- 7 Aralık 2015
- 15
- 4
- 86
Merhaba Ayşe hanim bende bu cuma gunu baska bir dunya göz hastahanesinde oldum gozumu acmak için taktıklari aparati takarken ve çikarırlarken hiç hissetmedim bile bence takan kişiden kaynakli bir acıma olmuş olabbilir sizinkisi.ben geçen sene antep dünya göz hastanesinde oldm uzağı göremiyordm ve gözlermin derecesi 3.5 civarıydı 7 yaşnda fark etmiştm bozk olduğnu çok şükür ameliyatm çok iyi geçti yarm saat kadar sürdü ama acı çok oldu demirle göz kapağını açıyolar ya sadece o ağrıtıyodu ve eve geldm akşam üstü öyle bir ağrım oldu ki çığlık atıyordm nerdeyse 5 6 saat sürdü ağrı sonra tamamen iyileştim çok şükürinşallh gözleri bozk olan herkez lazer yapar ve iyileşr:)
Hadi ya valla canm bnmkinide nazik taktılar ama çok acıyodu ameliyat bitene kadar dua ediyodm acıyodu ama hamd olsn inşallh birdaha aynı sprnlarla karşılaşmm göz çok hassasMerhaba Ayşe hanim bende bu cuma gunu baska bir dunya göz hastahanesinde oldum gozumu acmak için taktıklari aparati takarken ve çikarırlarken hiç hissetmedim bile bence takan kişiden kaynakli bir acıma olmuş olabbilir sizinkisi.
Evet goz gerçekten cok hassas bende cok düşünerek ve korkarak ameliyat oldum.İnşallah tekrar numara oluşmazda tekrar boyle uğraşmayiz.Hadi ya valla canm bnmkinide nazik taktılar ama çok acıyodu ameliyat bitene kadar dua ediyodm acıyodu ama hamd olsn inşallh birdaha aynı sprnlarla karşılaşmm göz çok hassas
Çok geçmiş olsun.Benim annem de lazer oldu fakat miyopluk, hipermetropluk gibi durumlar için değil. Kendi tip 1 diyabet hastası ve nöropati geçirdi. Gözünde altıncı sinir felci oldu.
Gözde meydana gelen kanamaları kurutmak için Türkiye Hastanesinde "Mehmet Çakır 'a"
lazer ameliyat oldu.
Gçmş olsn cnm inşllh ameliyt başarılı geçmştrBenim annem de lazer oldu fakat miyopluk, hipermetropluk gibi durumlar için değil. Kendi tip 1 diyabet hastası ve nöropati geçirdi. Gözünde altıncı sinir felci oldu.
Gözde meydana gelen kanamaları kurutmak için Türkiye Hastanesinde "Mehmet Çakır 'a"
lazer ameliyat oldu.
Amin cnn inşllh cnm cümletnEvet goz gerçekten cok hassas bende cok düşünerek ve korkarak ameliyat oldum.İnşallah tekrar numara oluşmazda tekrar boyle uğraşmayiz.
İnşallah bundan sonra daha da iyi olur.Teşekkür ederim. Evet şimdilerde çok iyi. Kardeşim ve ben de onun kan şekerini takip ediyoruz ki böyle bir sorun çıkmasın. Çünkü bir daha lazer olma hakkı kalmadı.
Zamanında gözlük ve lensten kurtulmak için lazer ameliyatı hakkında internetten çok şey okumuş, işlem öncesi ve sonrası süreçle ilgili bilgi edinmeye çalışmıştım. çok fazla kişi yazmamış bu konuda yaşadıklarını. Tek kaynak Ekşi Sözlük gibi. Geç olsa ben de yazdım. sorularının cevabını da bulabilirsin :) Buyrun:excimer (lasik) lazer olan var mı? diğer lazerlere göre düşük göz numaralarına da yapılıyormuş.doktorum miyop astigmat olduğu için yapalım dedi ama ben cesaret edemiyorum.sonuçta excimer yeni daha bir yıllık bir cihaz değil mi?yaşa bağlı yakın görmem bozulana kadar beni idare edermiş.bir de ne kadar sürede net görmem yerine gelir
Ben Sakarya dünya gözde bundan 2 ay önce oldum zaten yukarıda da ameliyattan sonraki süreçten bahsettim.Cok memnun kaldım.Bende muayene gittiğimde doktorunda vermiş olduğu güvenle ki bunun çok etkisi var aniden karar verdim.Burada yeni acildıği için 3650 den 3000 tl yaptılar yılbaşina kadar fiyatlar böyleydi.Normalde diğer dünya gözlerde 4000 küsürmüs.İnşallah sende hayırlısı ile olup çok memnun kalırsın.Arkadaşlar merhaba,
bende sizler gibi uzağı göremiyorum ve artık lens gözlük kullanmaktan bıktım. Ameliyat olmak istiyorum ama Antalya da hangi dr gitmek lazım bilmiyorum. Dünya gözü de araştırıyorum bir yandan. Ayrıca tahmini ameliyat ücretleri ne kadar yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?