım hep gençler mevcut, o nedenle dokular daha hızlı tamir ediyor kendini. Ben 55 yaşındayım herhalde daha zor olacaktır benim yaptıracağım işlemlerin iyileşme süreci...
Arkadaşlar 1 yıl önce Dr.Coşkun Levent Taşçı (canım doktorum hem insan hem doktor olarak mukemmel otesi bir hekim)lazerlipo yaptırdım.önce bel sonra da karın bölgemde her ikisinde de 1 saat içinde ayağa kalktım.Ne ağrım ne de başka sıkıntım oldu.tabiki ödem vardı ve bazı bölgeler acıyordu ama dayanılmaz değildi.Üçüncü günde banddan çıkarmaya kendi arabamı kullanarak gittim.Bu arada 5,5 yada 6 kilo çok fazla benim doktorum dünya sağlık örgütü kurallarına göre en fazla 2 litre alınabileceğini daha fazlasının sağlığı tehlikeye atacağını söylemişti.Eğer yaptıracaksınız tek adres superplast Dr.coşkun Levent Taşçı 'dır.dunyanın en tatlı en becerikli , insanı rahatlatan,en ince ayrıntısına kadar operasyonu anlatan biricik doktoruma ay sonunda karnımda oluşan fazla derileri aldırmaya gideceğim.
Yaklasik 4 ay once Dr.Alper Bey'e laserlipoliz yaptirdim basen bölgeme,buradaki arkadaşların operasyon sonrasi yorumlarını okuyunca şaşırdım,cunku benim operasyon sonramda cok konforluydu,işlemden 4 saat sonra hastaneden çıktım,hic agrim olmadi,tabi biraz ödem vs oldu.bir ay sonra yaklasik 15 cm inceldimMucize gibi bir islem hic korkmayın bence
Dr un ayni kisi olmasindan korktum acikcasi... Ankarada misiniz
tatlım bende düsünüyorum nerede yaptırdın istanbul mu fiyatları nedir
dr. alper beyin soyadını yazar mısınız? istanbul'da mıdır kendisi?
Uc hafta once lazerlipoliz oldum doktorun deyimiyle 6.5 kilo yag alindi bir hafta yatalaklik derecesinde yattim ikinci hafta biraz duzeldim suan ucuncu haftadayim agrilar azaldi ama bu defada odem sorunu basladi hala belime ve karnima doku amiyorumgunde dort litre su iciyorum anans kivi maydonoz yiyorum odemi atamiyorum sertlesiyo hergun masaj yaptiriyorum yok yok yok olmuyor yaziklar olsun bes dakikalik ameliyat diyenler hafif kas agrisi okuyo diyenler Iki gunde ise donersin diyenler!! Bi fikri tecrubesi olan yardim etsin lutfen acill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?