- 10 Şubat 2008
- 14
- 3
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar neden kremlere o kadar yuksek meblaglar oduyorsunuz lekelrınız varsa eczaneden 3-4 tl ye medıcassol dıye bı merhem alın lekelerı gozle gorulur sekılde gecırıyo ben ıkı haftadır kullanıyorum gayet memnumum beyazlamakk ıstıyorsanız da expigment dıye bı krem war kesınlıkle tavsıye ederım ben daha sımdıden cevremdekılerın farkedecgı sekılde beyazladım onceden bugday tenlı dıe tarıf ederlerdı benı sımdı beyaz tenlı dıye gecıyorum es dost arasında:)
:a015:ah ahhhhhhhhhh bu güneş lekeleriiiii benimde aynı sorunum var iki yıldır göz cevremde kahverengi lekelerim var bende kurtulmak istiyorum ama daha beter olur die korkuyorum bi formül bulan varsa banada sölesin:a015::a015:
güneş lekesini de geçirir mi ki?arkadaşlar yüzüme lazer yaptırıyordum orda leke kaldı 1.5 senedir geçmiyordu doktora gittim bana ....................contractubex..............yazdı 2 ay günde 1 kez 2dk masaj yaparar sür dedi bugun 23 gün oldu lekelerde açılma var 37 gün daha kullanacam memmunum bu krem ameliyat izleri çatlak ve sezeryan doğum izlerini bile geçiriyormuş