Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar selam
bende lazer ameliyatı olmaya karar verdim. bundan bir kaç yıl önce 6.körler vakfına gitmiştim orda ki doktorlar çok tecrübeli bir çok testten geçirdikten sonra bana lens verdiler. Benim sadece sol gözümde genetik miyop olduğu için ve lazer için en az 24 yaşıma kadar beklemem gerektiğini söylemişlerdi. Ben lens kullandıktan sonra etiler deki dünya göz hast.gittim ama ordakiler yarın gel amliyat ol dediler ve bundada ısrarcı tutumları beni b,iraz endişelendirmişti açıkcası. sonrasında da çeşitli sebeplerden ben ihmal ettim. şimdi ameliyat olmaya karar verdm özel ümraniye göz hast. de yarın sabah için randevu aldım bakalım. aranızda ümraniye göz hastanesinde giden varmı acaba

Benim astigmatım da düzeldi canım. yalnız numara ilerlemesinin durmuş olması gerekiyor. Oğlun kaç yaşında?

Bugün doktora gittim ama maalesef göz yapım bozuk olduğundan dolayı lazer ameliyatı olamıyorum.
Özel Ümraniye göz hast. gittim gayet güzel ilgilendiler. sadece sol gözüm 5,75 numarası lazere uygun yalnız göz yapım normal olmadığı için yapılamıcanı söylediler kontak lense devam. kötülemek amaçlı söylemiyorum ama seneler önce gittiğim doktor bana göz yapımın uygun olmadığını söylemişti 2 yıl kontak lens kullandıktan sonra dünya göz hast. gittim ama ordaki doktoralr istersem hemen lazer yapabileceklerini söylemişlerdi, önceki mesajımda söylediğim gibi beni biraz kuşkulandırdı bu durum ve vazgeçtim. bugün gittiğim doktor da aynısını söyledi iyi ki olmamışsın sonuçtan hiç memnun kalmazdın, her göze lazer yapılmaz dedi. dünya göz hast ameliyat olan bir sürü tanıdığım var. bazıları çok memnun bazıları değil. ameliyat olmadan önce bir doktora daha gitmekte fayda var diyorum. sağlıklı günler

Benim astigmatım da düzeldi canım. yalnız numara ilerlemesinin durmuş olması gerekiyor. Oğlun kaç yaşında?
Anuşka hanım oğlum daha 18 ine yeni girdi zaten benim endişe duymam birazda ondan bazı sebeplerden dolayı 2 yıl göz kontrolüne gidemedik o arada oğlumun tembel gözü 2buçuk numara birden artmış doktora gitti iki güne kadar ameliyat edeyim istersen demiş fakat daha erkense yine artış olursa yazık o zaman göz bu kaç defa ameliyat yapılırki ? bakalım bu gün dünya gözden rendavu aldık oraya gidiyor oğlum.. orası içinde pek iyi şeyler söylemiyor burdaki arkadaşlar iyice panik oldum şimdi ne yapıcaz kararsızız oğlum illaki olacam diyor onada söz geçiremiyoruz gözlük kullanmayı istemiyorbilmiyorumkismile

canim bazi gozun kornea tabakasinda bozukluklar oluyor boyle ayin yuzeyi gibi cukurlu cukurlu dusun.
bunu da wavefront dedikleri kisiye ozel lazerle duzeltebiliyorlar;
dunya goz de bu cihaz var ve yapabiliyor,

belki gittigin o ozel umraniye hast.nde wavefront yapilamiloy sadece normal lasik yapilabiliyor; o yuzden olmaz dediler

kotulemeden once bir hastaneyi; ya d ao raya giden hastalari korkutmadan once tam ne olup bittigini anlamak sonra yorum yapmak lazim bence..

kizlar ben de bu cmr. dunya goz'e gidiyorum muayeneye; uygun bulunursan ameliyat olucam ins. gelismeleri yazarim size

kizlar ben de bu cmr. dunya goz'e gidiyorum muayeneye; uygun bulunursan ameliyat olucam ins. gelismeleri yazarim size

canim ameliyat oldunmu? nasil gecti? bende dünya göz hastanesi etiler subesinde randevu aldim kontrol icin...tavsiye edermisiniz? benim gözlerim -1,75 miyop...
cok korkuyorum...

canim ameliyat oldunmu? nasil gecti? bende dünya göz hastanesi etiler subesinde randevu aldim kontrol icin...tavsiye edermisiniz? benim gözlerim -1,75 miyop...
cok korkuyorum...

cumartesi gunu nuayeneye gittim.

dr. serdar turkekul; gercekten cok tecrubeli bir doktor.

benim tetkiklerim yapildi ancak doktor lazeri su an icin onermedi bana.

astigmatimda az bir artis olmus , 1 yil beklemem lazim, 1 yil sonra eger numaram degismezse o zaman olabilicem ameliyat..

kornea kalinligim da sinirdaymis ve hayatimda 1 kez lazer sansim varmis, onu en dogru zamanda kullanmaliyiz dedi doktor.

