Lazerle vajina daraltma

Lazerle vajina daraltmayı herkes yaptırabilir mi?

• Ankete Katılan
    2

dresra33

Kızlık zarı dikimi,vajina estetiği
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
6
2
Mutlu bir cinsel yaşam uzak değil?Sadece 20 dk.da ağrısız,cerrahi olmadan kesin sonuç...Siz hala denemediniz mi?

Eklentiler

• IMG_0442 (2).JPG
    63,3 KB · Görüntüleme: 346
Son düzenleyen: Moderatör:
GENİTAL BÖLGE ESTETİĞİ

Kadınların belki de en son estetik uygulamalardan biri olarak düşündüğü alt bölge estetiği ülkemizde son yıllarda oldulça rağbet görmektedir.Uzman ellerde yapıldıkça alt bölgemiz daha da güzel bir yapı olabilir.

Alt bölge estetğini her gruptan insan tercih edebilir,Yaş başlı başına bir etkendir.Çok doğum yapmış olmak,zor doğumlar,çok sık cinsel ilişkiye girmek,ilişki sırasında zevk alamayanlar,cinsel isteksizliği ve vajinal kuruluğu olan hastalar aşağıda anlatacağım tedavi yöntemlerini kullanabilir.

Lazer kullanımı ile alt bölge estetiğine yaklaşım farklı bir hal almıştır.Ağrısız,anestezisiz yapılan bu uygulamalar cerrahi tedavi yöntemlerine göre hastaya büyük kolaylık sağlar.Bu yöntemler %100 kalıcı yöntemlerdir.Lazer uygulamalarında özellikle bahsetmek istediğim iki yöntem var.Bunlardan birincisi LAZERLE VAJİNAL DARALTMA......Bu işlem gerek ilişkiden zevk alamayanlarda,gerek vajinal genişliği olanlarda uygulanabilir.20 dk’da yapılan bu işlem hastayı cerrahi işlemlerden kurtarır.İşlemden 1 hafta sonra cinsel ilişki öneriyorum...Hasta bu işlemden sonra yine gebe kalıp,çocuk doğurabilir.Yine ağda nedeniyle oluşan sarkmalarda LAZERLE DIŞ BÖLGE SIKILAŞTIRMA ile alt bölgelerdeki dolgunluğu artırabilirsiniz.Bu uygulamanın süresi de 20 dk ve kalıcı çözümdür.

Lazerle bu iki durumun haricinde renk açma,kızlık zarı oluşturma,özellikle idrar kaçırma tedavileri de etkin olarak yapılmaktadır.Özellikle karbondioksit lazer uygulmaları o bölgedeki suyu çekip kollajen liflerinde sayı olarak artma yapıp yeniden oluşum yapmaktadır.

Alt bölge estetik ameliyatların alt grup ameliyatlarında da dış dudak estetği(labioplasti),cerrahi vajinal daraltma,G SPOT büyütme,Hymenoplasti,Perineoplasti sayılabilir.Bunların arasında en popüleri G NOKTASI BÜYÜTME ...Özellikle uyarılma bozukluğu olan,daha fazla orgazm hissini yaşamak isteyenlere tedaviedebileceğim bir yöntem....

Özetle işin uzmanınında genital bölgenize yapılan minik dokunuşlarla mucizeler yaratmak hayal değil....Sağlıklı bir cinsel hayat diliyorum...

Sevgiler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Mutlu bir cinsel yaşam uzak değil?Sadece 20 dk.da ağrısız,cerrahi olmadan kesin sonuç...Siz hala denemediniz mi?
Merhaba bn labioplasti olmak istiyorum ama bekarım ve korkuyorum ilerde hamile kalamazsam ilişki sırasında bir şey hissetmezsem böyle bir risk var mı hamilelik üzerinde bu ameliyatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…