• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazerle ilgili sorularımı bilenler cevaplayabilir mi

Lizzie8919

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2016
260
133
103
Merhaba lazere şubat Ayında Çok da emin olmadığım bir polikinlikte başladım. Normalde aklımda başka polikinlik varken burası bana fiyat olarak daha uygun diye burayı tercih ettim(390tl genital bacak) ek olarak belirteyim fazla kıllı beyaz tenli biriyim bacağımda kıl çıkmayan alan yok diyebilirim. ilk seansım sadece genitaldi. daha sonra iki ana ve ara seansta bacak artı genitaldi. Yani iki seans gittim diyebilirim. Sorum şu ki benim bacaklarım seans aralarında hiçbir zaman pürüzsüz olmuyor yani yüzde yirmilik kısmı kalıyor bu normal mi? İkinci sorum süre konusunda. İlk ana seansım 50 dk sürerken diğerleri ara seanslar ve ana seansım ortalama 30-35 dakika sürüyor genital ve bacak , bu süre sizde nasıl?
üçüncü sorunda anlaşmamıza makat bölgesi dahildi benim jiletle Aldığımdan ötürü popo arasında oldukça fazla kıllım var popo arasından kastım çatal kısmı ve aşağılarda dahil olmak üzere Fakat makat sadece Poponun aşağısı ve genitalinin birleştiği bölgem oluyor çünkü sadece buraya atış yapılıyor kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum. Şimdiden cevaplar için teşekkürler

Sizde baya uzun sürüyor bende daha önce yaptırdım bende bukadar uzun 35dakika sürmedi her bölgede bence ne kadar uzun dakika olursa okadar etkili olur sonuç

Back