-- demek ki dunya goz her gideni ameliyat etmiyormus bu arada.

sana da simdiden gecmis olsun cnm

sanada gecmis olsun o halde, demek ameliyat olmamani tavsiye ettiler, bunu duyduguma sevindim...peki sen etiler subesindemi muayene oldun?

topiği görünce yazayım dedim ameliyat olalı 10 ay oldu herhangi bir rahatsızlığım yok şükürler olsun :Saruboceq: iyiki olmusum kaydirigubbakcemile2

canım ben 18 imdeyken doktora gittiğimde lazer için 25 yaşına kadar bekle,eğer bir göz bozuksa gelişimini tamamlamamışsa 25 e kadar bozulması devam eder demişti.doktor tanıdık oldugu için ben onu dinledim 25 yaşına kadar bekledim.bence oğlunda beklemeli.güzellikle ikna etmeye calış..umarım oğlun için en güzeli olur olumunekankayizsmile

Teşekkür ederim Prenses Peri..İkna etmeye çalşıyoruz fakat dkr ona olabilirsin dediği için bizi pek dinlemiyor hatta randevuyu bile iptal ettirdik belki fikir değiştirir diye fakat illede olcam diyor.20 yaşına kadar beklese ne iyi olacak...Ameliyat olsada inşallah her şey iyi olur bilmiyorumkismile a.s. Siz ameliyatınızı hangi hastanede oldunuz?

duyguygt kuledibii göz bağkurla anlaşmalımı acaba bir bilgin varmı canım?Birde ameliyat olduktan sonra paylaşıp bilgi verirsen sevinirim..Şimdiden geçmiş olsun a.s.

bende istanbul cerrahide olmuştum 7_8 yıl olmuştur.sinan beyi tavisye ederim işin ehli bir doktor olduğunu düşünüyorum bu konuda..

slm kizlar,

dünya göz hastanesi etiler subesinde ameliyat olan varmi? 8 kasimda muayne olmaya gidiyorum oraya...
Slm benim oğlumunda aynı şubede 5 kasımda randevusu var muayene olacak.. bu ikinci muayenesi başka bir hastanedede muayene oldu..Fakat ameliyatını nerede yaptıralım diye karar veremiyoruz...Topiğe her gün bakıyorum bir bilgi gelir diye.. Etiler şubesinde ameliyat olan yok heralde...Dünya göz kimi iyi diyorlar kimiside göz uygunluğuna bakmadan lazer yapıyor diyor insan karar vermekte zorlanıyor...şimdiden geçmiş olsun canım..

cevabin icin tskler, benim randevum dr. efekan bey de...türkiyeye lazeri ilk getiren cerrahilerdenmis...cok tavsiye eden oldu..artik buraya yazarim insallah...sende yarinki muayene sonuclarini yazarsan sevinirim...simdiden sizede gecmis olsun cnm

cevabin icin tskler, benim randevum dr. efekan bey de...türkiyeye lazeri ilk getiren cerrahilerdenmis...cok tavsiye eden oldu..artik buraya yazarim insallah...sende yarinki muayene sonuclarini yazarsan sevinirim...simdiden sizede gecmis olsun cnm
Selam notmegirl..Biz oğlumun muayenesini yaptırdık..Hastanede çok ilgilendiler hepsi güler yüzlü doktorumuzda öyle ismi Lale Öktem fakat muayene sonucunda oğlumun gözleri lazer ameliyatına uygun olmadığını söyledi ve başka bir göz hastalığıda varmış.Oğluma başka bir hastanede ameliyata uygun olduğunu ve iki gün içinde ameliyat ederiz demişlerdi ya biz ameliyat ettirseydik ne olcaktı nasıl böyle bir şeye cesaret edebilirler oğlumun 35 yaşına kadar göz numarası artabilirmiş dünya gözde öyle dediler..Bir taraftan
sevinçliyiz iyiki ilk gittiğimiz doktora inanıp ameliyat ettirmemişik.Bir taraftanda üzüldük oğlum hep ameliyat olacağını gözlükleri atacağını beklerken 35 yaşına kadar beklemesi gerektiğini öğrendi..

Daha yaşı 18 düşünsene..Şimdi 6 ayda bir kontrole gidicez..Bu arada ben oğlumu İzmirede götürecem bakalım dünya gözde konulan teşhiş doğrumu diye..Demekki sağlık konu olunca bir yere bağlanmıyacaksın..Güvenilir bir kaç yerede gideceksin.Fakat sağlık işinide ticarete dökenleri kınıyorum..Seninde haberlerini bekliyorum canım inşallah güzel geçer muayenen Hoşçakal

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…