Lazerle göz çizdirip memnuniyetsiz olan var mı?

baby boo acaba nerde hangi doktora ameliyat oldunuz? lensi kaç sene kullanmıştınız?

Ben istanbul gozde turgay beye ameliyat oldum.gozlerimin bozuk oldugunu 6 yasinda farkettim gozluk kullanmadim ortaokula gelince ilerlemisti ve sanirim ilk 13 yasinda lens takmaya basladim neredeyse 8-9 sene lens taktim.bir ay lensleri cikarmadigim zamanlarida bilirim.minimum cikarma gunum 1 haftaydi zaten.yanlis ameliyatla ilgili sun soyleyebilirim evet doktorum iyiydi ama ben aci esigi ciddi oranda yuksek biri oldugum icin aciyi en az sekilde hissederim...

baby boo bende 10 sene lens kullandım ,gözüm artık lensi kabul etmiyor,doktor yasakladı.ama kuruluk var.ameliyat olursam kuruluk artar diye korkuyorum.bir de gece görüşün nsl?ışık çakması,yayılması gibi şeyler oluyor mu?araç kullanırken özellikle?sende benimle hemen hemen aynı durumdaymışsın.yani ameliyatı öneriyorsun öyle mi?tecrübelerin benim için çk önemli...

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun bende çok kararsız kaldım olup olmamak konusunda 18 yıldır gözlük 12 yıldır da lens kullanıyorum gözlerim -5,5 ve biraz da astigmatım var artık çok sıkıldım gözlük,lens,solüsyon diye uğraşıp durmaktan ciddi yan etkilerinden söz ediliyor ama bilemiyorum olumlu yorumlar da çok aklımı çeliyor acele etmeden çok ince araştırmak lazım pişman olanda çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…