dünyagöz hastanesi dr efekan bey kesinlikle çok harika bir doktor göz konusunda efekan bey çok tecrübeli tavsiye ederim:)
Başta abim sonra annem sonra kuzenim sonra dayım çizdirdi gözlerini 'Dr.Sinan Göker''yaptı ameliyatlarını.Zaten Türkiye'ye bu ameliyatı getiren kendisiymiş.Çok memnunlar yalan olmasın 5 sene falan oluyor ameliyat olalı..
Canim ben birkac ay once cok iyi bir goz doktoruna gittim oda bana kizdi
Allah akil fikir versin kim sana lazer yaptir dedi diye sordu.
Bende tavsiye etmiyor musunuz dedim oda dedi ki kendime yapmadigim birseyi tavsiye etmem.
Ki ben lasik ameliyati oldum o daha da kotuymus bana dedi cok sanslisin bu ameliyattan sonra
evden disari cikamaz hale gelenler bile var, cok hizli bir sekilde bi yere carpacak olursan
o kesip geri koyduklari tabaka kalkabilir falan dedi, bundan sonra birdaha aksamlari araba kullanma dedi baya birseyler dedi.
Ve bir sene sonra tekrar gozluk kullaniyorum arkadaslar umarim en azindan bu derecede kalir ve daha fazla gerilemez.
Laserden once en azindan kac yildir gozlerim sabitti daha fazla ilerler mi acaba endisesi yoktu vede aksamlari bu sekilde gorme zorlugu yoktu.
Cok cok iyi dusunun sonra karar verin, haa sunda iyi olmus bunda iyi olmus
bende de iyi olur demeyin sonucta goz bu ne olacagi belli degil.
Benim arkabalardan da yapanlar cok kimisinde 7/10 yil once ve hala gozleri 0
bende o sekil dusunerek guvenerek yaptirdim ama benimkisi bir sene icinde tekrar -1,50' a cikti.
bende adanada amelıyat oldum lazer yanı 4 yıl once.allaha cok sukur gayet memnunum gozlerımden sıfırlandı...hıc sorunda cıkmadı sonrasında.3 ay denıze gırmedım ama 15 gun sonra makyaja baslamıstım benn
bende burda okudukça tekrar ilerleyenleri korkmaya başladım. melix sen nerde oldun adana da? ben maya da oldum.
doktorumun adı aylin kılıç. genç bir doktor ama çok tecrübesi olduğunu duydum bu konuda.
Çok saçma bi yaklaşım buohaoldumsmile benim ameliyat olduğum hastanede de fiyat farkı vardı.Sinan Göker in ameliyatları daha pahalıydı.Ben bunu isminin marka olmasına bağlıyorum.Ona yaptırmadım ameliyatımı diğer doktorlardan birine yaptırdım 6 ay oldu maşallah kuruluk dışında hiçbir problemim yok:lepi:
Biri eski teknik diğeri yeni tekniktir muhtemelen ama göz bu yani insan parayı düşünemiyor o noktada
Bu konuya daha önce yorum yazmamış olmama inanmıyorum. Çünkü 8 yıl önce olduğum göz ameliyatı, hayatımın dönüm noktasıydı. 8 yaşından beri bir bütün olduğum gözlüğümden, yirmi beş yıl sonra tamamen ayrılmış olmam inanılmaz bir duyguydu.
İstediğim güneş gözlüğünü takabiliyorum, denizde önümü görebiliyorum, soğuktan sıcağa geçtiğimde buharlaşan gözlük camı derdim yok...
Uzun yıllar düşündükten sonra güç bela karar verebilmiştim ameliyata. Çok yer gezdim, çok fiyat aldım; ama eşim her zaman büyük denizde boğulma taraftarıdır. Bu nedenle ben de Dünya Göz Hastanesini ve o zamanki başhekimi Bozkurt Şener'i tercih ettim. Sanırım şu an Acıbadem Hastanesi'nde çalışıyor.
Şiddetle tavsiye ederim.
bende istanbul cerrahide olmuştum 7_8 yıl olmuştur.sinan beyi tavisye ederim işin ehli bir doktor olduğunu düşünüyorum bu konuda..
ben de dün dünya gözün etiler şubesindeki dr efekan beye ilasik ameliyatı oldum.gerçekten dün gözlerim aşırı derecde yandı açamadım.ama bu sabah kalktığımda hiçbişey yoktu ve şuan herşey net sadece gözlerimin içi kanlanmış oda normalmiş.iyiki olmuşum.ilk günkü acıya dayanacaklar hiç durmasın olsun kokulcak birşey yok...
güncel fiyatları merak edenler için ilasik ameliyatı 1300 euro
4 gün önce ilasik yöntemiyle dünya göz hastanesi etiler şubesinde dr. Efekan Coşkunseven tarafından operasyon geçirdim. Bekletmelerle birlikte 1.5 saat kadar ameliyathanede durdum. Ama işlemler 20 dk. kadar sürmüştür.Ameliyat sırasında canım acıdı sonrası 4 saat boyunca da çok ağrım oldu.Şu anda da göz kuruluğum, basınç etkisi ve ağrı var. Normal etkiler. Ama tüm bunlar unutulacak geriye yıllar sonra gören gözler kalacak diye düşünüyorum. Gözlerim 6.5 miyoptu. 110 milyon muayene, 1300 E ameliyat, 100 milyon kadar da damlalar tuttu.sgklıyım. Hastaneye gelince ,tüm ününe ve ücretine kıyasla alelade. ne doktorun bilgilendirmesinden ne de hastanenin prosedürlerinden hoşlanmadım.Kendi araştırmalarım ve biliçli olmam dolayısıyla bir çok sorumun cevabını buldum.Ama yine de Efekan Bey'in konusunda oldukça uzman olduğuna inanıyorum. Bilgilendirme, ilgilenme ve hijyen konularında gerek hekimin gerekse de hastanenin bana çok yardımı olmadı. ilasik en gelişmiş yöntem bu yöntemi uygulayan güvenilir başka bir hekim ve hastane tercih edebilirsiniz.
