- 19 Nisan 2020
- 582
- 369
- 53
- 29
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Ben 10 bine olacağımKonuyu takipteyim yakın zamanda olan varsa fiyat bilgisi de paylaşabilir mi
TeşekkürlerBen 10 bine olacağım
Bol sans. Oyle gozunu kipirdatma ihtiyaci hissedemiyorsun cunku islem oncesi goz bebegini sabitliyorlar. Ben doktorum onu yaptiginda cok sevinmistim.Yarın ameliyat olacağım, olmak isteyenlere buradan bilgilendirme yaparım. İnşallah çok başarılı geçer çok stresliyim ya gözümü kıpırdatma ihtiyacı hissedersem ne olur diye korkuyorum
Hepsi aynı inan tel kullanma en az iki haftaDan
sanırım sizin smile lazer değildi öyle mi
Çok geçmiş olsunAmeliyat oldum , korkulacak bir şey yokmuş arkadaşlar . Hiç hissetmedim ameliyatı. Çıktığımda biraz bulanıktı etraf. Eve geldiğimde gözümde çok ağrı hissettim açamadım, damlaları kullandım bir kaç saat uyuyunca hiçbir ağrı kalmadı. Şu an çok net görüyorum her şeyi. Çok memnunum mucize gibi resmen
Benim iki hafta sürdü arkadaşımın üç gün sürdü insana göre kişiye göre değişiyor ama tavsiye edilen bir ay pc den ve telefondan uzak kalmakmerhaba herkese, benim de göz numaralarım 6 civarı miyop ve gözlükle yaşamaktan yorulmuş durumdayım. işim sürekli bilgisayar başında olmamı gerektirdiği için bi türlü adım atamadım. izmirde kaşgaloğlunda yakın zamanda lasic olan varsa bilgilendirebilirse çok sevinirim. iyileşme süreci ne kadar sürüyor fiyat vb
sevgiyle ..
(dipnot: canımmm kadınlar klübümm seni çok seviyorum, ne zaman ihtiyacım olsa yanımdasın <3 )
Oldunuz mu ameliyat nasılsınız simdi mennunmusunuzYarın ameliyat olacağım, olmak isteyenlere buradan bilgilendirme yaparım. İnşallah çok başarılı geçer çok stresliyim ya gözümü kıpırdatma ihtiyacı hissedersem ne olur diye korkuyorum
Ameliyat oldum bir ayı geçiyor. Çok memnunum tavsiye ederim. Bursa Osmangazi göz de oldum. İlker incebıyık a . 9.900 e yaptı ameliyatımıOldunuz mu ameliyat nasılsınız simdi mennunmusunuz
Evet şimdi gördüm mennun olduğunuzu yazmışsınız hangi şehirde nerde.oldunuz. fiyat verebilrimisiz
Darısı benim başıma ve isteyen herkese nasip etsin Allah inşallah.. Birde ne kadar ücret ödediniz bu ameliyataAmeliyat oldum , korkulacak bir şey yokmuş arkadaşlar . Hiç hissetmedim ameliyatı. Çıktığımda biraz bulanıktı etraf. Eve geldiğimde gözümde çok ağrı hissettim açamadım, damlaları kullandım bir kaç saat uyuyunca hiçbir ağrı kalmadı. Şu an çok net görüyorum her şeyi. Çok memnunum mucize gibi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?