Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yakın zamanda, vajinoplasti oldum. 25 Şubatta. ameliyattan 6 hafta sonrası için de lazer randevum var. Elbette benim fiziksel durumum, her ikisini gerektirmekteydi. Biri 4, diğeri 3.900 ağırlığında iki yavrumu normal doğumla doğurduktan sonra, her iki operasyonun da normale dönmek için yapılması elzemdi. Mutlaka bu konuda doktorunun görüşüne başvurmalısın. Henüz ameliyatın ardından 21 gün geçtiği için cinsel faaliyetlerimdeki tesiri nasıl olacak bilmiyorum. İnşaallah sonuçlar ümit ettiğim gibi olur.
Merhaba. Rica etsem 2-3 ay sonra memnuniyet durumunuzu yazabilir misiniz? Bu lazerle daraltma gerçekten etkili mi ve kalıcı mı onu merak ediyorum. Aynı şekilde idrar kaçırmayı da tedavi ediyorlarmış. Yaptıranların sonuçlarını merak ediyorumBen Sevtap Handemir Hoca hanım'a ameliyat oldum
Merhaba, vajinoplasti'den sonra 71, lazerin ardından 23 gün geçti. Vajinoplasti ile ilgili deneyimimi daha evvel yazmıştım. Lazerin ardından geçen 23 gün boyunca çok şükür ne ağrım ne de sıkıntım oldu. Lazer operasyonunda doktorum Sevtap Handemir Hanım, anesteziye gerek olmadığını söylemişti. Tavsiyesi üzerine anestezi almadım. Çok şükür zorlanmadım da. Operasyon 15 dakika kadar sürdü. Karıncalanma türünde bir his dışında bir şey farketmedim bu süre boyunca.katunumay slm cnm. Yaptırdın mı lazeri? İyileşme sürecin nasıl gidiyor? Herşey yolunda mı?
Simdi nasilsiniz hala darlik devam ediyor muHanımlar, nihayet eşim geldi. Şimdi artık bu ameliyatın gayesiyle ilgili tecrübelerimi paylaşabilirim. İlk bir kaç gün çok zordu. Daratmadan dolayı çok zorlandım. Bu zorlanmalar sırasında, aslında doktorlar bir yağ tavsiye ediyorlardı ama ben almayı ihmal ettim. Neyseki evde doğal zeytin yağı vardı. Onu kayganlaştırıcı olarak kullandık. Şimdi ilk beş altı günden sonra kendiliğinden oluyor. İkinci doğumumdan sonra hiç eşimi hissetmemiştim. Şimdi tam anlamıyla hissediyorum. Kolay değil sekiz yıl boyunca boş bir çukur gibiydim. Şimdi o kadar sıkı ki, artık bir kadın olarak hem fiziksel hem de duygusl olarak tatmin olduğumu düşünüyorum.