Lazerle vajinoplasti yada vajina daraltma amelyati

umut yok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2015
3
0
1
46
Hanimlar icinizde olan vardir belki lazerle vajina daraltma amelyati olan ve bu amelyat sonucundan memnun kalan varmi. Normal amelyatmi yoksa lazermi onerirsiniz. Acilen cevap lazim. Simdiden tesekkurler

Çok yakın zamanda, vajinoplasti oldum. 25 Şubatta. ameliyattan 6 hafta sonrası için de lazer randevum var. Elbette benim fiziksel durumum, her ikisini gerektirmekteydi. Biri 4, diğeri 3.900 ağırlığında iki yavrumu normal doğumla doğurduktan sonra, her iki operasyonun da normale dönmek için yapılması elzemdi. Mutlaka bu konuda doktorunun görüşüne başvurmalısın. Henüz ameliyatın ardından 21 gün geçtiği için cinsel faaliyetlerimdeki tesiri nasıl olacak bilmiyorum. İnşaallah sonuçlar ümit ettiğim gibi olur.

Çok yakın zamanda, vajinoplasti oldum. 25 Şubatta. ameliyattan 6 hafta sonrası için de lazer randevum var. Elbette benim fiziksel durumum, her ikisini gerektirmekteydi. Biri 4, diğeri 3.900 ağırlığında iki yavrumu normal doğumla doğurduktan sonra, her iki operasyonun da normale dönmek için yapılması elzemdi. Mutlaka bu konuda doktorunun görüşüne başvurmalısın. Henüz ameliyatın ardından 21 gün geçtiği için cinsel faaliyetlerimdeki tesiri nasıl olacak bilmiyorum. İnşaallah sonuçlar ümit ettiğim gibi olur.

Ben Sevtap Handemir Hoca hanım'a ameliyat oldum
Merhaba. Rica etsem 2-3 ay sonra memnuniyet durumunuzu yazabilir misiniz? Bu lazerle daraltma gerçekten etkili mi ve kalıcı mı onu merak ediyorum. Aynı şekilde idrar kaçırmayı da tedavi ediyorlarmış. Yaptıranların sonuçlarını merak ediyorum

İnşallah cnm. Dilerim mutlu olursun. Ben normal doğum yapmadığım için fazla bir deformasyon yok. Benim sorunum yapısal. Ben de düşünüyorum sevtap hnmda labioplasty, idrar kaçırma ve vajina gençleştirme laserle. Şikayetim çok az çünkü. Ama sonuçta bir operasyon ve para. Gerçekten etkili mi bu laserler merak ediyorum. Bir de fiyatlar nasıl?

Cherry
katunumay katunumay slm cnm. Yaptırdın mı lazeri? İyileşme sürecin nasıl gidiyor? Herşey yolunda mı?
Merhaba, vajinoplasti'den sonra 71, lazerin ardından 23 gün geçti. Vajinoplasti ile ilgili deneyimimi daha evvel yazmıştım. Lazerin ardından geçen 23 gün boyunca çok şükür ne ağrım ne de sıkıntım oldu. Lazer operasyonunda doktorum Sevtap Handemir Hanım, anesteziye gerek olmadığını söylemişti. Tavsiyesi üzerine anestezi almadım. Çok şükür zorlanmadım da. Operasyon 15 dakika kadar sürdü. Karıncalanma türünde bir his dışında bir şey farketmedim bu süre boyunca.
Operasyondan sonra, kendi aracımla evime kadar da geldim. Sadece, mesai çıkışı gittiğim için üzerimde takım elbise vardı. Bu operasyon sonrası toparlanmak açısından sıkıntı verici idi. Keşke sabahtan düşünüp yanıma daha rahat bir kıyafet almış olsaydım. Diğer yandan eşim yurt dışında olduğundan henüz hiç bir araya gelmedik. 3 hafta sonra döndüğünde bu işin diğer (!) boyutuyla alakalı da bilgi ve tecrübemi paylaşacağım.

Bu arada kusura bakmayın unutmuşum. Lazer için bin beş yüz; Vajinoplasti için de iki bin beş yüz lira ödedim. Teşhis ve tanının yapıldığı ön muayane ise iki yüz elli lira idi. Toplamda, dört bin iki yüz elli lira ile feraha çıktım. Hayırlısı ile...

katunumay katunumay cnm öncelikle yorum yazdığın için teşekkürler. Hiç bir sorun yaşamamana çok sevindim. Olayın diğer boyutu!!! Da tabi ki çok önemli. O konuda da yorumunu bekliyorum
Bir de sana labioplasti yapıldı mı? Yani iç dudaklara küçültme ya da şekil verme ? Ben onu da düşünüyorum çünkü ama çook korkuyorum hem sonraki süreçten hem de sonuçtan. Bu konuda bilgin var mı?
Laserle vajina gençleştirme daraltma yapılıyor ayrıca mesane kasları da iyileştiriliyor. Çok ileri boyutta olmayan idrar kaçırma sorunları da tedavi ediliyor yani. Sana da bu işlem yapıldı mı cnm? O konuda da iyileşme gördün mü? İdrar tutma konusunda yani. Nebilim öksürdüğünde ya da hapşurduğunda fln?

Son düzenleme:
Nihayet diğer meseleyle (!) ilgili yazabilyorum. İlk bir kaç gün hakikaten çok zordu Daraltıldığı için hayli güç oldu yakınlaşmak. Ama bir kaç seferden sonra... Nasıl desem sanki yeni evlenmiş gibiyim. Eşim çok mutlu ben de... Yıllar sonra ilk kez eşimi fiziksel olarak hissetmenin hem fiziksel hem de duygusal olarak mutluluğu içindeyim. Muhakkak tavsiye ediyorum. Dr. Sevtap Handemir'e çok teşekkür ediyorum.

Hanımlar, nihayet eşim geldi. Şimdi artık bu ameliyatın gayesiyle ilgili tecrübelerimi paylaşabilirim. İlk bir kaç gün çok zordu. Daratmadan dolayı çok zorlandım. Bu zorlanmalar sırasında, aslında doktorlar bir yağ tavsiye ediyorlardı ama ben almayı ihmal ettim. Neyseki evde doğal zeytin yağı vardı. Onu kayganlaştırıcı olarak kullandık. Şimdi ilk beş altı günden sonra kendiliğinden oluyor. İkinci doğumumdan sonra hiç eşimi hissetmemiştim. Şimdi tam anlamıyla hissediyorum. Kolay değil sekiz yıl boyunca boş bir çukur gibiydim. Şimdi o kadar sıkı ki, artık bir kadın olarak hem fiziksel hem de duygusl olarak tatmin olduğumu düşünüyorum.

Hanımlar, nihayet eşim geldi. Şimdi artık bu ameliyatın gayesiyle ilgili tecrübelerimi paylaşabilirim. İlk bir kaç gün çok zordu. Daratmadan dolayı çok zorlandım. Bu zorlanmalar sırasında, aslında doktorlar bir yağ tavsiye ediyorlardı ama ben almayı ihmal ettim. Neyseki evde doğal zeytin yağı vardı. Onu kayganlaştırıcı olarak kullandık. Şimdi ilk beş altı günden sonra kendiliğinden oluyor. İkinci doğumumdan sonra hiç eşimi hissetmemiştim. Şimdi tam anlamıyla hissediyorum. Kolay değil sekiz yıl boyunca boş bir çukur gibiydim. Şimdi o kadar sıkı ki, artık bir kadın olarak hem fiziksel hem de duygusl olarak tatmin olduğumu düşünüyorum.
Simdi nasilsiniz hala darlik devam ediyor mu

Back