Uc hafta once lazerlipoliz oldum doktorun deyimiyle 6.5 kilo yag alindi bir hafta yatalaklik derecesinde yattim ikinci hafta biraz duzeldim suan ucuncu haftadayim agrilar azaldi ama bu defada odem sorunu basladi hala belime ve karnima doku amiyorumgunde dort litre su iciyorum anans kivi maydonoz yiyorum odemi atamiyorum sertlesiyo hergun masaj yaptiriyorum yok yok yok olmuyor yaziklar olsun bes dakikalik ameliyat diyenler hafif kas agrisi okuyo diyenler Iki gunde ise donersin diyenler!! Bi fikri tecrubesi olan yardim etsin lutfen acill
Uc hafta once lazerlipoliz oldum doktorun deyimiyle 6.5 kilo yag alindi bir hafta yatalaklik derecesinde yattim ikinci hafta biraz duzeldim suan ucuncu haftadayim agrilar azaldi ama bu defada odem sorunu basladi hala belime ve karnima doku amiyorumgunde dort litre su iciyorum anans kivi maydonoz yiyorum odemi atamiyorum sertlesiyo hergun masaj yaptiriyorum yok yok yok olmuyor yaziklar olsun bes dakikalik ameliyat diyenler hafif kas agrisi okuyo diyenler Iki gunde ise donersin diyenler!! Bi fikri tecrubesi olan yardim etsin lutfen acill
Uc hafta once lazerlipoliz oldum doktorun deyimiyle 6.5 kilo yag alindi bir hafta yatalaklik derecesinde yattim ikinci hafta biraz duzeldim suan ucuncu haftadayim agrilar azaldi ama bu defada odem sorunu basladi hala belime ve karnima doku amiyorumgunde dort litre su iciyorum anans kivi maydonoz yiyorum odemi atamiyorum sertlesiyo hergun masaj yaptiriyorum yok yok yok olmuyor yaziklar olsun bes dakikalik ameliyat diyenler hafif kas agrisi okuyo diyenler Iki gunde ise donersin diyenler!! Bi fikri tecrubesi olan yardim etsin lutfen acill[/QUOmerhaba,
merhaba,
Ameliyatı nerede yaptırdığını biliyorum.Aslına bakarsan 1 hafta öncesine kadar senin ameliyat olduğun yerde lazerlipoliz yaptırmayı düşünüyordum.Bu yüzden de seni takip ettim ama göremedim buralarda bu yazını da tesadüfen gördüm.Şu an ameliyat olmaya karar verdiğim doktor (ercan karacaoğlu) bana vücüt ağırlığının %5 inden fazlasının alınmasının ciddi riskleri olduğunu ve alınanın sadece yağ değil sıvı ve kanla birlikte yağ olduğunu söyledi.Sanırım yağ ile birlikte kan da alındığı için iyileşme sürecin çok uzun oluyor.bence hemen doktorunla ya da mümkünse başka bir doktorla görüş.
sevim çok geçmiş olsun.Umarım kısa zamanda toparlarsın.yalnız senden çok yağ alınmış bence bundan sıkıntı çekmişssin.. bende her bir operasyonda 1,5lt yağ alındı ve gerçekten hiç bir sorunum olmadı.. sana şu kadar söylüyorum ki eşimden gizli yaptırdım adam anlamadı bile.. bu yüzden yaptıran arkadaşlara yazıklar etme bizde durum bu şekilde oldu sıkıntı yaşamadık :)
Sen tahminim ağırlığının10% u kadar bir yağ aldırmışsın bence bu çok fazla ve metebolizmanın tepki vermesi çok normal..Ama şu acıdan düşün..senden fazla yağ alındığı için rosenoire gibi birkaç ay sonra sende çok mutheşem bi görüntüye kavuşacaksın.zaten ikinzde aynı dr a yaptırdınız günerdi sanrım..sadece sabret... mesela bizdede öyle ahım şahım değişiklik yok...
sevim çok geçmiş olsun.Umarım kısa zamanda toparlarsın.yalnız senden çok yağ alınmış bence bundan sıkıntı çekmişssin.. bende her bir operasyonda 1,5lt yağ alındı ve gerçekten hiç bir sorunum olmadı.. sana şu kadar söylüyorum ki eşimden gizli yaptırdım adam anlamadı bile.. bu yüzden yaptıran arkadaşlara yazıklar etme bizde durum bu şekilde oldu sıkıntı yaşamadık :)
Sen tahminim ağırlığının10% u kadar bir yağ aldırmışsın bence bu çok fazla ve metebolizmanın tepki vermesi çok normal..Ama şu acıdan düşün..senden fazla yağ alındığı için rosenoire gibi birkaç ay sonra sende çok mutheşem bi görüntüye kavuşacaksın.zaten ikinzde aynı dr a yaptırdınız günerdi sanrım..sadece sabret... mesela bizdede öyle ahım şahım değişiklik yok...
Dr un ayni kisi olmasindan korktum acikcasi... Ankarada misiniz
Slm, tecrübeleriniz paylaştığınız için gerçekten çk teşekkrler arkadaşlar! Bende yaptırmayı planlıyorum, 6-7kg da bende var. Turkaslan'a çok rastladm nette bu konuda ama önce belki dişimi sıkıp sporla halletmeye çalışayım bari bir kısmını. Güner lede temas ettim ama daha çok düşük gözkapağım için düşünmüştüm. Kendisiyle ilgilli genel tecrübelerinizi kısaca paylaşırsanız çok ışık tutacak gerçektn. Sizlere çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. İnşallah kısa zamanda istediğiniz görüntüye kavuşacaksınızdır.......
Arkadaşlar 1 yıl önce Dr.Coşkun Levent Taşçı (canım doktorum hem insan hem doktor olarak mukemmel otesi bir hekim)lazerlipo yaptırdım.önce bel sonra da karın bölgemde her ikisinde de 1 saat içinde ayağa kalktım.Ne ağrım ne de başka sıkıntım oldu.tabiki ödem vardı ve bazı bölgeler acıyordu ama dayanılmaz değildi.Üçüncü günde banddan çıkarmaya kendi arabamı kullanarak gittim.Bu arada 5,5 yada 6 kilo çok fazla benim doktorum dünya sağlık örgütü kurallarına göre en fazla 2 litre alınabileceğini daha fazlasının sağlığı tehlikeye atacağını söylemişti.Eğer yaptıracaksınız tek adres superplast Dr.coşkun Levent Taşçı 'dır.dunyanın en tatlı en becerikli , insanı rahatlatan,en ince ayrıntısına kadar operasyonu anlatan biricik doktoruma ay sonunda karnımda oluşan fazla derileri aldırmaya gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?