Lazerle Ksantelazma Tedavisi yaptıran tecrübelerini paylaşabilirmi ?

ozomor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
5
0
43
Ksantalezma tedavisi icin erbium yada co2 yada fraksiyonel lezer yaptirip faydasini gören bilgi ve detay paylasabilirmi ? Tavsiye lütfen

Ksantalezma tedavisi icin erbium yada co2 yada fraksiyonel lezer yaptirip faydasini gören bilgi ve detay paylasabilirmi ? Tavsiye lütfen
Laze kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hiç bir faydası yok. Üstelik O bölgedeki cilde zarar veriyor

Benim 26 yasindan beri ksentelizma sorununum var. 27 yasindayken iki goz kapagimin ustunde iki goz altimda vardi sadece birini cerrahi yontemle alindi dikis izi kaldi. Sonra goz altlarimi lazerle aldirdim. Lazer izi kldi. Ve sonrasi tekrarladi.ve iyice buyudu 6 yil islem yaptrmadim. O surecte son uc yildir kryo yaptirdim en azindan kucultuyodu sonra oda care etmez oldu. Buyumeye devam etti Gorsel olarak iyice piskolojimi bozuyodu. En son plexr cihazının hicbir sekilde iz kalmayacağı soylendi 8 ay once onuda yaptirdim. O daha fazla iz yapti. Artik izinde felan degilim dedim bisekilse kapatici izide kapatiyodu. Ama malesefki plexr islemini yaptirdim 3 ay sonrasi hizli sekilde tekrar yayildi. Kan degerlerim testlerim normal cikiyo. Arastrmadigimi sey klmadi.suan saracoglunun kurunu yapıyorum bitmesine 10 gun kldi hicbir fayda yok.Bu neden oluyo anlamiyorum iyice piskolojim bozuldu. Sinirlerim alt ust oldu. Cok uzun yazdim kusura bakmayim yaptirdığim islemleri derlemek istedim. Kryoterapi islemi yaptirsaniz daha iyi. Çoğu fayda goruyo. Bende tekrar gidecegim. Umarim kryo yapar ve sebebleri arastrilir. Bana Kryo fayda etmeyince artik doktor son care diğer islemleri oneriyo Kryo terapiyi Devlet hastaneleri cildiye bolumunde yapiyo.

Devlet hastaneleri yapmiyo. Konya'da Ozel hastanede yaptrmistim. Dermatoloji bölümünde.

Devlet hastaneleri yapmiyo. Konya'da Ozel hastanede yaptrmistim. Dermatoloji bölümünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…