Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
8 yıl önce ameliyat oldum bende. Neden bilmiyorum son 1yılda aniden 2 derece arttı gözlerim. Çok üzgünüm. Gözlüklü günlerime dönmemek adına lens aldım bende.

Merhaba uysal bende suanda ameliyat olmak icin arastirma icerisindeyim bircok yere gittim +6 hipermetropum asrigmar sasilik ve goz tembelligi var dunya goze cerrahpasaya ve ozel gaziosmanpasaya gittim muayene oldum hepsi intralase lasik ilasik yapariz dediler uygun dediler ama ben bir turlu yaptiracak cesareti bulamadim senle hemen hemen ayni derecelere sahibiz ve sen olmussun nasilsin suanda ne kadar sure gecti ne durumdasin ayrıntılı yazarmisin

ben geçen sene antep dünya göz hastanesinde oldm uzağı göremiyordm ve gözlermin derecesi 3.5 civarıydı 7 yaşnda fark etmiştm bozk olduğnu çok şükür ameliyatm çok iyi geçti yarm saat kadar sürdü ama acı çok oldu demirle göz kapağını açıyolar ya sadece o ağrıtıyodu ve eve geldm akşam üstü öyle bir ağrım oldu ki çığlık atıyordm nerdeyse 5 6 saat sürdü ağrı sonra tamamen iyileştim çok şükür inşallh gözleri bozk olan herkez lazer yapar ve iyileşr:)

İyiymis. O agri bende 3 gün sürmüstü. 1haftadan fazla sure beni terk etmeyen şişliği saymiyorum bile...

Genel durumlarıniz nasil nerde oldunuz yontem nedir ne kadar sure gecti sıkıntınız varmi

Özelden de mesaj göndermişsiniz, yazdım oradan. Büyük numaralarda başarı oranı düşüyor, özellikle hipermetropta. Ama çok şükür benim sonuç başarılı. Şu an iyi ki olmuşum diyorum. Yaşam kaliteniz kesinlikle artıyor ve fiziksel olarak da kendinizi daha iyi hissediyorsunuz.

Kızlar ben ankarada koray budağa oldum 2 yıl oldu hiç bir sıkıntın yok allaha şükür yrdım isteyenler için burdayım

Merhaba ameliyatınızı nerede oldunuz? Göz numaranız kaçtı?

Amin inşallah Rabbim herkese şifa versin

Gözleriniz kaç numaraydı ve hemen iyileştiniz mi?
cnm şöyleki 1.75 ve 2 idi gece ben deli yatarım lensim yırtılsı gözümde mıhteşemelen koruyu lensi ovuşturdum fln uyku sersemi sabah bir tek o lens battınınu çıkardı bulanık bile görmedm ayrıca 6 7 kişi olduk sadece bir arkadaşta 0.25 gibi ilerleme oldu geti kalan herkes çok mutlu koray budak müthiş

Cevap için teşekkürler Can'ım ben Ankara'da Değilim benim gözler 4,75 doktorum sıfıra iner dedi bende şubat ayında düşünüyorum inşallah nasip olursa

Cevap için teşekkürler Can'ım ben Ankara'da Değilim benim gözler 4,75 doktorum sıfıra iner dedi bende şubat ayında düşünüyorum inşallah nasip olursa
Ya bence koray beyin sitesini inceleyin ben çok bilmesemde cihazları çok başarılıydı hani öyle belli bi kıys yaparsınız bence 2 günlük sorun hemen alışırsın inş güzel geçer herkesinki

Ya bence koray beyin sitesini inceleyin ben çok bilmesemde cihazları çok başarılıydı hani öyle belli bi kıys yaparsınız bence 2 günlük sorun hemen alışırsın inş güzel geçer herkesinki
Amin Can'ım teşekkürler bir bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…