49 sayfayı saatlerdir bıkıp usanmadan tek tek okudum.Çıkardığım sonuç Dr efekan Coşkunsever ve Sinan Göker bu işin iyilerinden.Ben de Sinan bey için salı gününe randevu aldım.Şu ışıkları yayık görme falan biraz beni huzursuz ediyor inşallah ben de yaşamam buları.Telefondaki bayan muayeneleri başka dr un yapacağını sadece ameliyatta sinan beyin olacağını söyledi.Okadar para bayıl adamı 5 dk. gör nasıl iş anlamadım
arkadaşlar ben efekan beye ilasik ameliyatı oldum ve 2aya yaklaştı sizinle deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.
benim göz numaralarım küçüktü ve bir problem olmamasına rağmen ben geceleri ışık yayılmasından korktuğumdan araba kullanırken bunu doktoruma söylediğimde ilasik önerdi ve fiyat farkını ödeyerek bu ameliyatı oldum.ameliyat öncesinde sakinleştirici vs vermedikleri için ameliyatta kendimi biraz fazla sıktım ve bütün gözlerimin içi kan çanağına döndü ve 1yadan uzun süre frankestien gibi gezdim ortalıkta.ışık yayılması ise gece normalde farkedilmezken, araba kullanıken bariz farkedilio ve ışıklar uzadıkça uzuyorlar.bunu doktoruma söylediğimde zamanla hafifleyeceğini söyledi bakalım göreceğiz.ayrıca göz kuruluğu oluyor arada okadar damla kullanmama rağmen.umarım bu şikayetlerimde zamanla geçer.yinede olacaklara efekan beyi tavsiye ederim bu konuda uzman biri...
angelmask selam,
geçenlerde Efekan beye muayene oldum tetkikler iyi korneam kalınmıs, iki seçenek var ıntralasik 1100 euro diğeri daha gelişmiş bi sistem 1400 euro dediler. ikincisini düşündüm ama 500 euro yazmıssınız anlayamadım neden bu kadar fiyat farkı. bu arada akrabam da orda prk ameliyatı oldu ilk zamanlar çok acı çekti baya bi hafta falan sürdü bi de ilk zamanlar bulanık görüyodu şimdi düzelmiş konustum da zamanla geçiyomus yani.
Salı günü İzmir Kaşkaloğlu Göz hastanesinde intralase lasik oldum. Operasyon acısızdı fakat sonrasında yaklaşık 4 saati kötü geçti diyebilirim.Bende batma yanmadan çok inanılmaz bi sulanma oldu,gözlerimin yaşarmasından gözlerimi açamadım, zaten doktorum bunların olacağını, akşam 7 den sonra normale döneceğini söyledi, operasyon iki buçukta olmuştu, dört saatin sonunda gözlerimi açabildim.
Gözlerimi açtıktan sonra bi sıkıntı kalmadı, iki saatte bir olmak üzere damlalarımı kullandım, koruyucu gözlüğümü taktım, gözümü açtığım anda da net görmeye başlamıştım.En çok da ona şaşırdım aslında, gözlerimi açar açmaz net görmeyi beklemiyordum :) Bende 4,50 derece miyop vardı, gözlük de lens de kullansam insanın kendi gözüyle görmesi bi başkaymış. Hd kalitesiyle diyorlar ya aynen öyle :) Darısı tüm isteyenlerin başına.
Canım ben seyhan maya göz de Adil Tekin e yaptırdım dün. Perşembe muayene oldum,cuma ameliyat. Tam 5 dakika sürdü.çıkışta bir saat gözlerim sulandı açamadım. Yattım uyudum zaten.uyandığımda dünya pırıl pırıldı :) 4.75 miyoptum lazerden önce.ilasik denilen yeni bir yöntem kullandılar.hiiç ağrım sızım olmadı. Kampanya yapmışlar,600 Euro idi fiyat,azcık indirimle 1700 tl nakit ödedim. Doktor zaten on numara.seni bi pamuklara sarmadığı kalıyor,öyle ilgili güleryüzlü ve samimi..tavsiye ederim
Selamlar memnunmsunuz hala ? gece görüşünüzde azalma vs oldumu ? Geçmiş olsun
Açıklama için teşekkürler. Damlalarımı ve hapımı düzenli kullanıyorum. Umarım dediğiniz gibi olur, bana sıfırlandı ve uzak problemi geçici dedi. Ama bazen özellikle sabahları ciddi bulanıklık olduğu için umutsuzluğa kapılıyorum. Sabredip göreceğim artık yapacak birşey yok. Doktorum Dünya Göz hastanesinden Efekan Bey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?